Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Senden de Allah razı olsun buradaki herkesten de cnm öyle gerçekten kardeş gibi oluyoruz ve emin ol herkes kalpten dua ediyor burda birbirine ve kimin duasının kabul olacağı belli olmaz o yüzden inş birbirimize ettiğimiz dualar kabul olacak hepimiz bi gün sağlıkla kucaklıycaz bebişlerimizi

Ay maşallah cnm benim 11 çıktı transfer günü onun için herhalde iğneye ve fitile devam dediler . Sen o progestanı hap olarak içtiğin için gerilme ve uyku hali oluyor yani kafana takma gerilme konusuna dikkat et sadece elinden geldiğince az geril , gerçi ben üçüzlerde çok geriliyordum ama maşallah 3 tane birden tutunmuşlardı rabbim korur o yüzden kafana takma hiç

Benim naturel siklus oldu. 20.gün transfer oldum. Dört gün önce ilaçlar kullanmaya başladım. Sonuç pozitiftik şükür. Güzel haberlerinizi bekliyorum

Benim naturel siklus oldu. 20.gün transfer oldum. Dört gün önce ilaçlar kullanmaya başladım. Sonuç pozitiftik şükür. Güzel haberlerinizi bekliyorum
Çok sevindim
Sağlıkla devam etsin inşallahh
Doktorum bu sekilde pozitif alan çok kişi var, böyle deneyelim dediğinde hiç bi bilgim olmadığı için biraz tedirgindim
Böyle güzel haberleri görünce içim umut doluyor
Hayırlısı ile bende görürüm insallahh bu kez pozitifi

Çok teşekkür ederim. İnşallah sağlıkla pozitif olacak sizin de.
Rahim dinlendirme yapılınca ilaçların yan etkisi de kalmıyor ve tutunma olasılığı artıyor. Bir de genetiğe gitmişse olasılık daha da yüksek tabi.

Ağustos başında tedaviye başlamıştık. Çok bekledim yine bekleyeceğim. Sonu güzel olacak inşallah

Hayırlı olsun sizin adet başlangıç günü ne zaman keseyi görebildiniz mi

Listelere katılıp negatif sonuç alınca çok üzüldüm totem yaptım o yüzden giremiyorum shshsh

Allahım gönlüne göre versin inşallah bu yaşadıklarım da benim ilk daha önce hiç gebe kalmadım buda ilk transferim daha kan tahlili yapcam inşallah orada da pozitifi görürüm
Bnmde canım. Bnde ilk denemem ve hiç hamile kalmadım allh yardımcımız olsun

Teşekkürler. Size de hayırlı olsun. Bugün 2. Kez kan verdim. Birinci 197 ikinci 510 çıktı hemşireye gönderdim bekliyorum sonucu
Ya maşallah rabbim nazarlardan korusun sağlıkla kucaklamayı nasip etsin Ne güzel değerler bunlar böyle darısı başımıza inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…