Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Cnm ben taze transferin devlet hastanesinde yaptırdım gonal f ve cetrotide kullandım sadece. Opu da sonrada Protestan ve 4 günlük antibiyotik o kadar

Eğer imkanın varsa tavuk göğsünü ızgara yaparak tavada yağsız pişir ye yanına bol marullu salata kabız olmamak için şuanda tutunma aşaması vitamin protein almalısın test yapana kadar
Canım zaten ben aşırı dikkat ediyorum
Kahvaltıda bile ıspanak haşlayıp onu yiyorum arkasından hemen ceviz ve havuç yiyorum ama bu nar suyu moralimi bozdu neyse hayırlısı olsun
Zaten bu sefer hiç ümidim yok ne ağrım var ne belirtim var 0 belirti 2 gün sonra test yapıcam

Dikkat etmen çok iyi tabi elimizden geleni yapmalıyız. Kaçıncı transferin kaç yaşındasın hangi şehir ben çok merak ederim böyle şeyleri

Dikkat etmen çok iyi tabi elimizden geleni yapmalıyız. Kaçıncı transferin kaç yaşındasın hangi şehir ben çok merak ederim böyle şeyleri
2. Transferim bu benim 1. De 2 embriyo transfer edildi tuttu ama embriyonun teki bölündü üçüz oldular
20. Haftada rahimağzı yetmezliğim nedeniyle erken doğumla kaybettim
23 yaşındayım yurt dışında yaşıyorum ama suan tedavi için istanbuldayım

Canım valla simdi sana yazıcaktım içimi rahatlattın
Rahmi kalınlaştırmaya devam ediyormuş progestan hormonu salgıladığı İçin nar suyu zaten düşük olmaması için iğnesini fitilini vs kullanıyoruz . İnceltici şeylerden kaçınmak lazım sadece kuzum dereotu , maydonoz vs gibi ki ben onları çok severim sordum mesela fazla tüketmemek şartıyla tüketilebilir dediler ama riske atmam hiç . İçin rahat olsun

İğnenin etkisi baya sürüyor. İğne etkisiyle idrar testleri pozitif çıkıyor doktor söyledi. O yüzden 10. Gün kan verin net belli oluyo
İğnenin 10. günü transferin 3. günü negatif 4. günü hafif silik çizgi gördüm ama madem etkisi uzun sürüyor 3. günü neden silik çizgi gözükmedi acaba kafamda deli sorular bir de bazı Doktorlar 7 ile 10 gün arasında diyor bazıları 15 gün diyor anlayamadım bunun etkisinin ne zaman geçtiğini

Çok sagol canım

Oda doğru canım sanırım bu nar suyu meselesi herkesi ikiye ayrımış bi taraf sağlıklı diyor bi taraf saglıksız diyor
Nar suyu içmeyin ben kıbrıstaki en iyi doktora transfer yaptırdım.Rahimde kasılmayı artırdığı in ananas narsuyu gibi şeyleri tuketmemeliymişiz ilk etapta.İlerleyen dönemlerde dıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…