Ekim Ayında Tüp Bebek tedavisine başlayacaklar

Güzel düşğnüyoruz ve her şey güzel olucak
Yerleşmedir belki
Yarındı senşn kan test günün iki gün önceden pozitifi görmemde güzel
Benim cuma kanda bakılacak
Ama perşembede bakabilirim ilk tedavim ve tek transfer hiç belirti yok geride dondurulmuşta yok
Bende korkuyorum yatamıyorum
Cumaya kadar raporlu olmama tagmen işe geliyorum zaman geçsin diye
Evde kalıp uzansam faydası olurmu acaba kafam karışık

Bn bu durumda ne tetkik yaplmsi gerekiosa yaptrcm yoruldum artk illa nedeni war 3 tane koydular bide

İlk tedavin mi ?
Kaç yaşındasın
Allah yardımcın olsun eminim ki zor
Rabbim tez zamanda kucağını doldursun
Ne denir ne teselli eder bilemedim

Ilk tedavi negatif bu ikincydi dondurulms tu.baskada yok dondrlms. olumlu gderkn bi anda neye ugradgmzi sasrdk Allah hepimizn yrdmci olsn cnm

Canım nasıl geçtiğini yazar misin bitince bende çok korkuyorum o islemden
Korkulacak bisey yok odamda dinleniyorum şu an.Adet ağrısı gibi ağrım vardı ağrı kesici de yapıldı şu an hiç bisey yok çok şükür.benim ilk denemem içinizi ferah tutun.9 tane yumurta toplanmış yarın bilgi için arayacaklar ınş güzel haberler duyarız..Bundan sonrası Allah'tan.

Şükürler olsun canım, yarında güzel haber alacağız inşallah. Gözün aydın olsun

Hayırlı olsun canım bende muayeneden geldim perşembe opu var. 20 nin üstünde yumurtam varmis

Kizlar bn pozitifi gormstm ikiye katlandi 2 tahlilde snra kahve aknti pesine kanama kan tahllnde bthcg dusmus ilaci kes duscek dedi dr cok uzuldm yilmadan 3.tedaviye grcem cok zorms
Uzuldum cnm ya allah saglik versin en azindan tutunmus insallah birdaha olur devami gelir ve kucagina alirsin saglikla kese falan gorulmusmuydu.

Kızlar choriomon kullanan var mı aranızda catlatma iğnesi. Bu dolapta mi saklanıyor ve kalcadan mi yapılıyor

Hayırlı olsun canım bende muayeneden geldim perşembe opu var. 20 nin üstünde yumurtam varmis
Benimde persembe saat 8 de opu ayni gun saymaya baslicaz demek catlama ignem yarin aksam 11 de insallah olur bu defa

Merhaba arkadaşlar bende bu ay tüp bebek tedavisi yaptırdım 3 embriyom donduruldu 2ci adetine transfer olacağım inşallah ..elimde merional ignrlerimin arttı uygun fiyattan vermek istiyorum .. almak isteyen olursa mesajdan yardımcı olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…