Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

günaydın kızlarr
bugün hangi belirtileriniz var
benim transfer günü dahil 6. Günüm yine ağrısız sızısız belirtisiz bir güne uyandım durmadan kendimi dinliyorum biyerim agrıycakmı diye

Progestan hapı içerek kullanıyorsan gerilme ve uyku çok yapıyor cnm benim daha önceki tüp denemelerimde ben de hapı içerek kullanıyordum aynıları oluyordu . Bu sefer fitil olarak kullanıp bir de göbekten iğnesini yapıyorum bugün benim de transfer gününü saymazsak 2. Günüm hiç öyle etkiler yaşamıyorum cnm

Günaydın
Başlığı okurken natürel siklula ilerleyen bi arkadaşa denk gelmiştim ama suan bulup etiketleyemiyorum
Bulur musun beni
Bende öyle ilerliyorum da suan dondurulmuş transfer için
Merak ediyorum yumurta büyüdükten sonraki süreci =)

Seni çok iyi anlıyorum cnm ama hiç pes etme , benim de 3 kimyasal, 1 molar gebelikten dolayı kürtaj , tüple üçüzlere hamile kaldığımda 20 haftalık rahim ağzı yetmezliği sebebi ile erken doğum , ve 6 haftalık düşük olmak üzere 6 kez gebelik kaybı yaşadım . Öğrendiğim bişey varsa her şer görünen şeyde bi hayır olduğu rabbimden şer gelmeyeceği . Bu 6 gebeliği ilk evliliğimde yaşamıştım sonra tüp bebek için sağlık sigortası yaptırdığım Sigorta danışanımla meğerse eşimin ilişkisi varmış hemde evliliğimin son 3 yılında hem de kendim tanıştırmıştım. Ama dediğim gibi hayırlısı öyleymiş . Şu an 2. Evliliğimi yaptım ve bu 2. Evliliğimden ilk tüp denemem . İnan sanki ilk günkü gibi heyecanlıyım . Sanki onca olumsuz şeyi ben yaşamadım . Yeter ki sağlığımız huzurumuz yerinde olsun herşeyin üstesinden gelinir . Eminim bi sonraki denemende pozitifi göreceksin ve sağlıkla kucağına alacaksın hep pozitif düşün hep öyle dua et rabbim nasip edecek inş

Ben de ilaçları bıraktım bi rahatladım açıkçası ne tapacağımı bilmez haldeyim ama sakinim

Rabbim gönlüne göre versin diyecek birşey bulamıyorum...

Aynı belirtiler bende de oluyor kasık batması bel ağrısı karında şişkinlik ama göğüslere bişey yok okuyunca sende kendimi gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…