Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Ya ne güzel bi test maşallah rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inş Darısı başımıza

Aslında benimde dondurulmuş embriyo yalnız natürel transfer yapıldığı için yumurtayı catlatmak için kullandık ve sırf etkisi gerçekten kalmış mı diye iğnenin 10. Gününde erken gebelikle baktım ve negatifti tabi ertesi gün silik çıktığı için kafam karıştı sadece ve oda erken gebelikti bakalım rabbim hayirlara tebdil eylesin

Hayırlara tebdil olsun canım çıktıysa var demektir inşallah bircok arkadaşın 4. 5. Günde belli oldu çünkü

Maşşalah maşşalah 10 tane mi hepsi 5. Gün embriyosu mu hangi hastane peki Ankara’dasın sanırım çok iyi bilirim memleketimi ondan soruyorum kaç yumurta toplandı da 10 embriyo oluştu
Kıbrıstayım ben 5.gün evet canım
Maşşalah maşşalah 10 tane mi hepsi 5. Gün embriyosu mu hangi hastane peki Ankara’dasın sanırım çok iyi bilirim memleketimi ondan soruyorum kaç yumurta toplandı da 10 embriyo oluştu
19 yumurta toplandı 15 embriyodan 13 kaldı canım

Kızlar bunu bi kaç kere söyledim hiç cevap gelmedi konunun başına bi çizelge yapılda pozitif sonuçlar geldikçe oraya yazılsa nasıl olur bi kaç kere konu sahibini etiketlemiştim başka isteyen varsa konu sahibini etiketlesinde bizde diper konular gibi herşeyi orda görsek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…