Cnm ben taze transferin devlet hastanesinde yaptırdım gonal f ve cetrotide kullandım sadece. Opu da sonrada Protestan ve 4 günlük antibiyotik o kadarKizlar aranizda taze transfer olan varsa cevap verebilir mi? Adet basladigindan itibaren hangi ilaclari kullandiniz opudan sonra hangi ilaclar kullandimiz transferden sonra vs. Yardimci olurmusunuz..mesela su estrofem onemli bu ilaç onu ne zaman baslatti doktorunuz kac tane içtiniz. Cvplar.icim teşekkür ederim
Canım zaten ben aşırı dikkat ediyorumEğer imkanın varsa tavuk göğsünü ızgara yaparak tavada yağsız pişir ye yanına bol marullu salata kabız olmamak için şuanda tutunma aşaması vitamin protein almalısın test yapana kadar
Dikkat etmen çok iyi tabi elimizden geleni yapmalıyız. Kaçıncı transferin kaç yaşındasın hangi şehir ben çok merak ederim böyle şeyleriCanım zaten ben aşırı dikkat ediyorum
Kahvaltıda bile ıspanak haşlayıp onu yiyorum arkasından hemen ceviz ve havuç yiyorum ama bu nar suyu moralimi bozdu neyse hayırlısı olsun
Zaten bu sefer hiç ümidim yok ne ağrım var ne belirtim var 0 belirti 2 gün sonra test yapıcam
Yok canım bugün oldum hala hastanedeyim hattaSen dün mü transfer oldunnayliss
Bana da doktorum kabak çekirdeği ve nar suyunu özellikle tavsiye etti cnm ben de içtim bugün bence bi sıkıntı yaratacağını düşünmüyorumAy şimdi küçük bi şişe içmiştim bişey olurmu acaba
Unutmam inşallah sizinde hersey çok güzel olurİnşallah güzel sonuçlar alırsınız benim 20 ekim günü artık sizin sonuç o güne kadar belli olur umarım pozıtıf haberleri alırsınız da bana da umut olursunuz bana haber vermeyi unutmayın olur mu
2. Transferim bu benim 1. De 2 embriyo transfer edildi tuttu ama embriyonun teki bölündü üçüz oldularDikkat etmen çok iyi tabi elimizden geleni yapmalıyız. Kaçıncı transferin kaç yaşındasın hangi şehir ben çok merak ederim böyle şeyleri
Canım valla simdi sana yazıcaktım içimi rahatlattınBana da doktorum kabak çekirdeği ve nar suyunu özellikle tavsiye etti cnm ben de içtim bugün bence bi sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum
Üzülme canım ne neden üzülüyorsun önceki topik te transfer sonrası doktoru nar suyu önerip pozitif alan kişiler vardıAşırı üzgünüm suann
Normalde herseyi arastırıp yer içerim bu boşluguma geldi
Oda doğru canım sanırım bu nar suyu meselesi herkesi ikiye ayrımış bi taraf sağlıklı diyor bi taraf saglıksız diyorÜzülme canım ne neden üzülüyorsun önceki topik te transfer sonrası doktoru nar suyu önerip pozitif alan kişiler vardı
Canım fazla tüketmemişsin bir şey olmaz İnşaAllah endişe etme. Rahat ol. Stres yapmamalısınAşırı üzgünüm suann
Normalde herseyi arastırıp yer içerim bu boşluguma geldi
Rahmi kalınlaştırmaya devam ediyormuş progestan hormonu salgıladığı İçin nar suyu zaten düşük olmaması için iğnesini fitilini vs kullanıyoruz . İnceltici şeylerden kaçınmak lazım sadece kuzum dereotu , maydonoz vs gibi ki ben onları çok severim sordum mesela fazla tüketmemek şartıyla tüketilebilir dediler ama riske atmam hiç . İçin rahat olsunCanım valla simdi sana yazıcaktım içimi rahatlattın
İğnenin 10. günü transferin 3. günü negatif 4. günü hafif silik çizgi gördüm ama madem etkisi uzun sürüyor 3. günü neden silik çizgi gözükmedi acaba kafamda deli sorularİğnenin etkisi baya sürüyor. İğne etkisiyle idrar testleri pozitif çıkıyor doktor söyledi. O yüzden 10. Gün kan verin net belli oluyo
Sen niye hâlâ hastanedesin kuzum ?Üzülme canım ne neden üzülüyorsun önceki topik te transfer sonrası doktoru nar suyu önerip pozitif alan kişiler vardı
Rahatladım canım bol bol su içiyorum suan hemen atabilmek için zaten 1 bardak anca içtimCanım fazla tüketmemişsin bir şey olmaz İnşaAllah endişe etme. Rahat ol. Stres yapmamalısın
Çok sagol canımRahmi kalınlaştırmaya devam ediyormuş progestan hormonu salgıladığı İçin nar suyu zaten düşük olmaması için iğnesini fitilini vs kullanıyoruz . İnceltici şeylerden kaçınmak lazım sadece kuzum dereotu , maydonoz vs gibi ki ben onları çok severim sordum mesela fazla tüketmemek şartıyla tüketilebilir dediler ama riske atmam hiç . İçin rahat olsun
5. Gün embriyosu cumartesi test yapıcamKaçıncı gün embriyosu idi
Nar suyu içmeyin ben kıbrıstaki en iyi doktora transfer yaptırdım.Rahimde kasılmayı artırdığı in ananas narsuyu gibi şeyleri tuketmemeliymişiz ilk etapta.İlerleyen dönemlerde dıyorOda doğru canım sanırım bu nar suyu meselesi herkesi ikiye ayrımış bi taraf sağlıklı diyor bi taraf saglıksız diyor