Göbek daha etkili değil mi ? Nasil söyledilerse o şekilde yap benceBen koldan yaptirayim diyorum :)
Insallah cnm hepmzn. 1 hafta snra keseye gtcktm ama nsip olmdi umutlar yikildi .szn kacinci denemeUzuldum cnm ya allah saglik versin en azindan tutunmus insallah birdaha olur devami gelir ve kucagina alirsin saglikla kese falan gorulmusmuydu.
Göbek yada kol dedi canım göbekten yaptirayim madem ama eczane kalın igne ucu vermiş bana yaGöbek daha etkili değil mi ? Nasil söyledilerse o şekilde yap bence
İnsallah devam eder cnm katlamasi cok iyi. Tek embriyomu kacinci gun embriyosu.
En az 3 kan testi canım katlanarak artış varsa yani. yoksa 4 5.. düşüşe kdr bthcg istiyorlarCanım 2 embriyo 3. gün embriyosu. Kaçıncı kandan sonra kesinleşir bilgin var mı?
Gonal f ve puregon oluyom acımıyor canım göbekten kendim yapıyorum cok kolay. Kendi kendime iğne yapmaktan zevk almaya başladım hattaKızlar göbekten acıtıyor mu iğneler hiç yaptirmadim hep koldan yaptirdim
Hayır canım hiç acıtmıyorKızlar göbekten acıtıyor mu iğneler hiç yaptirmadim hep koldan yaptirdim
Catlatma iğnesi acitmaz demi göbekten. Birde kalın uclu igne vermiş bana eczaci. Buna ince uc takabiliyozmu kiGonal f ve puregon oluyom acımıyor canım göbekten kendim yapıyorum cok kolay. Kendi kendime iğne yapmaktan zevk almaya başladım hatta
Hayırlı olsun canım bende muayeneden geldim perşembe opu var. 20 nin üstünde yumurtam
Teşekkür ederim canım.yarin bilgi vercekler inş kalitelidir sonuç alırız.Yumurta sayın çok iyi az kalmış seninde hayırlısı olsun ınş. :)
İğnenin adı ne senin canim çatlatma iğnesi ovitrelle olmuştum ben o da acıtmıyor zaten o tarz göbekten yapılan iğnelerin uçları küçükve ince oluyor morarma olmaması içinde iğne olduktan sonra yapılan yere pamukla bastır 30 saniyecik.Catlatma iğnesi acitmaz demi göbekten. Birde kalın uclu igne vermiş bana eczaci. Buna ince uc takabiliyozmu ki
En az 3 kan testi canım katlanarak artış varsa yani. yoksa 4 5.. düşüşe kdr bthcg istiyorlar
Cnm ben 1 taze 2 defa dondurulmuslarla denedim biri tuttu dustu biri dis gebelik oldu bu 4. Denemem bakalmInsallah cnm hepmzn. 1 hafta snra keseye gtcktm ama nsip olmdi umutlar yikildi .szn kacinci deneme
Güzel haberlerle gelirsin insallahÇarşamba tekrar gidiyorum hastaneye inşallah katlanır daha fazla. Teşekkürler canım yardımın için
Valla cnm onun kesini yokki biz kese gorene kadar yaptirmistik. Normalde ilk yaptitiyorlar iki gun sonra yinr yaptiriyorlar iki kat olmussa birdaha yaptirmadan bekliosunCanım 2 embriyo 3. gün embriyosu. Kaçıncı kandan sonra kesinleşir bilgin var mı?
Gobekten igne cok kolay ancak ust uste vura vura morariyor zamanla. Koldan kendinmi vuruyordun cnm beb hic koldan vurmadimKızlar göbekten acıtıyor mu iğneler hiç yaptirmadim hep koldan yaptirdim
Evet eczaneden ince enjektör ucu alabilirsin.ben hepsini bu şekilde yaptım.takiliyorCatlatma iğnesi acitmaz demi göbekten. Birde kalın uclu igne vermiş bana eczaci. Buna ince uc takabiliyozmu ki
Insallah bu sefer son olur cnm kucagina alrsn. bn 3.denemeye gtcm dyrm ama bi yandanda cesaretm kiriliyr szleri gormk guc veriyr amaCnm ben 1 taze 2 defa dondurulmuslarla denedim biri tuttu dustu biri dis gebelik oldu bu 4. Denemem bakalm
Hastanede de vardır demi igne uc :)Evet eczaneden ince enjektör ucu alabilirsin.ben hepsini bu şekilde yaptım.takiliyor
Choriomon diye bi igne canım birde bi tane daha var gonapeptyl diye 2 igne. Toplam 3 tane yapılacak yarın 8 bucuktaİğnenin adı ne senin canim çatlatma iğnesi ovitrelle olmuştum ben o da acıtmıyor zaten o tarz göbekten yapılan iğnelerin uçları küçükve ince oluyor morarma olmaması içinde iğne olduktan sonra yapılan yere pamukla bastır 30 saniyecik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?