Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

2. Transferim bu benim 1. De 2 embriyo transfer edildi tuttu ama embriyonun teki bölündü üçüz oldular
20. Haftada rahimağzı yetmezliğim nedeniyle erken doğumla kaybettim
23 yaşındayım yurt dışında yaşıyorum ama suan tedavi için istanbuldayım
Kaybınız için çok üzüldüm Allah hayal edemeyeceğiniz kadar güzel şeyler yaşatsın size🌹 yaşınız daha çok küçük çok şükür bu tedaviler var napardık yoksa

image.jpg

Evet transferden 5 gün sonra gördük rabbim devamini da getirir insallah hayirlisi allahtan kan 18ine yapilacakmis orda tuttu mu geri mi düstü kgc belli olur bundan sonra yapmayip sadece dinlenmeye karar verdim :)

Kızlar bir sey sorucam oksapara rapor cikartilinca ne kadar ödeme çıkıyor kutu bası bende pıhtılaşma olduğu için sürekli kullanmam gerekecek
Ayni durumu ben de yaşıyorum canım bilgisi olan varsa bilgilendirirse sevinirim raporsuz hali çok pahalı çünkü rapor içinde ne yapmamız gerekiyor kadın doğum doktorunun yazması yeterli oluyor mu

Nar suyu içmeyin ben kıbrıstaki en iyi doktora transfer yaptırdım.Rahimde kasılmayı artırdığı in ananas narsuyu gibi şeyleri tuketmemeliymişiz ilk etapta.İlerleyen dönemlerde dıyor
Ay bwn transferden sonraki 4 gün günlük bir ananas yedim yeminle allahim bilseydim yemezdim almanyada bana da yiyin demislerdi

İğnenin 10. günü transferin 3. günü negatif 4. günü hafif silik çizgi gördüm ama madem etkisi uzun sürüyor 3. günü neden silik çizgi gözükmedi acaba kafamda deli sorular 😁bir de bazı Doktorlar 7 ile 10 gün arasında diyor bazıları 15 gün diyor anlayamadım bunun etkisinin ne zaman geçtiğini 🤦🏻‍♀️
Şöyle ki bence 4. Günde yapılan testi ciddiye almayın daha çok erken. Benim diğer tutmayan transferimde silik çıktı 7. Gün hayalet çizgiydi kan verdim 5 çıktı sonra sıfırlandı zaten doktoruma söyledim iğne kullansaydın iğnenin etkisi derdim o silik çizgiye ama dondurulmuşta benimki iğne kullanmadım yani. Predictor marka dışında bu dönemde test yapmayın kaset testler yanıltıcı adet gecikmeden doğru sonuç vermiyor

Ayni durumu ben de yaşıyorum canım bilgisi olan varsa bilgilendirirse sevinirim raporsuz hali çok pahalı çünkü rapor içinde ne yapmamız gerekiyor kadın doğum doktorunun yazması yeterli oluyor mu
Kızlar rapor nasıl çıkıyor bilmiyorum ama sağlık ocağına yazdırabilirsiniz
1 kutu 1 kutu yazıyor ama 10adet bitince gidip yinr yazdıracaksınız

X