Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Bence içmeyin ben hiç özellikle hiçbişey yiyip içmedim size şimdi bi not atıcam ben kendim hazırladım bunları uygulamaya çalıştım youtube dan ve doktorumdan notlarım
Bnde dikkat etmiyorumda şimdi 5 şişe sipariş ettim içerken bi arastırıyım dedim pişman oldum

Arkadaşlar bu nota uymaya çalışın. Aşağıdakiler doktorun transfer sonrası uyardıkları. yukardakileride youtube dan doktor dinleyerek hazırladım nar havuç ananas avakado gibi şeyler tüketmedim doktorum önermedi yani söylemedi öyle bişey tutacağı varsa tutuyor zaten kasmayın fazla

Eklentiler

• C277A184-B7A6-4A3F-AAA5-3107F9F449C9.jpeg
    176 KB · Görüntüleme: 93
Hepsini uygulamadım sadece sabahları yumurta yedim 2 günde bir et tavuk ya da balık paketli gıda yemedim arada bir ev yoğurdu yedim badem yedim bazen süt içtim laktozsuz için gaz yapmıyor sağolsun annemler hazırladılar bende bazen tencere yemeği yaptım kendime. AŞIRI baharat kullanmayın yemeklerde doktor kullanma dedi

Ay şimdi küçük bi şişe içmiştim bişey olurmu acaba
Bu doktor zararlı değil yararlı diyor ama o hamilelikte senin henüz belli değil ya bi de biz tüp bebek yaptırıyoruz normal gebelik değil ya içmene gerek yok bence

Ayrıca bu doktoru hep dinliyorum mükemmel bilgileri var leventte kliniği var ünlü bir doktor

Tamam canım doktoruma yazdım zaten bakalım o ne diycek
Evet bu doktoru önceki hamileliğimde bende hep dinliyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…