Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Allah razı olsun bu yazdıkların çok etkiledi beni Rabbim bizim için en iyisini bilir inşallah bu denemede sağlıklı bir evladın ve o güzel yuvan ömürlük olur canım haklısın bizim için hayırlı olanı biz bilemeyiz Rabbim bilir herkese her zaman dua ettim ve dua aldım burda kardeş oluyoruz derdimiz bir oluyor birbirimize sığınıyoruz çok teşekkür ederim canım dualrm hep seninle olacak

Amin inşallah canım evet o güzel haber 2 gün sürdü bunada şükür Rabbim büyük iyi ki varsınız kızlar güzel dilekleriniz içinde teşekkür ederim inşallah tüm isteyenlere hayırla nasip etsin Rabbim

İlk günler zor geçiyor haklısın ama tez zamanda toparlanırsın inşallah
İnşallah canım Allah razı olsun iyi ki varsınız biraz rahatladım gerçekten hepinizin o güzel kalbinden öpüyorum güzel anneler ve anne adayları dilerim hepinize Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin

Ben de ilaçları bıraktım bi rahatladım açıkçası ne tapacağımı bilmez haldeyim ama sakinim
Naptın sen kan verdin mi canım benim yarın tahlil günüm ama hiç belirtim yok zaten olmadığına eminim erken gebelikte 7. Gün çıkmadı.

Duphaston hap,lutinus fitil,ecoprin,folik asit kullaniyorum. Transferden 1 gün önce kanda progesteron bakıldı 37 çıkmış,iğneye gerek görmedi o yüzden. Daha önceki 3 transferimde progesteron 10'un üzerine hiç çıkmamıştı. Iğne de kullanmıştım yine aynıydım. bu transferim naturel siklus... daha rahatım ama...

Merhaba bende naturel siklusla ilerledim. İlk transfer kimyasaldı. Bu transferde 3. - 10.-12. Ve 13. Günler kan testi ve muayene oldu. 13. Gün çatlatma iğnesi vuruldu. 18. Günde de transfer oldu

İlaçları neden bıraktın kan verdin mi ben mi kaçırdım
Kan vermedim henüz akşam vericem, ancak bu sabah yine prediktor erken gebelik testini yaptım ve nagtifti gölge bile yoktu. Bu test beta hcg benim kanda 6 çıkmışken göstermişti. Zaten böyle düşük değer olursa da sağlıksız gebelik oluyor bi şekilde bi gün düşük oluyor ya da bebeğin kalbi duruyor. O yüzden dün sabah sadece ilaç içtim akşam ve bu sabahkileri içmedim.

Veririm kuzum benim ben de senin güzel haberlerşni bekliyorum sabırsızlık

@Sonyag08 durumum bu canım. Maalesef sağlıklı olan 6. Gün en geç 7. Gün belli oluyor 5. Gün embriyosu için geçerli bu durum. O yüzden diyecek bişey bulamıyorum sana hakkımızda hayırlı olsun canım

Merhaba bende naturel siklusla ilerledim. İlk transfer kimyasaldı. Bu transferde 3. - 10.-12. Ve 13. Günler kan testi ve muayene oldu. 13. Gün çatlatma iğnesi vuruldu. 18. Günde de transfer oldu
Aa merhabalar
Benimde ilk transferim negatif oldu temmuzda
Şimdi bi tane dondurulmuş embriyom var
Transfer içinn hazırlanıyoruz
Herhangi bi ilaç kullanmıyorum
Yumurta takibim yapılıyor suan, yumurtanın yeterli büyüklüğe ulasmasını bekliyoruz yarın kontrolüm var
Çatlatma iğnesinden 5 gün sonra mı transfer oldu

Eve
Evet benim öyle oldu. Sağlıklı pozitifler dilerim

Benim transferim de natürel siklusla gerçekleşti. Adetin 3. Günü femara ya başlattı doktorum. 5 gün kullanıp biraktim. Adetin 10. Gunu endometrium 11mm, en önde giden yumurta 19mm ölçüldü. Adetin 12. Gunu ovitrelle,ve adetin 19. Günü 2 adet 5. Gün embriyosu transfer bugün transfer günü dahil 3. Günüm

Ben de ilaçları bıraktım bi rahatladım açıkçası ne tapacağımı bilmez haldeyim ama sakinim
Bu ilaçlar mafediyor bizi zaten istediğin bişey olmuyosa olmaması daha hayırlıymış diye düşünmemiz lazım, stres olmaya gerek yok en doğru zamanda yine deneriz o gücü bulduğumuzda

Off neden olmadıki valla insan kabullenmekte zorlanıyo böyle ilk denemede olanları görünce çok heveslenmiştim . Moralim bozuldu iyice. Hayırlısı olsun ne diyelim

Siz daha iyi bilirsin tabiki ama kafanıza göre bırakmasaydınız keşke söylediklerinizde haklısınız ama ne bileyim işte

Benim de akıntım yok kullandığım fitil akıyor hatta bende lekenmede olmadı test yapana kadar bende tutmadı mı diye düşünüyordum bence için ferah tut inşallah güzel haberlerini alırız
İnsallh canım bnim valla böyle mesajları görünce çok mutlu oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…