- 25 Eylül 2022
- 451
- 198
- 28
Estrofem hem zor bulunan bir ilaç hemde günlük dört tane falan yada beş tane atacağin için çabuk bitiyo,transferden önce rahim kalınlaşmasi için veriliyor transferden sonra da devam ediliyor,bide progeston hormonu saygılıyomş galibaBen henüz transfer olmadım 20 ekim transfer günüm bırakın doktoru ilgilenen hemşire bile beni uyardı doldur estrofem i dedi çok ihtiyacın olacak çünkü transferden sonra bile devam etmeni isteyeceğiz dedi neye göre acaba bu ilaç veriliyor yada verilmiyor
Dün 4 kutu temin ettim onu duymuştum kara borsaya düşüyor diye bir eczacı arkadaşım vardı ün sabah ona ilettim 4 kutuyu 400 liradan aldım hemşire öyle diyince telaş yaptımEstrofem hem zor bulunan bir ilaç hemde günlük dört tane falan yada beş tane atacağin için çabuk bitiyo,transferden önce rahim kalınlaşmasi için veriliyor transferden sonra da devam ediliyor,bide progeston hormonu saygılıyomş galiba
1 Ekim’de vuruldum canımÇatlatma iğnesini nezaman vuruldunuz peki
Sana da hayırlı olsun canımayliss canım hayırlı olsun gebelik haberini de verirsin inşallah ben de dün oldum bana test günü 19 na vermişler sana ne zamana verdiler
Sağol kuzumSana da hayırlı olsun canım24 test tarihim
AminSımsıkı tutunsun inşallah canım bu defa yüzün güler inşallah
Yaa canimmm sana neden 1ekim yaptılar bana 29eylul gecesi vurdurdukar bn sandım ikimizde aynıyız sen pazar günü test günüm diyince aynıyız sandım ozman iğnenin etkisi olabilri1 Ekim’de vuruldum canım
Ama insallh değildirYaa canimmm sana neden 1ekim yaptılar bana 29eylul gecesi vurdurdukar bn sandım ikimizde aynıyız sen pazar günü test günüm diyince aynıyız sandım ozman iğnenin etkisi olabilri
İyi yapmşsınz yaDün 4 kutu temin ettim onu duymuştum kara borsaya düşüyor diye bir eczacı arkadaşım vardı ün sabah ona ilettim 4 kutuyu 400 liradan aldım hemşire öyle diyince telaş yaptım
Canım ben tedaviye adetimin 3.gunu başladım yumurta geliştirmek için ganol-f iğnesi ve folik asit kullandım 3. günden sonra citrocide iğnesi de eklendi yumurta toplama işleminden 36saat önce çatlama iğnemi oldum yumurta toplama işleminden sonrada folik asit-aspirin- progestan-antibiyotik-pregnol kullandım 5. Gun embriyosuyla taze transfer oldum transferden sonrada progestan-aspirin ve folik asit kullaniyorum (progestani gün de 2 kez ağızdan 3 kezde fitil olarak kullaniyorum)Kizlar aranizda taze transfer olan varsa cevap verebilir mi? Adet basladigindan itibaren hangi ilaclari kullandiniz opudan sonra hangi ilaclar kullandimiz transferden sonra vs. Yardimci olurmusunuz..mesela su estrofem onemli bu ilaç onu ne zaman baslatti doktorunuz kac tane içtiniz. Cvplar.icim teşekkür ederim
Hakikaten 8. Gününde niye istedi ki acaba az da olsa bir değer gördüğünde takip etmek için falan mı kiSağol kuzumBana neden o kadar erken test tarihi verdiler ki
Evet şimdiki iğne etkisi :) yarın belki koyulaşırsa umutlanırımYaa canimmm sana neden 1ekim yaptılar bana 29eylul gecesi vurdurdukar bn sandım ikimizde aynıyız sen pazar günü test günüm diyince aynıyız sandım ozman iğnenin etkisi olabilri
Bende 4 ekimde transfer oldum hayırlısı inşallah benimde tuplerde sıvı vardı tuplerim kapatıldı sonra transfer gerceklesti Rabbım tüm dualarınızı kabul etsin insallahTabi rahim filminde kistler tüpler herşey gözüküyor herşey yolunda giderse ekim de transfer olur doktorun çok iyiymiş benim bir tanıdığım 5 kere tüp bebek denedi 5 i de tutmadı sonra başka bir doktora gidince neden tutmadığı rahim filminden anlaşıldı tüplerin birinde sıvı varmış o sıvı alınmadan tüp bebek tedavisi görülmezmiş o sıvı dan dolayı tutmamış o yüzden doktoruna şükretmek lazım tüp bebek tedavisine başlamadan kesin sonuç almak için rahim filmi istemiş doktor da çok önemli bu tedavi sürecimiz de inşallah film de de bir şey çıkmazekim de hemen transfer olur inşallah
Bayağı olmuş aslında canım Eylül'ün 28'inde de ben oldum tam olarak ne zaman geçiyor acaba etkisi ben 3. günü öylesine bir yapayım dedim negatifti aslında sonraki gün çok silik bir çizgi1 Ekim’de vuruldum canım
Tutmazsa bir transfer daha olur diye evde muhafaza ederim ama tutarsa kalanları buradan ihtiyaç sahiplerine ücretsiz veririm artıkİyi yapmşsınz yagebelik oluşmazsa ilaçları bırakcağimz için ben çok çok almaktan korktm
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız benim 20 ekim günü artık sizin sonuç o güne kadar belli olur umarım pozıtıf haberleri alırsınız da bana da umut olursunuz bana haber vermeyi unutmayın olur muBende 4 ekimde transfer oldum hayırlısı inşallah benimde tuplerde sıvı vardı tuplerim kapatıldı sonra transfer gerceklesti Rabbım tüm dualarınızı kabul etsin insallah
Benim mayıstaki transferim tutmadı. İlaç stoklamıştım hepsinden vardı prednol antibiyotik estrofem progestan iğneleri dahil. Hamile kalmayınca sakladım şimdi eylül ayında transfer oldum hiç ilaç satın almadım kalanları kullandım bence iyi yapmışım şimdi yine estrofem stoklayacağım çünkü aniden lazım olunca bulamayınca insan çok telaş yapıyoTutmazsa bir transfer daha olur diye evde muhafaza ederim ama tutarsa kalanları buradan ihtiyaç sahiplerine ücretsiz veririm artık
İğnenin etkisi baya sürüyor. İğne etkisiyle idrar testleri pozitif çıkıyor doktor söyledi. O yüzden 10. Gün kan verin net belli oluyoBayağı olmuş aslında canım Eylül'ün 28'inde de ben oldum tam olarak ne zaman geçiyor acaba etkisi ben 3. günü öylesine bir yapayım dedim negatifti aslında sonraki gün çok silik bir çizgi