Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Allah razı olsun bu yazdıkların çok etkiledi beni Rabbim bizim için en iyisini bilir inşallah bu denemede sağlıklı bir evladın ve o güzel yuvan ömürlük olur canım haklısın bizim için hayırlı olanı biz bilemeyiz Rabbim bilir herkese her zaman dua ettim ve dua aldım burda kardeş oluyoruz derdimiz bir oluyor birbirimize sığınıyoruz çok teşekkür ederim canım dualrm hep seninle olacak 🤲❤️
Senden de Allah razı olsun buradaki herkesten de cnm öyle gerçekten kardeş gibi oluyoruz ve emin ol herkes kalpten dua ediyor burda birbirine ve kimin duasının kabul olacağı belli olmaz o yüzden inş birbirimize ettiğimiz dualar kabul olacak hepimiz bi gün sağlıkla kucaklıycaz bebişlerimizi ❤️🙏🏻

Duphaston hap,lutinus fitil,ecoprin,folik asit kullaniyorum. Transferden 1 gün önce kanda progesteron bakıldı 37 çıkmış,iğneye gerek görmedi o yüzden. Daha önceki 3 transferimde progesteron 10'un üzerine hiç çıkmamıştı. Iğne de kullanmıştım yine aynıydım.🤓 bu transferim naturel siklus... daha rahatım ama...😊
Ay maşallah cnm benim 11 çıktı transfer günü onun için herhalde iğneye ve fitile devam dediler . Sen o progestanı hap olarak içtiğin için gerilme ve uyku hali oluyor yani kafana takma gerilme konusuna dikkat et sadece elinden geldiğince az geril , gerçi ben üçüzlerde çok geriliyordum ama maşallah 3 tane birden tutunmuşlardı 😂rabbim korur o yüzden kafana takma hiç

Günaydın 🌿
Başlığı okurken natürel siklula ilerleyen bi arkadaşa denk gelmiştim ama suan bulup etiketleyemiyorum😬
Bulur musun beni🙂🤭😬
Bende öyle ilerliyorum da suan dondurulmuş transfer için
Merak ediyorum yumurta büyüdükten sonraki süreci =)
Benim naturel siklus oldu. 20.gün transfer oldum. Dört gün önce ilaçlar kullanmaya başladım. Sonuç pozitiftik şükür. Güzel haberlerinizi bekliyorum ❤️

Benim naturel siklus oldu. 20.gün transfer oldum. Dört gün önce ilaçlar kullanmaya başladım. Sonuç pozitiftik şükür. Güzel haberlerinizi bekliyorum ❤️
Çok sevindim 🤍
Sağlıkla devam etsin inşallahh🙏
Doktorum bu sekilde pozitif alan çok kişi var, böyle deneyelim dediğinde hiç bi bilgim olmadığı için biraz tedirgindim🙂
Böyle güzel haberleri görünce içim umut doluyor 🌿
Hayırlısı ile bende görürüm insallahh bu kez pozitifi🌈

Çok sevindim 🤍
Sağlıkla devam etsin inşallahh🙏
Doktorum bu sekilde pozitif alan çok kişi var, böyle deneyelim dediğinde hiç bi bilgim olmadığı için biraz tedirgindim🙂
Böyle güzel haberleri görünce içim umut doluyor 🌿
Hayırlısı ile bende görürüm insallahh bu kez pozitifi🌈
Çok teşekkür ederim. İnşallah sağlıkla pozitif olacak sizin de.
Rahim dinlendirme yapılınca ilaçların yan etkisi de kalmıyor ve tutunma olasılığı artıyor. Bir de genetiğe gitmişse olasılık daha da yüksek tabi.

Ağustos başında tedaviye başlamıştık. Çok bekledim yine bekleyeceğim. Sonu güzel olacak inşallah ❤️

Çok teşekkür ederim. İnşallah sağlıkla pozitif olacak sizin de.
Rahim dinlendirme yapılınca ilaçların yan etkisi de kalmıyor ve tutunma olasılığı artıyor. Bir de genetiğe gitmişse olasılık daha da yüksek tabi.

Ağustos başında tedaviye başlamıştık. Çok bekledim yine bekleyeceğim. Sonu güzel olacak inşallah ❤️
Hayırlı olsun sizin adet başlangıç günü ne zaman keseyi görebildiniz mi

Kızlar gördüklerimi etiketledim. Görmediğim olursa tekrar tekrar yazın ki listeye ekleyeyim. Malum biraz zor yaptım Cookiie Cookiie ve leSourire leSourire olmasa yapamayacaktım 😅😅😅 bu arada benim 3. Gün sizlerin nasıl gidiyor 👶🏻
Listelere katılıp negatif sonuç alınca çok üzüldüm totem yaptım o yüzden giremiyorum shshsh 😂

Allahım gönlüne göre versin inşallah🌸 bu yaşadıklarım da benim ilk daha önce hiç gebe kalmadım buda ilk transferim daha kan tahlili yapcam inşallah orada da pozitifi görürüm
Bnmde canım. Bnde ilk denemem ve hiç hamile kalmadım allh yardımcımız olsun

Teşekkürler. Size de hayırlı olsun. 🧿Bugün 2. Kez kan verdim. Birinci 197 ikinci 510 çıktı hemşireye gönderdim bekliyorum sonucu 😊
Ya maşallah 🧿 rabbim nazarlardan korusun sağlıkla kucaklamayı nasip etsin 😍🙏🏻Ne güzel değerler bunlar böyle darısı başımıza inş 🙏🏻❤️

X