Canim gözün aydın hayırlı olsun inşallah kat kat artsın değerlerinkızlaaaar,
ben eşimin de isteğini kıramadım, ve kan testi yaptım.
bugün 9. gün ve sonuç 10,64.
sevinmeli miyim sizce yoksa henüz erken mi?
Bende aynıyım, o yüzden tek seferde yaşamak istiyorum ne olacaksa. Sende yaptırdın zannettimCanım bende varım beraberiz sabrediyorum birşey kalmadı net olsun diye bekliyorum sonra az çıktı diye kendimi yerim
İnşallah canım, Rabbim yüzümüzü güldürecek inanıyorum.
Bende inanıyorum canim inşallah duamız kabul olacak emeklerimiz boşa gitmesin inşallahİnşallah canım, Rabbim yüzümüzü güldürecek inanıyorum.
Cuma günü tek ben varım galiba.Çatlayacagim vallahi..Neyse inşallah hepinizin pozitif olur da ben de test günümden önce moral bulurum
Sabrın sonu selamet canım, inşallah hepimiz çınlatırız topiğiCuma günü tek ben varım galiba.Çatlayacagim vallahi..Neyse inşallah hepinizin pozitif olur da ben de test günümden önce moral bulurum
Amin canım inşallah sende pozitifi alırsın mutluluğunuz katlanır topik hamişlerleCuma günü tek ben varım galiba.Çatlayacagim vallahi..Neyse inşallah hepinizin pozitif olur da ben de test günümden önce moral bulurum
Hayırlı olsun canım inşallah bebişin sımsıkı tutunurKızlar benimde yarın transferim olucak dualarınızı bekliyorum
çok teşekkür ederim canım, inşallahCanim gözün aydın hayırlı olsun inşallah kat kat artsın değerlerin
İnşallah tek dileğim bu 5senedir yolunu gözlüyorumHayırlı olsun canım inşallah bebişin sımsıkı tutunur
Canım acı hissettinmi uyuşturdularmı merak ediyorum benimde yarın olucak. Nasıl yapıldı biraz anlatıtırmısınKızlar ben de bugün transfer oldumm :) Rabbim hayırlısıyla sağlıklı evlat(lar) nasip etsin inşaAllah. İsteyen herkese nasip olsun
Uyuşturma filan yok canım. Gayet basit beş dk bile sürmüyo diyebilirim. Acı asla hissetmiyosun , transfer olduktan sonra yarım saat uzanıyosun bittiii :)Canım acı hissettinmi uyuşturdularmı merak ediyorum benimde yarın olucak. Nasıl yapıldı biraz anlatıtırmısın
Yaa o kadar kolaymı ama ben aşılamada bile çok acı hissetmiştim inşallah dediğin gibi olur İyi haberleri ikimizde alırız inşallah test günlerimiz peşt peşe olcak toplaman ne zaman olmuştıUyuşturma filan yok canım. Gayet basit beş dk bile sürmüyo diyebilirim. Acı asla hissetmiyosun , transfer olduktan sonra yarım saat uzanıyosun bittiii :)
O zaman endişelenmeme gerek yok benimde 31 ekimde oldu 7 embriyon var dedi en son hemşire aradı. İlk deneme mi seninde30 ekim de toplama oldu. Aşılama ile transfer farklı şeyler ama. Aşılama da hızlıca spermi gönderiyolar yumurtayı bulup döllensin die. Burda döllenmiş embriyoyu rahime bırakıyor sadece
Aynen ilk denemee :) hayırlısıO zaman endişelenmeme gerek yok benimde 31 ekimde oldu 7 embriyon var dedi en son hemşire aradı. İlk deneme mi seninde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?