Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Merhaba kızlar pazartesi 25 çıkan beta hcg Malesef çarşamba günü 5 e düştü ve kimyasal oldu o kadar ağladım ki yüzüm de uyuşukluk oldu sol yanağım kaydı dün yazamadım o yüzden ama ne bilim başta negatif almak daha iyi byle teste pozitf knkda pozitf olunca sonra gdnce daha kötü o 2 günlük sevincim kursağımda kaldı yapacak bşy yok herseyin hayırlısı benim olmadı bidaha ne zaman denerim Allah bilir hepimizin inşallah pozitf olur ve sağlıkla ilerler dualrm sizinle

Geçmiş olsun ama ümidini kaybetme denemekten vazgecme ben mart ayında teansfer oldum pozitifti malesef tam 8 haftalıkken değer düştü malesef kürtajla sonlandırıldı şimdi tekrar salı günü transfer olucam sende biraz dinlen kendini topla tekrar denersin bu defa inşallah güzel sonuçlar alırsın

Teşşekür ederim canım inşallah senin bu kez sağlıklı ilerler ve kucağına alırsın o 2 gün kendimi anne olmuş gbi hissetmem o kadar güzeldi ki anlatamam eşimle o kadar bağlanmştk ki ne blm gözyaşım kurumak bilmedi Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun nasip etsin

O kadar iyi anlıyorum ki seni benimde sol kolum uyusmustu tekrar deneme cesareti bulamadım geçecek canım geçiyor ve tekrar deniyorsun . Allahim inşallah sağlıklı gebelikler nasip etsin. En önemlisi senin sağlığın.

Transfer sonrasi 3. Günüm kızlar... ya ben özellikle uykuda o kadar çok genişliyorum ki farkında olmadan yapıyorum sanırım. Bir de çok yorgunum progesteron takviyesi aldığım için olabilir mi acaba? Genlesmenin gerinmenin rahim için zarari olur mu acaba

İlk günler zor geçiyor haklısın ama tez zamanda toparlanırsın inşallah

Canım akıntıya bakma benim bunda da akıntım çoktu progestan fitil yapıo akıntıyı. İlk tüp bebekde bişi hatırlamıyorum sanırım pek bi belirtim olmamıştı
İnsallh yaaa valla yok diye diyroum negatif çünkü hiç akıntım yok

İnsallh yaaa valla yok diye diyroum negatif çünkü hiç akıntım yok
Benim ilk denememdeki hamileliğimde hiç akintim yoktu herkeste farklı canm gönlünü ferah tut. Sadece transferin 2.gunu anı bel ağrısı ile uyandım bı gün yemek yerken ateş bastı bi gün kaşık batması bingunde bacaklarda ağrı yaşamıştm ama yarım saat sürmedi okadar. Mesela bı çok insan göğüste hassasiyet büyüme koyulaşma dedi ben göğüste hicbirsey hissetmedim

Yaa çok sevindimmm valla insallh bnde güzel haber alirimda herkese umut olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…