- 8 Kasım 2021
- 477
- 554
8. Gün Pazara denk geliyor eşim hayatta baktırtmaz erkenden bende cuma günü sağlık ocağından tahlil vereyim diye düşünüyordumYok sayma transfer gününü canım
Kan vereceksen direk cuma cikabilir canım8. Gün Pazara denk geliyor eşim hayatta baktırtmaz erkenden bende cuma günü sağlık ocağından tahlil vereyim diye düşünüyordum
Bide sağlık ocağına vereceksen orda cuma verilen tahlil pazartesi çıkıyor diye biliyorum canım sor istersen pazartesiyi bekliceksen git pazartesi ver kani daha net sonuc çıkar en azından8. Gün Pazara denk geliyor eşim hayatta baktırtmaz erkenden bende cuma günü sağlık ocağından tahlil vereyim diye düşünüyordum
Öğleden sonra e devlete düşüyor diye biliyorum çok sağolasınız sorarım cuma günü ona göre kan veririm.Bide sağlık ocağına vereceksen orda cuma verilen tahlil pazartesi çıkıyor diye biliyorum canım sor istersen pazartesiyi bekliceksen git pazartesi ver kani daha net sonuc çıkar en azından
Tamam canım güzel sonuçlar görmek nasip olsun inşallah bende bu sefer 8. Gunu kan vermeyi düşünüyorumÖğleden sonra e devlete düşüyor diye biliyorum çok sağolasınız sorarım cuma günü ona göre kan veririm.
Biz az dozla gittik ilk 5 gün 1 adet 4 gün 1.5 adet son 5 gün 2 adet 8 kusur olmuştu bakalım artık olsun ne olacaksaBöyle şeyler olunca daha bir yıpranıp üzülüyor insan .Allah’ın izniyle diğerinde hiç bir sıkıntı olmadan hayırlı , güzel sonuçlara ulaşacaksın
Rahim kalınlığı kaç olmuş peki ?
Öyle tabii ki Dr istersen transfer de yaparım dedi ben istemedim riski ben de alamam inşallah sizlerin güzel haberlerini alırımÇok geçmiş olsun. Evet üzücü bir durum ama Sonunun güzel olmAsı için hiçbir pürüz olmadan ilerlemek en doğrusu. Bunda da bir hAyır vardır
Amin canım allah sizlere hayırlı bebekler versinAnladım canım cok uzulmussundur eminim ama inan vardır bunda da bi hayır belki zamani gelmemisti transfer olsanda olumsuz olacaktı daha cok uzulecektin bebegin zamanini bekliyo belki bilemeyiz ki insallah bir sonraki baslamadanda sorunsuz ilerler herşey canım o zaman saglikli bi sekilde evladina kavuşursun inşallah
Aminn allah isteyen herkese versin ama neden uygun degilim die dusunuyorsun demekki daha zamani varmis olumsuz dusunmeAmin canım allah sizlere hayırlı bebekler versinbelki de bebek sahibi olmak için uygun değilimdir çok da zorlamamak lazım
Amin cümlemize nasip etsin inşallah canımAmin canım allah sizlere hayırlı bebekler versinbelki de bebek sahibi olmak için uygun değilimdir çok da zorlamamak lazım
Hepimize canım aminBiz az dozla gittik ilk 5 gün 1 adet 4 gün 1.5 adet son 5 gün 2 adet 8 kusur olmuştu bakalım artık olsun ne olacaksabeni 1-2 ay rahat bırakacaklar ne diyeyim ki elimden bir şey gelmiyor zaten allah sizlere sağlıklı bebekler versin hepinize
Canım test gününü bekle, öncesinde yaptirirsan stresin artar, bende öyle olmuştu en azından. Güzelce dinlen keyfini çıkarGün geçtikçe endişeleniyorum ne zaman test yapayım gününü beklemek istemiyorum erken yapıp negatif görürsem de üzüleceğim transfer gününü sayarsak bugün 5. günüm
Eline sağlık harika olmuşYaa ne güzel aynı gün olacak o zaman nasipse transferlerimiz . Birlikte gün sayarızstresimi azaltmak adına temizliğe verdim ben de kendimi temizlik bitti bugün biraz boya badana yaptım duvarlara daha yeni oturdum . Hiç yoga yapmadım hayatımda bana da evle ilgili işler biraz kafamı dağıtmaya yarıyor hem sonuçlarını görünce çok mutlu oluyorum şimdi oturdum dinleniyorum . Hormonal yoga dedin merak ettim aklıma takıldı bak biraz da onu araştırayım
Bende transferden önce test gününden önce yapmam diyordum ama gün geçtikçe sabırsızlanıyorumCanım test gününü bekle, öncesinde yaptirirsan stresin artar, bende öyle olmuştu en azından. Güzelce dinlen keyfini çıkar
Hayırlısıyla hepimiz güzel haberleri alıcaz inşallahÖyle tabii ki Dr istersen transfer de yaparım dedi ben istemedim riski ben de alamam inşallah sizlerin güzel haberlerini alırım
Prednol bugün başladım 10 ekim transfer nasipse inşallahSelamlar
İntralipid serum ya da prednol kullanacak var mı transfer hazırlığında?
Kolaylıklar gelsin herkese
Böyle şeyleri ilk defa duyuyorumAmincanım çok teşekkür ederim, Ben şimdi transfer olacağım çözdürme maliyeti sadece 14.000TL fiyat çıkardılar ekstra gebelik aşısı 1.250 TL , embriyo yapıştırma 1.350 kasılma ilacı 1.400 TL sürekli artıyor İnş. hepimizin pozitif görmeyi nasip etsin de bu maliyetlerden kurtulalım artık
Merhaba ben dün prednole başladım sadece 4 gün kullanıcamSelamlar
İntralipid serum ya da prednol kullanacak var mı transfer hazırlığında?
Kolaylıklar gelsin herkese
Yapar yapar cnm mutlaka . Hem yapmasa da boşver öncelik bebeklerimizin sımsıkı tutunması varsın ev pislensin yeter ki bebişlerimiz bizimle olsunEline sağlık harika olmuş
deterjanı kloragi bırakma zamanı öncesi hazırlık olmuşbana da bu yoldan geçen tüm arkadaşlar transfere 1-2 gün kala deterjanla pek uğraşma demişti, eşime paslicam 12 günlük bekleme esnasında yapar artık inşallah diye düşünüyorum