- 17 Haziran 2018
- 214
- 288
- 27
Sanırım. Doktor benden de aceleci çıktıHakikaten 8. Gününde niye istedi ki acaba az da olsa bir değer gördüğünde takip etmek için falan mı ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanırım. Doktor benden de aceleci çıktıHakikaten 8. Gününde niye istedi ki acaba az da olsa bir değer gördüğünde takip etmek için falan mı ki
İnsallh csnim haberini bekliyorumEvet şimdiki iğne etkisi :) yarın belki koyulaşırsa umutlanırım
Bence içmeyin ben hiç özellikle hiçbişey yiyip içmedim size şimdi bi not atıcam ben kendim hazırladım bunları uygulamaya çalıştım youtube dan ve doktorumdan notlarımKızlar transferden sonra nar suyu faydalı diyende var zararlı diyende var bilginiz varmı
Bnde dikkat etmiyorumda şimdi 5 şişe sipariş ettim içerken bi arastırıyım dedim pişman oldumBence içmeyin ben hiç özellikle hiçbişey yiyip içmedim size şimdi bi not atıcam ben kendim hazırladım bunları uygulamaya çalıştım youtube dan ve doktorumdan notlarım
Nar suyu transfer öncesi rahim duvarını kalınlaştırmak için içiliyor diye biliyorum aman transfer sonrası içmeyinBnde dikkat etmiyorumda şimdi 5 şişe sipariş ettim içerken bi arastırıyım dedim pişman oldum
Hepsini uygulamadım sadece sabahları yumurta yedim 2 günde bir et tavuk ya da balık paketli gıda yemedim arada bir ev yoğurdu yedim badem yedim bazen süt içtim laktozsuz için gaz yapmıyor sağolsun annemler hazırladılar bende bazen tencere yemeği yaptım kendime. AŞIRI baharat kullanmayın yemeklerde doktor kullanma dediArkadaşlar bu nota uymaya çalışın. Aşağıdakiler doktorun transfer sonrası uyardıkları. yukardakileride youtube dan doktor dinleyerek hazırladım nar havuç ananas avakado gibi şeyler tüketmedim doktorum önermedi yani söylemedi öyle bişey tutacağı varsa tutuyor zaten kasmayın fazla
Ay şimdi küçük bi şişe içmiştim bişey olurmu acabaNar suyu transfer öncesi rahim duvarını kalınlaştırmak için içiliyor diye biliyorum aman transfer sonrası içmeyin
Doktorunuzla irtibattaysan canım sor belki içebilirsin der mesaj atBnde dikkat etmiyorumda şimdi 5 şişe sipariş ettim içerken bi arastırıyım dedim pişman oldum
Bişey olmaz hemen ama ziyan olmasın baya sipariş etmişsin eşine filan içirAy şimdi küçük bi şişe içmiştim bişey olurmu acaba
Yazıcam inşallah zararlı demezDoktorunuzla irtibattaysan canım sor belki içebilirsin der mesaj at
Ay şimdi küçük bi şişe içmiştim bişey olurmu acaba
Bu doktor zararlı değil yararlı diyor ama o hamilelikte senin henüz belli değil ya bi de biz tüp bebek yaptırıyoruz normal gebelik değil ya içmene gerek yok bence
Ayrıca bu doktoru hep dinliyorum mükemmel bilgileri var leventte kliniği var ünlü bir doktor
Tamam canım doktoruma yazdım zaten bakalım o ne diycek
Evet bu doktoru önceki hamileliğimde bende hep dinliyordum
.Sen dün mü transfer oldunn
Eğer imkanın varsa tavuk göğsünü ızgara yaparak tavada yağsız pişir ye yanına bol marullu salata kabız olmamak için şuanda tutunma aşaması vitamin protein almalısın test yapana kadarHayır 8 ekimde oldum bugün 5. Günüm