Allahım gönlüne göre versin inşallahİnsallh canım bnim valla böyle mesajları görünce çok mutlu oluyorum
amin sağol canım rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşRabbim gönlüne göre versin diyecek birşey bulamıyorum...
Senden de Allah razı olsun buradaki herkesten de cnm öyle gerçekten kardeş gibi oluyoruz ve emin ol herkes kalpten dua ediyor burda birbirine ve kimin duasının kabul olacağı belli olmaz o yüzden inş birbirimize ettiğimiz dualar kabul olacak hepimiz bi gün sağlıkla kucaklıycaz bebişlerimiziAllah razı olsun bu yazdıkların çok etkiledi beni Rabbim bizim için en iyisini bilir inşallah bu denemede sağlıklı bir evladın ve o güzel yuvan ömürlük olur canım haklısın bizim için hayırlı olanı biz bilemeyiz Rabbim bilir herkese her zaman dua ettim ve dua aldım burda kardeş oluyoruz derdimiz bir oluyor birbirimize sığınıyoruz çok teşekkür ederim canım dualrm hep seninle olacak
Ay maşallah cnm benim 11 çıktı transfer günü onun için herhalde iğneye ve fitile devam dediler . Sen o progestanı hap olarak içtiğin için gerilme ve uyku hali oluyor yani kafana takma gerilme konusuna dikkat et sadece elinden geldiğince az geril , gerçi ben üçüzlerde çok geriliyordum ama maşallah 3 tane birden tutunmuşlardıDuphaston hap,lutinus fitil,ecoprin,folik asit kullaniyorum. Transferden 1 gün önce kanda progesteron bakıldı 37 çıkmış,iğneye gerek görmedi o yüzden. Daha önceki 3 transferimde progesteron 10'un üzerine hiç çıkmamıştı. Iğne de kullanmıştım yine aynıydım.bu transferim naturel siklus... daha rahatım ama...
İnşallah canım inşallahVeririm kuzum benim ben de senin güzel haberlerşni bekliyorum sabırsızlık
Benim naturel siklus oldu. 20.gün transfer oldum. Dört gün önce ilaçlar kullanmaya başladım. Sonuç pozitiftik şükür. Güzel haberlerinizi bekliyorumGünaydın
Başlığı okurken natürel siklula ilerleyen bi arkadaşa denk gelmiştim ama suan bulup etiketleyemiyorum
Bulur musun beni
Bende öyle ilerliyorum da suan dondurulmuş transfer için
Merak ediyorum yumurta büyüdükten sonraki süreci =)
Çok sevindimBenim naturel siklus oldu. 20.gün transfer oldum. Dört gün önce ilaçlar kullanmaya başladım. Sonuç pozitiftik şükür. Güzel haberlerinizi bekliyorum
Çok teşekkür ederim. İnşallah sağlıkla pozitif olacak sizin de.Çok sevindim
Sağlıkla devam etsin inşallahh
Doktorum bu sekilde pozitif alan çok kişi var, böyle deneyelim dediğinde hiç bi bilgim olmadığı için biraz tedirgindim
Böyle güzel haberleri görünce içim umut doluyor
Hayırlısı ile bende görürüm insallahh bu kez pozitifi
Hayırlı olsun sizin adet başlangıç günü ne zaman keseyi görebildiniz miÇok teşekkür ederim. İnşallah sağlıkla pozitif olacak sizin de.
Rahim dinlendirme yapılınca ilaçların yan etkisi de kalmıyor ve tutunma olasılığı artıyor. Bir de genetiğe gitmişse olasılık daha da yüksek tabi.
Ağustos başında tedaviye başlamıştık. Çok bekledim yine bekleyeceğim. Sonu güzel olacak inşallah
Teşekkürler. Size de hayırlı olsun.Hayırlı olsun sizin adet başlangıç günü ne zaman keseyi görebildiniz mi
Bnmde canım. Bnde ilk denemem ve hiç hamile kalmadım allh yardımcımız olsunAllahım gönlüne göre versin inşallahbu yaşadıklarım da benim ilk daha önce hiç gebe kalmadım buda ilk transferim daha kan tahlili yapcam inşallah orada da pozitifi görürüm
Tamm canimm kusura bakma şimdi gorudmİnşallah hayırlısıyla hepimiz güzel bir süreç geçiririz :) dondurulmuş mu sizin de
Hayırlı olsun canım İnşallah kucağına da alırsınMerhaba herkese,
Ben de dün yani 12 ekimde dondurulmuş 5. gun 1 adet embriyo transferi oldum. Bu 3. denemem ilk ikisi kimyasal olmuştu kalan son dondurulmuş embriyom transfer edildi. İnşallah hepimiz için hayırlısı olsun
Ya maşallahTeşekkürler. Size de hayırlı olsun.Bugün 2. Kez kan verdim. Birinci 197 ikinci 510 çıktı hemşireye gönderdim bekliyorum sonucu
Amin canım kaçıncı gündesinBnmde canım. Bnde ilk denemem ve hiç hamile kalmadım allh yardımcımız olsun