Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

8. Gün Pazara denk geliyor eşim hayatta baktırtmaz erkenden bende cuma günü sağlık ocağından tahlil vereyim diye düşünüyordum
Bide sağlık ocağına vereceksen orda cuma verilen tahlil pazartesi çıkıyor diye biliyorum canım sor istersen pazartesiyi bekliceksen git pazartesi ver kani daha net sonuc çıkar en azından

Bide sağlık ocağına vereceksen orda cuma verilen tahlil pazartesi çıkıyor diye biliyorum canım sor istersen pazartesiyi bekliceksen git pazartesi ver kani daha net sonuc çıkar en azından
Öğleden sonra e devlete düşüyor diye biliyorum çok sağolasınız sorarım cuma günü ona göre kan veririm.

Biz az dozla gittik ilk 5 gün 1 adet 4 gün 1.5 adet son 5 gün 2 adet 8 kusur olmuştu bakalım artık olsun ne olacaksa beni 1-2 ay rahat bırakacaklar ne diyeyim ki elimden bir şey gelmiyor zaten allah sizlere sağlıklı bebekler versin hepinize

Çok geçmiş olsun. Evet üzücü bir durum ama Sonunun güzel olmAsı için hiçbir pürüz olmadan ilerlemek en doğrusu. Bunda da bir hAyır vardır
Öyle tabii ki Dr istersen transfer de yaparım dedi ben istemedim riski ben de alamam inşallah sizlerin güzel haberlerini alırım

Amin canım allah sizlere hayırlı bebekler versin belki de bebek sahibi olmak için uygun değilimdir çok da zorlamamak lazım

Amin canım allah sizlere hayırlı bebekler versin belki de bebek sahibi olmak için uygun değilimdir çok da zorlamamak lazım
Amin cümlemize nasip etsin inşallah canım yok öyle düşünme canim niye öyle düşünüyorsun vardir bundada bi hayır inan ki ben inaniyorum sen bu kadar bekleyip ilk transferinde yavruna kavusacaksin

Hepimize canım amin

Gün geçtikçe endişeleniyorum ne zaman test yapayım gününü beklemek istemiyorum erken yapıp negatif görürsem de üzüleceğim transfer gününü sayarsak bugün 5. günüm
Canım test gününü bekle, öncesinde yaptirirsan stresin artar, bende öyle olmuştu en azından. Güzelce dinlen keyfini çıkar

Eline sağlık harika olmuş
deterjanı kloragi bırakma zamanı öncesi hazırlık olmuş bana da bu yoldan geçen tüm arkadaşlar transfere 1-2 gün kala deterjanla pek uğraşma demişti, eşime paslicam 12 günlük bekleme esnasında yapar artık inşallah diye düşünüyorum

Böyle şeyleri ilk defa duyuyorum
Bence sizin doktor baya abartmış
Ben beşiktaşta özel klinikte transfer olucam 8000 tl

Yapar yapar cnm mutlaka . Hem yapmasa da boşver öncelik bebeklerimizin sımsıkı tutunması varsın ev pislensin yeter ki bebişlerimiz bizimle olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…