Hiç kendim yapmadım canım puregon ve orlagutran oldum 10 gün. Hepsini acilde koldan yaptilarGobekten igne cok kolay ancak ust uste vura vura morariyor zamanla. Koldan kendinmi vuruyordun cnm beb hic koldan vurmadim
Ay iyiki dusuncem sadece dusunce olarak kalmis. Zaten psikolojimiz yerlerde birde ustune birsuru para harca ustune boyle muamele insani delirtir. Bu islerde dr la iletisim onemli
Evet çok haklısınız :)Aynen canım Dr un sadece taniniyo olması tv ler çıkması önemli değil .Hastayla iletişim kurabilmesi lazım tedavi olurken.
Hayırlı olsun artsın böyle inşallahKızlar benim 11. gün sonucum 18 13. gün sonucum 57 inşallah katlanır ve düşmez
Merhaba arkadaşlar bende bu ay tüp bebek tedavisi yaptırdım 3 embriyom donduruldu 2ci adetine transfer olacağım inşallah ..elimde merional ignrlerimin arttı uygun fiyattan vermek istiyorum .. almak isteyen olursa mesajdan yardımcı olurum
Canımm hayırlı haberlerini bekliyorum inşallahCanım yaptım pozitif gördüm çok şükür ama kahve rengi telve gibi bir akıntım var doktorumu aradım hemen proluton depot yaptırdım.Yani şu an sevinemiyorum bu akıntı canımı sıktı.İlk hamileliğimdede vardı ve düşük olmuştu çnkü.Doktorum rahatlattı beni ama işte salı günü vericeğim kan önemli onu baz alıcam şimdilik...durumlar böle
Canım bu gün test günümdü 60 çıktı değerim,çok şükür inşallah katlanır artarCanımm hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah
Hayırlı olsun canım, Rabbim daim eylesin ve kucağında göstersin. Darısı başımızaCanım bu gün test günümdü 60 çıktı değerim,çok şükür inşallah katlanır artar
İnşallah canım,daha tam sevinemedim ,sevinmeye korkar oldum ,inşallah bu tedavide seninde yüzün gülecek...Hayırlı olsun canım, Rabbim daim eylesin ve kucağında göstersin. Darısı başımıza
Canım çok teşekkürederim bu gün beta hcg 60 çıktı,inşallah değer katlanır...iyi bi değer mi ondan bile emin değilim,korkum kalp sesini duyana kadarda geçmez sanırım,doktorumla henüz konuşmadım.Güzel düşğnüyoruz ve her şey güzel olucak
Yerleşmedir belki
Yarındı senşn kan test günün iki gün önceden pozitifi görmemde güzel
Benim cuma kanda bakılacak
Ama perşembede bakabilirim ilk tedavim ve tek transfer hiç belirti yok geride dondurulmuşta yok
Bende korkuyorum yatamıyorum
Cumaya kadar raporlu olmama tagmen işe geliyorum zaman geçsin diye
Evde kalıp uzansam faydası olurmu acaba kafam karışık
İnşallah çok sevindim. Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsinCanım bu gün test günümdü 60 çıktı değerim,çok şükür inşallah katlanır artar
Canım bu gün test günümdü 60 çıktı değerim,çok şükür inşallah katlanır artar
Kuzum seni çok iyi anlıyorum. Bende sevinemedim. Hatta ben kalp atışını duyunca bile huzura eremem. Muayene için sedyeye uzanınca bile gözlerim doluyor. Opu da uyanırken ağlayarak uyanmışım bebeğimi aldılar diye, kolay geçmiyor korkular dua edip Rabbimize sığınacağızCanım çok teşekkürederim bu gün beta hcg 60 çıktı,inşallah değer katlanır...iyi bi değer mi ondan bile emin değilim,korkum kalp sesini duyana kadarda geçmez sanırım,doktorumla henüz konuşmadım.
Çok özlemle,zor günler yaşayarak gelince buralara...seni o kadar iyi anlıyorum ki...gelişmelerden lütfen haberdar et...Kuzum seni çok iyi anlıyorum. Bende sevinemedim. Hatta ben kalp atışını duyunca bile huzura eremem. Muayene için sedyeye uzanınca bile gözlerim doluyor. Opu da uyanırken ağlayarak uyanmışım bebeğimi aldılar diye, kolay geçmiyor korkular dua edip Rabbimize sığınacağız
hayırlı olsun cnm Allah tamamına erdirsin inşallahCanım bu gün test günümdü 60 çıktı değerim,çok şükür inşallah katlanır artar
Ben belirti olarak hissettiklerimi paylaşıyım...ama bunların bi çoğunun aslında ilaçlardan kaynaklı olduğunu düşündüm ve kendimi çok dinlemedim...Günaydın tatlım
Çok sevindim gözün aydın
güzel güzel katlansın inşallah değerin bizede umut oluyorsun böyle haberlere
İhtiyacım var şimdi iki gün sonra bir daha kan sonra kese görmel inşallah
Benim cuma günü test günüm
Ama hiç bir şey hissetmiyorum
Tek transfer oldu ve arkada dondurulmuş da yok
Daha çok endişe içindeyim gün geçmiyor
Zaman geçmiyor kendimi dinliyorum belirti hissetmiyorum belim ağrıyo arada adet olucakmış gibi kasık ve dün deli gibi nutella yedim regli olduğum zamanlardaki gibi gözüm döndü nutella şişesi yarıladım
Sen kendinde değiliklik hissetmişmiydin ???
Amin canım,rabbim herkeze bebeklerini kucağına almak nasip etsin inşallah...hayırlı olsun cnm Allah tamamına erdirsin inşallah
Hayırlısıyla hep birlikte sevineceğiz canım benim, için rahat olsun.İnşallah canım,daha tam sevinemedim ,sevinmeye korkar oldum ,inşallah bu tedavide seninde yüzün gülecek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?