İsim | yaş | embriyo kalitesi | deneme | transfer tarihi | sonuç | kalp atışı |
| 25 | 5.gün orta kalite | ilk deneme | 11 ekim | Pozitif | |
| 31 | 3.gün 2 adet iyi kalite | ilk deneme | 27 Eylül | Pozitif | |
L Lavinia58 | 33 | 5. Gün iyi kalite | ilk deneme | 7 ekim | Pozitif | |
| 28 | 5.gün iyi kalite | 2.deneme | 17 ekim | ||
| 34 | İlk deneme | 10ekim | |||
C curcus | 31 | 5.gün 4aa | İlk deneme | 5 ekim | ||
F fadih | 35 | 6.gün | 3 | 11ekim | pozitif | |
G gurbetbirbaska | 25 | 5. Gün AA | ilk deneme | 4 ekim | pozitif | |
| 23 | 3. Gün | ilk deneme | 4 ekim | pozitif | |
| 30 | 5. Gün | 3. Deneme | 11 ekim | pozitif | |
| 29 | 5. Gün | 3. Deneme | 10 ekim | pozitif | |
M MucizeAtabey | 32 | 5.gün | 3.deneme | 14ekim | pozitif | |
| 26 | 6.gün | 2. Deneme | 19 ekim | ||
| 27 | 5.gün | ilk deneme | |||
E eserel | 41 | 5.gün | 2. Deneme | 2 Ekim | pozitif | |
| 32 | 3. Gün iyi kalite | 2. Deneme | 6 ekim | ||
G Gulummmm | 25 | 5.gün 2 tane | ilk deneme | 5 ekim | Pozitif | |
| 26 | 3. Gün iyi kalite | ilk deneme | 4 ekim | ||
A Aykar70 | 33 | 5 AA kalite | 5. Deneme | 8 ekim | ||
E ebbrulii | 25 | 5.gün | 2. Deneme | 28 Eylül | pozitif | |
| 27 | 5. Gün 2 embriyo | 3. Deneme | 14 ekim | pozitif | |
| 5. Gün 2 adet 5bc | 3. Deneme | 19 ekim | |||
@serraaslan | 33 | 4. Gün embriyosu | ilk deneme | 7 ekim | pozitif | |
| 4. Gün embriyosu | ilk deneme | Pozitif | |||
O ozdenkocak88 | 33 | 5aa | ilk deneme | 20 ekim | ||
| 42 | 3. Gün embriyosu | 2. Deneme | 13 ekim | ||
S sa1616_ | 28 | 5.gün 4ab | 2. Deneme | 19 ekim | ||
O oysabiumuttuhep | 3. Gün 2 adet iyi kalite | 8. Deneme | 20 ekim | |||
G gokcegkcgokce | 36 | 6. Gün iyi kalite | ilk deneme | 27 ekim | ||
A Arasdefne | 5. Gün 2 adet orta iyi kalite | İlk deneme | 22 ekim | |||
T tomris2020 | 36 | 2 adet 3. Gün embriyosu | ilk | 27 ekim |
İnşallah hayırlısıyla hepimiz güzel bir süreç geçiririz :) dondurulmuş mu sizin deMerhaba ben de insallah 5 ekim gibi transfer olacam
Merhaba nasil başladı acaba süreç? Bana doktorum 2 adet sonra demisti ama henüz 2.adetimj olmadım. Ekimin 6 si gibi görünüyor adet. Hemen adet bitince mi transfer oluyor neler yapılıyor o süreçte?Merhaba, bugün itibariyle dondurulmuş transfer sürecim başladı :) ekim ayında inşallah transferim gerçekleşecek. Toplanın Bu süreci beraber geçirelim
Normal ben 2 hafta gecikmiştim sonra olmuyorum diye doktora gittim. Ufak bir kist vardı 1 hafta daha olmazsan gel ilaç başlayalım dedi ama 2 gün sonra oldum o kistte adetle beraber gitti. Korkulacak bir şey yok böyle şeyler çok normal vücudumuz hiç görmediği şeyleri görüyor :)Merhaba benimde 21 ekimde ya benim 3 eylülde opu vardı adetim 4 gün gecikti normal mi verdiği sıkıntı mahvetti beni
Amin inşallahMerhaba kızlar bende adetimi bekliyorum bu ayin sonunda olurum muhtemelen ekim basi gibi başlarız tedaviye bu benim ikinci denemem olacak insallah hepimiz pozitif sonuçları alırız
Neden maalesef dedin? Doktorlar genelde dondurulmuş transfer yapıyorlar tutma olasılığı daha yüksek diyeDondurulmus maalesef taze transfer edilmedi hic
İlki taze olduğu icin yorucuydu benim icint canım herset güzeldi ama olmadi maalesef transferimin 8.gunu kahve lekelenmem basladi sonra gittikce çoğaldı 11.gunude testimin sonucunu almadan adet oldum ilaclari kullanmama rağmen benimki degisik oldu anlicanAmin inşallahilki nasıldı
Olsun bir şey olmuyorsa daha iyisi olacağı içindir hep böyle düşünürüm. Bu sefer inanıyorum ki Allah kucağını boş bırakmaz. Taze transferde teyzem de aynı şekilde test yapamadan adet olmuştu demek ki taze de prosedür bu şekilde ilerliyorİlki taze olduğu icin yorucuydu benim icint canım herset güzeldi ama olmadi maalesef transferimin 8.gunu kahve lekelenmem basladi sonra gittikce çoğaldı 11.gunude testimin sonucunu almadan adet oldum ilaclari kullanmama rağmen benimki degisik oldu anlican
Demek ki ben ilk değilim canımOlsun bir şey olmuyorsa daha iyisi olacağı içindir hep böyle düşünürüm. Bu sefer inanıyorum ki Allah kucağını boş bırakmaz. Taze transferde teyzem de aynı şekilde test yapamadan adet olmuştu demek ki taze de prosedür bu şekilde ilerliyor
10 Ekim de benim 2embriyo transferim olacak Allah yardımcımız olsun inşallah nasıl hiç şimdiden dikkat ettiğiniz şeyler varmıMerhaba, bugün itibariyle dondurulmuş transfer sürecim başladı :) ekim ayında inşallah transferim gerçekleşecek. Toplanın Bu süreci beraber geçirelim
Doktoruma sordum evet o da normal dedi beklicez artık mecburenNormal ben 2 hafta gecikmiştim sonra olmuyorum diye doktora gittim. Ufak bir kist vardı 1 hafta daha olmazsan gel ilaç başlayalım dedi ama 2 gün sonra oldum o kistte adetle beraber gitti. Korkulacak bir şey yok böyle şeyler çok normal vücudumuz hiç görmediği şeyleri görüyor :)
Aynen öyle :) benim ilk embriyo kaliten ne biliyor musunDemek ki ben ilk değilim canımbende aynen her zaman bardağın dolu tarafından bakmaya çalışırım Rabbim geciktiriyorsa guzellestiriyordur bence hepimizin hakkında hayırlısı olsun canım senin ilk denemen mi?
İnşallah olumlu sonuçlanır dua edicem hepiniz için10 Ekim de benim 2embriyo transferim olacak Allah yardımcımız olsun inşallah nasıl hiç şimdiden dikkat ettiğiniz şeyler varmı
Rica ederimDoktoruma sordum evet o da normal dedi beklicez artık mecburenteşekkür ederim
Merhaba inşallah hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alırızMerhaba, bugün itibariyle dondurulmuş transfer sürecim başladı :) ekim ayında inşallah transferim gerçekleşecek. Toplanın Bu süreci beraber geçirelim