• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim Ayında Tüp Bebek tedavisine başlayacaklar

Uzuldum cnm ya allah saglik versin en azindan tutunmus insallah birdaha olur devami gelir ve kucagina alirsin saglikla kese falan gorulmusmuydu.
Insallah cnm hepmzn. 1 hafta snra keseye gtcktm ama nsip olmdi umutlar yikildi .szn kacinci deneme

Gonal f ve puregon oluyom acımıyor canım göbekten kendim yapıyorum cok kolay. Kendi kendime iğne yapmaktan zevk almaya başladım hatta :KK53:
Catlatma iğnesi acitmaz demi göbekten. Birde kalın uclu igne vermiş bana eczaci. Buna ince uc takabiliyozmu ki

Hayırlı olsun canım bende muayeneden geldim perşembe opu var. 20 nin üstünde yumurtam
Teşekkür ederim canım.yarin bilgi vercekler inş kalitelidir sonuç alırız.Yumurta sayın çok iyi az kalmış seninde hayırlısı olsun ınş. :)

Catlatma iğnesi acitmaz demi göbekten. Birde kalın uclu igne vermiş bana eczaci. Buna ince uc takabiliyozmu ki
İğnenin adı ne senin canim çatlatma iğnesi ovitrelle olmuştum ben o da acıtmıyor zaten o tarz göbekten yapılan iğnelerin uçları küçükve ince oluyor morarma olmaması içinde iğne olduktan sonra yapılan yere pamukla bastır 30 saniyecik.

Insallah cnm hepmzn. 1 hafta snra keseye gtcktm ama nsip olmdi umutlar yikildi .szn kacinci deneme
Cnm ben 1 taze 2 defa dondurulmuslarla denedim biri tuttu dustu biri dis gebelik oldu bu 4. Denemem bakalm

Canım 2 embriyo 3. gün embriyosu. Kaçıncı kandan sonra kesinleşir bilgin var mı?
Valla cnm onun kesini yokki biz kese gorene kadar yaptirmistik. Normalde ilk yaptitiyorlar iki gun sonra yinr yaptiriyorlar iki kat olmussa birdaha yaptirmadan bekliosun

Kızlar göbekten acıtıyor mu iğneler hiç yaptirmadim hep koldan yaptirdim :KK43:
Gobekten igne cok kolay ancak ust uste vura vura morariyor zamanla. Koldan kendinmi vuruyordun cnm beb hic koldan vurmadim

Cnm ben 1 taze 2 defa dondurulmuslarla denedim biri tuttu dustu biri dis gebelik oldu bu 4. Denemem bakalm
Insallah bu sefer son olur cnm kucagina alrsn. bn 3.denemeye gtcm dyrm ama bi yandanda cesaretm kiriliyr szleri gormk guc veriyr ama

İğnenin adı ne senin canim çatlatma iğnesi ovitrelle olmuştum ben o da acıtmıyor zaten o tarz göbekten yapılan iğnelerin uçları küçükve ince oluyor morarma olmaması içinde iğne olduktan sonra yapılan yere pamukla bastır 30 saniyecik.
Choriomon diye bi igne canım birde bi tane daha var gonapeptyl diye 2 igne. Toplam 3 tane yapılacak yarın 8 bucukta

Back