AA ne güzel aynı anda gidiyor tedavimiz o zamn siz nede oluyorsunuz tedaviBenimde bugün 4.günüm yarın sabah kontrol var hayırlı haberler alalım inşallah
Aynen aynı anda gidiyor tedavimiz Ankara novaart da tedavi oluyorum izmirden geldim siz nerde tedavi oluyorsunuz benim 4. Denemem inşallah son tedavimiz olur rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasınAA ne güzel aynı anda gidiyor tedavimiz o zamn siz nede oluyorsunuz tedavi
İyi geceler canım ,çok sağol iyiyim sen nasılsın?inşallah sabrımızın sonu çok güzel olacak.Kasık ağrısı sağda var,karnımın altı dolu gibi bide çok değişik bişi olarak 2 gündür ağzımdametal para gibi,böle ıspanak yedikten sınraki tat gibi bi tat var azımda.cYarın sabah idrarda bakıcam ,bana ordan bi göz kırpalar diye hayal ediyorum kısmetse canım
Bn jinemed de tedavi oluyorum 3.denemem olucak benimde dondurulmuş embriyo olcak bnm sizin taze mi dondurulmuş mu inşallah son olur 2inci bebeklerimizde yaparız diğer denemeleri yada 3cü :)Aynen aynı anda gidiyor tedavimiz Ankara novaart da tedavi oluyorum izmirden geldim siz nerde tedavi oluyorsunuz benim 4. Denemem inşallah son tedavimiz olur rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
Canım yaptım pozitif gördüm çok şükür ama kahve rengi telve gibi bir akıntım var doktorumu aradım hemen proluton depot yaptırdım.Yani şu an sevinemiyorum bu akıntı canımı sıktı.İlk hamileliğimdede vardı ve düşük olmuştu çnkü.Doktorum rahatlattı beni ama işte salı günü vericeğim kan önemli onu baz alıcam şimdilik...durumlar böleCanım sabah test yapacaktın
Yapmaya caseret edebildinmi
Naptın?
Hayirli olsun cnm insallah sorunsuz devam eder topigimizin ilk hamilesimisin neCanım yaptım pozitif gördüm çok şükür ama kahve rengi telve gibi bir akıntım var doktorumu aradım hemen proluton depot yaptırdım.Yani şu an sevinemiyorum bu akıntı canımı sıktı.İlk hamileliğimdede vardı ve düşük olmuştu çnkü.Doktorum rahatlattı beni ama işte salı günü vericeğim kan önemli onu baz alıcam şimdilik...durumlar böle
tedavin hayırlı olsun canım inşallah çoğalıp gelişmiştir.Gunaydin kizlar bende dr gidiyorum persembe 3 olan yumoslar ne halde bakalim
günaydın canım güzel haberlerle dönersin inşallahGünaydın kızlar bende simdi doktora gidiyorum
Daha karar vermedik ona aman 1 tane olsun bizim olsunBn jinemed de tedavi oluyorum 3.denemem olucak benimde dondurulmuş embriyo olcak bnm sizin taze mi dondurulmuş mu inşallah son olur 2inci bebeklerimizde yaparız diğer denemeleri yada 3cü :)
Amin canim insallahgünaydın canım güzel haberlerle dönersin inşallah
Canım nasıl geçtiğini yazar misin bitince bende çok korkuyorum o islemdenKızlar bende hastanedeyim bugün opu var saat 12 de korku heyecan, bunu da atlatsam hayirlisiyla..
Ben pazartesi oldum canım anestezi aldığın için anlamıyorsun ama sonrası zor oldu benim için. bünyeden bünyeye göre değişiyor benceCanım nasıl geçtiğini yazar misin bitince bende çok korkuyorum o islemden
Kizlar bn pozitifi gormstm ikiye katlandi 2 tahlilde snra kahve aknti pesine kanama kan tahllnde bthcg dusmus ilaci kes duscek dedi dr cok uzuldm yilmadan 3.tedaviye grcem cok zorms
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?