Ekim Ayında Tüp Bebek tedavisine başlayacaklar

Eğer opu da değilse yada ameliyat falan yoksa kontrollerde oluyor canm. Benim salı yada Çarşamba günü yumurtalar toplanacak ama Mustafa bey mi yapar bilmiyorum embriyo transferinde kesin o olacak
Anladım canım inşallah güzel sonuçlanır tedavin bahçeci başarılı bi merkez buradan bildiğim kadariyla

Ay iyiki dusuncem sadece dusunce olarak kalmis. Zaten psikolojimiz yerlerde birde ustune birsuru para harca ustune boyle muamele insani delirtir. Bu islerde dr la iletisim onemli

Anladım canım inşallah güzel sonuçlanır tedavin bahçeci başarılı bi merkez buradan bildiğim kadariyla
Başarı şansı iyi ama yine de herşey Allah tan o isteyecek ki olcak rabbim herkese anne olma duygusunu yaşatır insallah

Ay iyiki dusuncem sadece dusunce olarak kalmis. Zaten psikolojimiz yerlerde birde ustune birsuru para harca ustune boyle muamele insani delirtir. Bu islerde dr la iletisim onemli
Aynen canım Dr un sadece taniniyo olması tv ler çıkması önemli değil .Hastayla iletişim kurabilmesi lazım tedavi olurken.

Benimde mor mor oldu gobek yanlari altlardan yer bulmaya calisiyorim derimde kalinlasiyormu napior girerken zorlaniyor artik igneler. Allahin izniyle bunlar son cefalarimiz olurda sefa kismina geceriz insallah
Ben göbek altından hiç yapamadım bir kez yaptım cok acıdı hepsini göbek sağ ve solundan ilk zamanki gibi olmuyor aynen gün geçtikçe daha zor geldi bana da ınş canım bolca sabır ve moral lazım bizlere Allah sıkıntılarımızı mukafatlandirir ınş güzel haberlerin mutluluğunu yaşarız.

Başarı şansı iyi ama yine de herşey Allah tan o isteyecek ki olcak rabbim herkese anne olma duygusunu yaşatır insallah
Evet canım haklısın Allah yüzümüze baksın inşallah tüm isteyenlerinde bizde elimizden geleni yapalım bu süreçte iyi beslenelim yabancı forumlara bakıyorum bu sıra tüp bebek araştırmasında meyve sebze protein çok önemliymiş karbonhidrat ağırlıklı beslenme şansı azaltiyormus bide transferden sonra mutlaka ananas yenmeliymis yurtdisinda tüp bebek yaptıran kadınlara Dr tavsiye ediyormuş ananaslı taytlar falan giyip foto çekilenleri gördüm nette bide havuç çok önemliymiş çiğ olarak canım aklında bulunsun bu sefer bende sıkı tutuyom bu işi yapılacak elimden gelen herşeyi yapıyım gerisi Allaha kalmiş

Denemeye değer canm havuç yumurtalar icin cok iyi gelişmesini sağlıyor zor bi süreç benim de ilk tecrübem il dışından geldim İstanbul'a evimden ailemden uzak. Gerçekten çok zor rabbim herkesin yardimcisi olsun

Nereden geldin canim eşinle mi geldin kalıcak yer nasıl oluyor merkezmi ayarlıyor kendinizmi zor bı durum gercekten

Günde 1 .5 -2 litre su tüketilmeli
Kafein ve kafeinli içecekler yasak
Asitli içecekler yasak
Sigara alkol kesinlikle yasak
Ağır egzersiz yapılmayacak bunlar benim tedavi kağıdımda yazıyor arkadaşlar bilgisi olmayan olabilir bunları dikkate alın. Ve ilaçları mümkün olduğunca ayni saatte ve öğlen saatlerinde yapılması daha iyiymiş

Nereden geldin canim eşinle mi geldin kalıcak yer nasıl oluyor merkezmi ayarlıyor kendinizmi zor bı durum gercekten
Yok canm ya merkez ayarlamıyor Otelde kalıyoruz canm ağrıdan geldim eşimle birlikte geldik. yemek sorunu var Maddi acıdan zor oluyor

Kabak çekirdeği de iyiymiş canım tutunmaya yardımcıymiş bu forumda okumuştum yalniz çiğ iç kabak çekirdeği peyman markasında var sanırım sadece

Yerim onu da :) ama ananası bende araştırdım simdi mutlaka denicem

Yok canm ya merkez ayarlamıyor Otelde kalıyoruz canm ağrıdan geldim eşimle birlikte geldik. yemek sorunu var Maddi acıdan zor oluyor
Transfer ne zaman olucak peki bellimi zamani yemek işi gerçekten sorun haklısın uygun oteller var ama şehir dışından gelmek zor gercekten tüp bebek masrafı varken diğer masraflarda ekleniyor

Transfer kasım da olacak kasım sonu gibi insallah. Uygun oteller pek iyi değil canm ya aile ortamı yok ve cok ara mahallelerde güvenli değil. Bizde hastaneye yakın ve güzel bi yer olsun dedik

Transfer kasım da olacak kasım sonu gibi insallah. Uygun oteller pek iyi değil canm ya aile ortamı yok ve cok ara mahallelerde güvenli değil. Bizde hastaneye yakın ve güzel bi yer olsun dedik
Dondurulmuş embriyo olucak yani bnmde öyle olucak hayirlisiyla

Suan hangi aşamadasın peki
Daha yolun başındayım canım igne yapıyorum göbekten hergün puregon bgn 4 üncü iğnemi oldum salı günü kontrol var bakalım kaç yumurta olacak snn ne zaman toplanıyor yumurtaların kaç yumurta var bellimj

Yarın belli olacak canm büyük ihtimalle Çarşamba günü toplanacak. Kaç yumurta olduğunu bilmiyorum canm ama doktor sayı iyi problem yok dedi ama tabi önemli olan kalitesi

Benimde bugün 4.günüm yarın sabah kontrol var hayırlı haberler alalım inşallah

Yarın belli olacak canm büyük ihtimalle Çarşamba günü toplanacak. Kaç yumurta olduğunu bilmiyorum canm ama doktor sayı iyi problem yok dedi ama tabi önemli olan kalitesi
evet kalitesi önemli canım haklısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…