• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim Ayında Tüp Bebek tedavisine başlayacaklar

Kızlar ben de bugün transfer oldumm :) Rabbim hayırlısıyla sağlıklı evlat(lar) nasip etsin inşaAllah. İsteyen herkese nasip olsun
Canım acı hissettinmi uyuşturdularmı merak ediyorum benimde yarın olucak. Nasıl yapıldı biraz anlatıtırmısın

Canım acı hissettinmi uyuşturdularmı merak ediyorum benimde yarın olucak. Nasıl yapıldı biraz anlatıtırmısın
Uyuşturma filan yok canım. Gayet basit beş dk bile sürmüyo diyebilirim. Acı asla hissetmiyosun , transfer olduktan sonra yarım saat uzanıyosun bittiii :)

Uyuşturma filan yok canım. Gayet basit beş dk bile sürmüyo diyebilirim. Acı asla hissetmiyosun , transfer olduktan sonra yarım saat uzanıyosun bittiii :)
Yaa o kadar kolaymı ama ben aşılamada bile çok acı hissetmiştim inşallah dediğin gibi olur İyi haberleri ikimizde alırız inşallah test günlerimiz peşt peşe olcak toplaman ne zaman olmuştı

30 ekim de toplama oldu. Aşılama ile transfer farklı şeyler ama. Aşılama da hızlıca spermi gönderiyolar yumurtayı bulup döllensin die. Burda döllenmiş embriyoyu rahime bırakıyor sadece

30 ekim de toplama oldu. Aşılama ile transfer farklı şeyler ama. Aşılama da hızlıca spermi gönderiyolar yumurtayı bulup döllensin die. Burda döllenmiş embriyoyu rahime bırakıyor sadece
O zaman endişelenmeme gerek yok benimde 31 ekimde oldu 7 embriyon var dedi en son hemşire aradı. İlk deneme mi seninde

Back