Ekim Ayında Tüp Bebek tedavisine başlayacaklar

herkes aynı fikirde galiba.
ozaman yapmıyorum arkadaşlar
teşekkür ederim tavsiyeler için
peki 9. gün kanda çıkar mı direk kana baktırsam?
test 11. gün

selam kızlar
bugün transferin 7. günü bitti
pazartesi test günüm
öncesinde kan yada idrar yapsam mı?
ne tavsiye edersiniz?
gün yaklaştıkça bir duygusallık ki sormayın :)
Canım, aynı günde tahlil vereceğiz. Bence hiç kafanı bulandırma, Pazartesi’yi bekleyelim. Yıkım olacaksa tek seferde, düğün olacaksa da tek seferde olsun.

herkes aynı fikirde galiba.
ozaman yapmıyorum arkadaşlar
teşekkür ederim tavsiyeler için
peki 9. gün kanda çıkar mı direk kana baktırsam?
test 11. gün
Canım kanda çıkar ama oran düşük olabilir 11. Güne birşey kalmamış sabret derim tabiki sen bilirsin ama son gün daha belirleyici olur

Canım, aynı günde tahlil vereceğiz. Bence hiç kafanı bulandırma, Pazartesi’yi bekleyelim. Yıkım olacaksa tek seferde, düğün olacaksa da tek seferde olsun.
Rabbim hayırla çok güzel sonuçlar almayı nasip etsin cümlemize inşallah
teşekkür ederim kızlar, sayenizde vazgeçiyorum
sonucu merkezde öğrenmek istemediğim için sanırım alternatif planlar düşünüyorum ama haklısınız, düğünse düğün yıkımsa yıkım inşallah hepimize düğün

Amin canım hepimizin yüzü gülecek Allah'ın izniyle

Ben dun,bugun 3 tane test yaptim hic birinde cikmadi.adet sancisida gelince iyice gerildim.morelim sifir
Ya adet sancısı bebek tutununca da olabilir.benim ilk denemede tutununca olmuştu. Sonraki tedavide hiç ağrım sızım olmadı. Sonuç negatif ti. Ben de yattım yerime şimdi hasretle o ağrıyı bekliyorum.Demem o ki belirtiler herkese göre değişiyor. .moralleri yüksek tutalım arkadaşlar

Ya geçen tedavide bir sürü test aldım sabah akşam deliler gibi yapıp duruyordum.bu sefer bin de almıyorum ve sadece kan testi yapacağım. .Ay dayanabilecek miyiz ki

Canım sonuçtan hemen bizi haberdar et olur mu..hadi hayırlısı dualarımız seninle

Haydi inşâAllah.

Merakla bekliyoruz cevap henuz cikmadimi

çok ügünüm bende verdim sabah.negativ
Canım seni çok iyi anlıyorum gerçi belki geç tutunma olmuştur diye doktoru aradım ameliyattaymış cevap bekliyorum. Belki iki gün sonra tekrarlatır testi

Canım seni çok iyi anlıyorum gerçi belki geç tutunma olmuştur diye doktoru aradım ameliyattaymış cevap bekliyorum. Belki iki gün sonra tekrarlatır testi
2 gun sonra pazar.pazartesi zaten kan vericez.gec tutunma normal hamileliktedir,bizim durumda gecerli diyil.bu gun benim 10. Gunum.3 tane enbriodan biridemi tutmazmi yau.ben ikiz beklerken kocaman bi hic.cok kotuyum.acaba bizim gibi kotu sonuc alipta sonradan pozitiv olan var mi?

Amin canım inşallah senin hamileliğin de sorunsuz geçer sağlıkla bebeğini kucağına alırsın

Rabbim senin de her aşamanın harika geçmesimi nasip etsin arkadaşım.
bize de çok güzel haberler vermeyi..
negatif alan arkadaşlarıma da tüm bu sıkıntıları unutturacak güzel gelişmeler nasip etsin..
amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…