Ekim Ayında Tüp Bebek tedavisine başlayacaklar

Ay iyiki dusuncem sadece dusunce olarak kalmis. Zaten psikolojimiz yerlerde birde ustune birsuru para harca ustune boyle muamele insani delirtir. Bu islerde dr la iletisim onemli

Konuya ortadan giriyorum ama ben anladım ki bu tüp bebek serüveninde doktor çok önemli... benim doktorum ferhat uysal kendi muayenesi var. İnanılmaz güler yüzlü istediğin kadar sabırla anlatıp insanı bilgilendiriyor. Benim yumurta toplama ve transfer işlerimi Fulya acıbademde yaptı. Birkaç seçenek sunmuştu ama biz orayı seçtik. Tavsiye ederim gerçekten :)

Kacinci gunde donduruldu embriyolarin? Benim 5. Gunu bekleyecekler, genetik tani icin... Ama o gune kadar kalabilecekler mi cok endise ediyorum. Toplam kac embriyon vardi bir de baslangicta?. Cok soru sordum pardon, bugun uye oldum da, hepsini biriktirmisim:)

Kızlar merhaba bugün transferin 14. Günü gece migrenim tuttu. Nane yağıyla masaj, pamuğa karabiber kolonya döküp başıma sarma, patates dilimleyip sarma dahil her şeyi denedim. Ağrıdan kusma sınırına gelince bir tane parol aldım. Hala ağrım var ama ilaç almam idare edebiliyorum şu an sizce bir zararı olmuş mudur?

Canımm hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah

Canım çok teşekkürederim bu gün beta hcg 60 çıktı,inşallah değer katlanır...iyi bi değer mi ondan bile emin değilim,korkum kalp sesini duyana kadarda geçmez sanırım,doktorumla henüz konuşmadım.

Canım bu gün test günümdü 60 çıktı değerim,çok şükür inşallah katlanır artar

Günaydın tatlım
Çok sevindim gözün aydın
güzel güzel katlansın inşallah değerin bizede umut oluyorsun böyle haberlere
İhtiyacım var şimdi iki gün sonra bir daha kan sonra kese görmel inşallah
Benim cuma günü test günüm
Ama hiç bir şey hissetmiyorum
Tek transfer oldu ve arkada dondurulmuş da yok
Daha çok endişe içindeyim gün geçmiyor
Zaman geçmiyor kendimi dinliyorum belirti hissetmiyorum belim ağrıyo arada adet olucakmış gibi kasık ve dün deli gibi nutella yedim regli olduğum zamanlardaki gibi gözüm döndü nutella şişesi yarıladım
Sen kendinde değiliklik hissetmişmiydin ???

Canım çok teşekkürederim bu gün beta hcg 60 çıktı,inşallah değer katlanır...iyi bi değer mi ondan bile emin değilim,korkum kalp sesini duyana kadarda geçmez sanırım,doktorumla henüz konuşmadım.
Kuzum seni çok iyi anlıyorum. Bende sevinemedim. Hatta ben kalp atışını duyunca bile huzura eremem. Muayene için sedyeye uzanınca bile gözlerim doluyor. Opu da uyanırken ağlayarak uyanmışım bebeğimi aldılar diye, kolay geçmiyor korkular dua edip Rabbimize sığınacağız

Çok özlemle,zor günler yaşayarak gelince buralara...seni o kadar iyi anlıyorum ki...gelişmelerden lütfen haberdar et...

Ben belirti olarak hissettiklerimi paylaşıyım...ama bunların bi çoğunun aslında ilaçlardan kaynaklı olduğunu düşündüm ve kendimi çok dinlemedim...
Transferden sonra 3.gün sağ kasığımda ani batmalar başladı...
4.gün ağzımda ıspanak yedikten sonraki tat gibi acı bi tat başladı,su bile içmek zor geldi
5.gün karnımın alt tarafında bi baskı hissetmeye başladım
6.gün (bence en büyük belirti)kalp atışım çok çok hissedilir derecede arttı,ateş basması oldu
7.gün gebelik testi yaptım 2 ayrı markadan pozitifi gördüm (buda çok büyük bir belirti:kahve bir akıntı geldi proluton depot yapıldı)
8.gün çayı çok içen ben 1 bardak çayı içemiyorum artık...
9.gün bel ağrısı ve adet olacakmış gibi kasık ağrısı oldu...ağızdaki acı tat hiç geçmedi...
Böleydi...ama o kadar çok hiçbişi hissetmeden gebe kalan duydum ki...o yüzden stres kaynağı bunları aramak...ben yapmadım mı?hemde çok...

İnşallah canım,daha tam sevinemedim ,sevinmeye korkar oldum ,inşallah bu tedavide seninde yüzün gülecek...
Hayırlısıyla hep birlikte sevineceğiz canım benim, için rahat olsun.
İnşallah canım, bugün son evrakları hazırladım. Cuma sabahı transfer, şükür ki az kaldı.

Kızlar selammm.. geçen hafta pazartesi günü opu oldum. Dünde adet oldum. Normalden 6 gün önce. Normalde 25-26 günde bir adet oluyorum bu sefer 19. günde oldum. Sorum şu ; gelecek adetimde normal döngümde yani 26. gündemi olur yoksa yine 19. gündemi olur. 2. Adette transfer için çağırdı doktrorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…