Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Estrofem hem zor bulunan bir ilaç hemde günlük dört tane falan yada beş tane atacağin için çabuk bitiyo,transferden önce rahim kalınlaşmasi için veriliyor transferden sonra da devam ediliyor,bide progeston hormonu saygılıyomş galiba

Dün 4 kutu temin ettim onu duymuştum kara borsaya düşüyor diye bir eczacı arkadaşım vardı ün sabah ona ilettim 4 kutuyu 400 liradan aldım hemşire öyle diyince telaş yaptım

Canım ben tedaviye adetimin 3.gunu başladım yumurta geliştirmek için ganol-f iğnesi ve folik asit kullandım 3. günden sonra citrocide iğnesi de eklendi yumurta toplama işleminden 36saat önce çatlama iğnemi oldum yumurta toplama işleminden sonrada folik asit-aspirin- progestan-antibiyotik-pregnol kullandım 5. Gun embriyosuyla taze transfer oldum transferden sonrada progestan-aspirin ve folik asit kullaniyorum (progestani gün de 2 kez ağızdan 3 kezde fitil olarak kullaniyorum)

Bende 4 ekimde transfer oldum hayırlısı inşallah benimde tuplerde sıvı vardı tuplerim kapatıldı sonra transfer gerceklesti Rabbım tüm dualarınızı kabul etsin insallah

Bende 4 ekimde transfer oldum hayırlısı inşallah benimde tuplerde sıvı vardı tuplerim kapatıldı sonra transfer gerceklesti Rabbım tüm dualarınızı kabul etsin insallah
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız benim 20 ekim günü artık sizin sonuç o güne kadar belli olur umarım pozıtıf haberleri alırsınız da bana da umut olursunuz bana haber vermeyi unutmayın olur mu

Tutmazsa bir transfer daha olur diye evde muhafaza ederim ama tutarsa kalanları buradan ihtiyaç sahiplerine ücretsiz veririm artık
Benim mayıstaki transferim tutmadı. İlaç stoklamıştım hepsinden vardı prednol antibiyotik estrofem progestan iğneleri dahil. Hamile kalmayınca sakladım şimdi eylül ayında transfer oldum hiç ilaç satın almadım kalanları kullandım bence iyi yapmışım şimdi yine estrofem stoklayacağım çünkü aniden lazım olunca bulamayınca insan çok telaş yapıyo

Bayağı olmuş aslında canım Eylül'ün 28'inde de ben oldum tam olarak ne zaman geçiyor acaba etkisi ben 3. günü öylesine bir yapayım dedim negatifti aslında sonraki gün çok silik bir çizgi
İğnenin etkisi baya sürüyor. İğne etkisiyle idrar testleri pozitif çıkıyor doktor söyledi. O yüzden 10. Gün kan verin net belli oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…