Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Kaybınız için çok üzüldüm Allah hayal edemeyeceğiniz kadar güzel şeyler yaşatsın size yaşınız daha çok küçük çok şükür bu tedaviler var napardık yoksa

Kızlar bir sey sorucam oksapara rapor cikartilinca ne kadar ödeme çıkıyor kutu bası bende pıhtılaşma olduğu için sürekli kullanmam gerekecek
Ayni durumu ben de yaşıyorum canım bilgisi olan varsa bilgilendirirse sevinirim raporsuz hali çok pahalı çünkü rapor içinde ne yapmamız gerekiyor kadın doğum doktorunun yazması yeterli oluyor mu

Nar suyu içmeyin ben kıbrıstaki en iyi doktora transfer yaptırdım.Rahimde kasılmayı artırdığı in ananas narsuyu gibi şeyleri tuketmemeliymişiz ilk etapta.İlerleyen dönemlerde dıyor
Ay bwn transferden sonraki 4 gün günlük bir ananas yedim yeminle allahim bilseydim yemezdim almanyada bana da yiyin demislerdi

Şöyle ki bence 4. Günde yapılan testi ciddiye almayın daha çok erken. Benim diğer tutmayan transferimde silik çıktı 7. Gün hayalet çizgiydi kan verdim 5 çıktı sonra sıfırlandı zaten doktoruma söyledim iğne kullansaydın iğnenin etkisi derdim o silik çizgiye ama dondurulmuşta benimki iğne kullanmadım yani. Predictor marka dışında bu dönemde test yapmayın kaset testler yanıltıcı adet gecikmeden doğru sonuç vermiyor

Ayni durumu ben de yaşıyorum canım bilgisi olan varsa bilgilendirirse sevinirim raporsuz hali çok pahalı çünkü rapor içinde ne yapmamız gerekiyor kadın doğum doktorunun yazması yeterli oluyor mu
Kızlar rapor nasıl çıkıyor bilmiyorum ama sağlık ocağına yazdırabilirsiniz
1 kutu 1 kutu yazıyor ama 10adet bitince gidip yinr yazdıracaksınız

Ay bwn transferden sonraki 4 gün günlük bir ananas yedim yeminle allahim bilseydim yemezdim almanyada bana da yiyin demislerdi
Hiç dert etme bundan sonra dıkkat edersin canım.Ne olacakki daha en başındayız.Ben havuç,fındık fıstık ceviz,elma,incir dahada var tukettıklerim yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…