- 1 Mart 2016
- 1.209
- 1.706
- 28
Aminnn hepimiz inşallahYaa çok sevindimmm valla insallh bnde güzel haber alirimda herkese umut olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminnn hepimiz inşallahYaa çok sevindimmm valla insallh bnde güzel haber alirimda herkese umut olur
Benim de 6. gün bi arada batma o kadargünaydın kızlarr
bugün hangi belirtileriniz var
benim transfer günü dahil 6. Günüm yine ağrısız sızısız belirtisiz bir güne uyandım durmadan kendimi dinliyorum biyerim agrıycakmı diye
Allah allah bu batma bana neden uğramıyor yaBenim de 6. gün bi arada batma o kadar
Progestan hapı içerek kullanıyorsan gerilme ve uyku çok yapıyor cnm benim daha önceki tüp denemelerimde ben de hapı içerek kullanıyordum aynıları oluyordu . Bu sefer fitil olarak kullanıp bir de göbekten iğnesini yapıyorum bugün benim de transfer gününü saymazsak 2. Günüm hiç öyle etkiler yaşamıyorum cnmTransfer sonrasi 3. Günüm kızlar... ya ben özellikle uykuda o kadar çok genişliyorum ki farkında olmadan yapıyorum sanırım. Bir de çok yorgunum progesteron takviyesi aldığım için olabilir mi acaba? Genlesmenin gerinmenin rahim için zarari olur mu acaba
Benimde 20 ekim hemen hemen aynı gün transfer olacağızSenahmet bende aranıza katılayim yaş 26 ilk denemede bir bebiş bu ikinci deneme 5aa 6.gun embriyosu 19 Ekim transfer
Belki yükselir 12.gun canım bwzi kişilerde oluyor oyleKan verdim 0 çıktı maalesef, 5 ekimde 5. Gün embriyosu 4aa kalite transfer olmuştum
Canım test yapmadan bu kadar negatif olma. Gidip bi idrar testi yap bugün varsa gölge vs görürsün rahatlarsın kendine eziyet etme lütfen. Bir şekilde olacak, yumurta ve sperm olduğu sürece hep umut varİnsallh yaaa valla yok diye diyroum negatif çünkü hiç akıntım yok
Seni çok iyi anlıyorum cnm ama hiç pes etme , benim de 3 kimyasal, 1 molar gebelikten dolayı kürtaj , tüple üçüzlere hamile kaldığımda 20 haftalık rahim ağzı yetmezliği sebebi ile erken doğum , ve 6 haftalık düşük olmak üzere 6 kez gebelik kaybı yaşadım . Öğrendiğim bişey varsa her şer görünen şeyde bi hayır olduğu rabbimden şer gelmeyeceği . Bu 6 gebeliği ilk evliliğimde yaşamıştım sonra tüp bebek için sağlık sigortası yaptırdığım Sigorta danışanımla meğerse eşimin ilişkisi varmış hemde evliliğimin son 3 yılında hem de kendim tanıştırmıştım. Ama dediğim gibi hayırlısı öyleymiş . Şu an 2. Evliliğimi yaptım ve bu 2. Evliliğimden ilk tüp denemem . İnan sanki ilk günkü gibi heyecanlıyım . Sanki onca olumsuz şeyi ben yaşamadım . Yeter ki sağlığımız huzurumuz yerinde olsun herşeyin üstesinden gelinir . Eminim bi sonraki denemende pozitifi göreceksin ve sağlıkla kucağına alacaksın hep pozitif düşün hep öyle dua et rabbim nasip edecek inşMerhaba kızlar pazartesi 25 çıkan beta hcg Malesef çarşamba günü 5 e düştü ve kimyasal oldu o kadar ağladım ki yüzüm de uyuşukluk oldu sol yanağım kaydı dün yazamadım o yüzden ama ne bilim başta negatif almak daha iyi byle teste pozitf knkda pozitf olunca sonra gdnce daha kötü o 2 günlük sevincim kursağımda kaldı yapacak bşy yok herseyin hayırlısı benim olmadı bidaha ne zaman denerim Allah bilir hepimizin inşallah pozitf olur ve sağlıkla ilerler dualrm sizinle
Ben de ilaçları bıraktım bi rahatladım açıkçası ne tapacağımı bilmez haldeyim ama sakinimKızlar selam 7.gün bugün test yaptım evde negatif, yarın da kan veririm, tutmadı heralde üzüldüm ama bi yük kalktı üstümden rahatladım valla belirsizlikten iyidir, hayat devam ediyor test yapmaktan korkmayın hoşçakalın
Aynen canm bende seni takip ediyordum Allah yardımcımız olsunBenimde 20 ekim hemen hemen aynı gün transfer olacağız
Bendede hiç akıntı yok yaİnsallh yaaa valla yok diye diyroum negatif çünkü hiç akıntım yok
Ah canım bi dahaki sefere pozitif olur insallah rabbim hayirli saglikli evlat nasib etsin sana umudunu kaybetme yine güclenip toparlanip denersin insallah kuzum rabbim yardimcin olsunKan verdim 0 çıktı maalesef, 5 ekimde 5. Gün embriyosu 4aa kalite transfer olmuştum
Rabbim gönlüne göre versin diyecek birşey bulamıyorum...Seni çok iyi anlıyorum cnm ama hiç pes etme , benim de 3 kimyasal, 1 molar gebelikten dolayı kürtaj , tüple üçüzlere hamile kaldığımda 20 haftalık rahim ağzı yetmezliği sebebi ile erken doğum , ve 6 haftalık düşük olmak üzere 6 kez gebelik kaybı yaşadım . Öğrendiğim bişey varsa her şer görünen şeyde bi hayır olduğu rabbimden şer gelmeyeceği . Bu 6 gebeliği ilk evliliğimde yaşamıştım sonra tüp bebek için sağlık sigortası yaptırdığım Sigorta danışanımla meğerse eşimin ilişkisi varmış hemde evliliğimin son 3 yılında hem de kendim tanıştırmıştım. Ama dediğim gibi hayırlısı öyleymiş . Şu an 2. Evliliğimi yaptım ve bu 2. Evliliğimden ilk tüp denemem . İnan sanki ilk günkü gibi heyecanlıyım . Sanki onca olumsuz şeyi ben yaşamadım . Yeter ki sağlığımız huzurumuz yerinde olsun herşeyin üstesinden gelinir . Eminim bi sonraki denemende pozitifi göreceksin ve sağlıkla kucağına alacaksın hep pozitif düşün hep öyle dua et rabbim nasip edecek inş
Valla pek anlamıyorum bu benim ilk gebeliğim ama dediğin şey de olmuyor top gibi bişey gelmiyorCanimm illaki iç camasirindan anliyosundurbnmde öyle top gibi bişey geliyo fitil yaparken
İlaçları neden bıraktın kan verdin mi ben mi kaçırdımBen de ilaçları bıraktım bi rahatladım açıkçası ne tapacağımı bilmez haldeyim ama sakinim
Aynı belirtiler bende de oluyor kasık batması bel ağrısı karında şişkinlik ama göğüslere bişey yok okuyunca sende kendimi gördümBenim ilk denememdeki hamileliğimde hiç akintim yoktu herkeste farklı canm gönlünü ferah tut. Sadece transferin 2.gunu anı bel ağrısı ile uyandım bı gün yemek yerken ateş bastı bi gün kaşık batması bingunde bacaklarda ağrı yaşamıştm ama yarım saat sürmedi okadar. Mesela bı çok insan göğüste hassasiyet büyüme koyulaşma dedi ben göğüste hicbirsey hissetmedim