Kaybınız için çok üzüldüm Allah hayal edemeyeceğiniz kadar güzel şeyler yaşatsın size2. Transferim bu benim 1. De 2 embriyo transfer edildi tuttu ama embriyonun teki bölündü üçüz oldular
20. Haftada rahimağzı yetmezliğim nedeniyle erken doğumla kaybettim
23 yaşındayım yurt dışında yaşıyorum ama suan tedavi için istanbuldayım
Kabak çekşrdeği çok iyi ama nar suyunu ilerleyen süreçlerde tuket istersen arkadaşımBana da doktorum kabak çekirdeği ve nar suyunu özellikle tavsiye etti cnm ben de içtim bugün bence bi sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum
Ayni durumu ben de yaşıyorum canım bilgisi olan varsa bilgilendirirse sevinirim raporsuz hali çok pahalı çünkü rapor içinde ne yapmamız gerekiyor kadın doğum doktorunun yazması yeterli oluyor muKızlar bir sey sorucam oksapara rapor cikartilinca ne kadar ödeme çıkıyor kutu bası bende pıhtılaşma olduğu için sürekli kullanmam gerekecek
Ay bwn transferden sonraki 4 gün günlük bir ananas yedim yeminle allahim bilseydim yemezdim almanyada bana da yiyin demislerdiNar suyu içmeyin ben kıbrıstaki en iyi doktora transfer yaptırdım.Rahimde kasılmayı artırdığı in ananas narsuyu gibi şeyleri tuketmemeliymişiz ilk etapta.İlerleyen dönemlerde dıyor
Şöyle ki bence 4. Günde yapılan testi ciddiye almayın daha çok erken. Benim diğer tutmayan transferimde silik çıktı 7. Gün hayalet çizgiydi kan verdim 5 çıktı sonra sıfırlandı zaten doktoruma söyledim iğne kullansaydın iğnenin etkisi derdim o silik çizgiye ama dondurulmuşta benimki iğne kullanmadım yani. Predictor marka dışında bu dönemde test yapmayın kaset testler yanıltıcı adet gecikmeden doğru sonuç vermiyorİğnenin 10. günü transferin 3. günü negatif 4. günü hafif silik çizgi gördüm ama madem etkisi uzun sürüyor 3. günü neden silik çizgi gözükmedi acaba kafamda deli sorularbir de bazı Doktorlar 7 ile 10 gün arasında diyor bazıları 15 gün diyor anlayamadım bunun etkisinin ne zaman geçtiğini
Niye ki cnm neye sebep oluyormuş ?Kabak çekşrdeği çok iyi ama nar suyunu ilerleyen süreçlerde tuket istersen arkadaşım
Kızlar rapor nasıl çıkıyor bilmiyorum ama sağlık ocağına yazdırabilirsinizAyni durumu ben de yaşıyorum canım bilgisi olan varsa bilgilendirirse sevinirim raporsuz hali çok pahalı çünkü rapor içinde ne yapmamız gerekiyor kadın doğum doktorunun yazması yeterli oluyor mu
Serum bitmedi canımSen niye hâlâ hastanedesin kuzum ?
Amin inşallahh cümlemize güzel şeyler yaşatsın inşallahKaybınız için çok üzüldüm Allah hayal edemeyeceğiniz kadar güzel şeyler yaşatsın sizeyaşınız daha çok küçük çok şükür bu tedaviler var napardık yoksa
Hiç dert etme bundan sonra dıkkat edersin canım.Ne olacakki daha en başındayız.Ben havuç,fındık fıstık ceviz,elma,incir dahada var tukettıklerim yazarımAy bwn transferden sonraki 4 gün günlük bir ananas yedim yeminle allahim bilseydim yemezdim almanyada bana da yiyin demislerdi
Erken gebelik testiyse eğer hayırlı olsun Rabbim devamını getirsin çok sevindimEki Görüntüle 3144577
Evet transferden 5 gün sonra gördük rabbim devamini da getirir insallah hayirlisi allahtan kan 18ine yapilacakmis orda tuttu mu geri mi düstü kgc belli olur bundan sonra yapmayip sadece dinlenmeye karar verdim :)
Evet sende doktorun ne derse öyle yapOda doğru canım sanırım bu nar suyu meselesi herkesi ikiye ayrımış bi taraf sağlıklı diyor bi taraf saglıksız diyor
Maşallah canım gözün aydınEki Görüntüle 3144577
Evet transferden 5 gün sonra gördük rabbim devamini da getirir insallah hayirlisi allahtan kan 18ine yapilacakmis orda tuttu mu geri mi düstü kgc belli olur bundan sonra yapmayip sadece dinlenmeye karar verdim :)
Rapor değilde sağlık ocağına yazdırdım ben 50 60 tl gibi bişey oluyor yazdırıncaKızlar bir sey sorucam oksapara rapor cikartilinca ne kadar ödeme çıkıyor kutu bası bende pıhtılaşma olduğu için sürekli kullanmam gerekecek
Ayyy gittikçe koyulaşsın inşallahEki Görüntüle 3144577
Dondurulmuş mu taze transfer mi5.gün embriyosu benımkıde
Taze fasulye benımkıler teyzesi:)) 10 tanede dondurdularDondurulmuş mu taze transfer mi
Anladım canım çok sağol içmeyeyim bir daha bendeAnanas Rahimde kasılmaya sebep olsn bir meyve olduğu için ilk başta önermıyorlar