Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Off neden olmadıki valla insan kabullenmekte zorlanıyo böyle ilk denemede olanları görünce çok heveslenmiştim . Moralim bozuldu iyice. Hayırlısı olsun ne diyelim
hayırlısı değilmiş, ben kendime yeni bir doktor ve hastane aramaya bile başladım. acıbadem ataşehir yeni açılmış, orda cem demirel var ona bakıyordum yorumlarına falan. vazgeçmeyiz yeniden deneriz toplarlanınca..

Canim kaçta vericen kan bugün

Siz daha iyi bilirsin tabiki ama kafanıza göre bırakmasaydınız keşke söylediklerinizde haklısınız ama ne bileyim işte
5. tüp bebek tedavisi olunca daha fazla ilaç kullanmaya insan dayanamıyor canım akşam kan verince sıfırı göreceğime eminim zaten. bi kaç kere farklı markaların tesini yaptım çünkü

Canım üzülme. Vazgeçme. Olacak inşaAllah. Kadıköy medicana cihan karadağ’ı araştırmanı tavsiye ederim. Şuan benim gittiğim doktor. İnstagramdan bakabilirsin

9.gunum canım erken gebelik testi yapsam diyorum acaba cikarmi
Belki çıkabilir bende çok kararsızdım yapıp yapmamakla ilk defa yaptım hafif silik çıktı daha eşime de söylemedim yarın tekrar yapıcam cumartesi de kan vereceğim evinde test varsa dene ama sabah ilk uyandığında yapınca daha iyi belli oluyormuş teste çıkmazsa ümidini kesme çünkü hata payı çok testlerde o yüzden çok sevinemiyorum

Canım üzülme. Vazgeçme. Olacak inşaAllah. Kadıköy medicana cihan karadağ’ı araştırmanı tavsiye ederim. Şuan benim gittiğim doktor. İnstagramdan bakabilirsin
sağol canım ona da bakayım. bizim azosperm olduğu için aynı hastanede iyi bir üroloji doktoru da bulmak lazım, aslında bu deneme dondulmuş sperm kullanmak istemiştim, yeniden micro tese yapalım taze transfer taze sperm ile deneyelim dedik ama üroloji doktorunu beğenmedik ve dondurulmuş tese spermi ile yaptık, bence spermden kaynaklı embriyo gelişimini devam ettirmiyor.. benim gibi olan var mı acaba? hiç de denk gelmedim dondurulmuş tese spermi ile hamile kalan..

Senin kaçıncı gündü canım vardır belki gerçekten bnm 3.gun embriisyouya oyuzden diyorum

Anladım canım. Allah yardımcınız olsun İnşaAllah. Hayırla, sağlıkla evlatlarını kucağına alman nasip olsun İnşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…