Ekim Ayında Tüp Bebek tedavisine başlayacaklar

AA ne güzel aynı anda gidiyor tedavimiz o zamn siz nede oluyorsunuz tedavi
Aynen aynı anda gidiyor tedavimiz Ankara novaart da tedavi oluyorum izmirden geldim siz nerde tedavi oluyorsunuz benim 4. Denemem inşallah son tedavimiz olur rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın

Canım sabah test yapacaktın
Yapmaya caseret edebildinmi
Naptın?

Aynen aynı anda gidiyor tedavimiz Ankara novaart da tedavi oluyorum izmirden geldim siz nerde tedavi oluyorsunuz benim 4. Denemem inşallah son tedavimiz olur rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
Bn jinemed de tedavi oluyorum 3.denemem olucak benimde dondurulmuş embriyo olcak bnm sizin taze mi dondurulmuş mu inşallah son olur 2inci bebeklerimizde yaparız diğer denemeleri yada 3cü :)

Canım sabah test yapacaktın
Yapmaya caseret edebildinmi
Naptın?
Canım yaptım pozitif gördüm çok şükür ama kahve rengi telve gibi bir akıntım var doktorumu aradım hemen proluton depot yaptırdım.Yani şu an sevinemiyorum bu akıntı canımı sıktı.İlk hamileliğimdede vardı ve düşük olmuştu çnkü.Doktorum rahatlattı beni ama işte salı günü vericeğim kan önemli onu baz alıcam şimdilik...durumlar böle

Hayirli olsun cnm insallah sorunsuz devam eder topigimizin ilk hamilesimisin ne

Gunaydin kizlar bende dr gidiyorum persembe 3 olan yumoslar ne halde bakalim

Bn jinemed de tedavi oluyorum 3.denemem olucak benimde dondurulmuş embriyo olcak bnm sizin taze mi dondurulmuş mu inşallah son olur 2inci bebeklerimizde yaparız diğer denemeleri yada 3cü :)
Daha karar vermedik ona aman 1 tane olsun bizim olsun

Kızlar bende hastanedeyim bugün opu var saat 12 de korku heyecan, bunu da atlatsam hayirlisiyla..

Benim.persembe 3 tane vardi 9-10-11 mm bugun 6 ya cikmis 11-12-14-17-17-18 mm olmuslar e2 ye baktiriyorum bakalm ne zaman opu olcak

Canım nasıl geçtiğini yazar misin bitince bende çok korkuyorum o islemden
Ben pazartesi oldum canım anestezi aldığın için anlamıyorsun ama sonrası zor oldu benim için. bünyeden bünyeye göre değişiyor bence

Kızlar opudan sonra erken adet olan var mı ? ben 1 hafta erken oldum

Kizlar bn pozitifi gormstm ikiye katlandi 2 tahlilde snra kahve aknti pesine kanama kan tahllnde bthcg dusmus ilaci kes duscek dedi dr cok uzuldm yilmadan 3.tedaviye grcem cok zorms

Nesen
Kizlar bn pozitifi gormstm ikiye katlandi 2 tahlilde snra kahve aknti pesine kanama kan tahllnde bthcg dusmus ilaci kes duscek dedi dr cok uzuldm yilmadan 3.tedaviye grcem cok zorms

Neden ama dr ne dedi ikiye katlanmış sonra niye düştü ki açıklaması ne bunun tekmiydi transfer ?

Cnm 3 embriyoydu zaten 9.gun test yptm 18 di dusuk basladm sanki 11 gun 36 13.gun 110 17.gun 54 e dusms aciklama yok desem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…