Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

kızlar transferimi oldum, evime geldim yatıyorum. 2 şişe su içtim ve tam olmuştu sıkışıklığım. Dayanabildim ve hatta yarım saatte sürgü istemeden durabildim. Çok rahattı. Demekki çok içmemek gerekiyormuş. 2:30 da içmeye başladım suyu 16:50 de transferim oldu. Yarım saat uzandım sonra wc ye girip giyinip eve geldim. O an ekranda beyaz ışık olarak gördüm kendisini, öylece duruyordu rahmimde. Allah devamını nasip etsin inşallah hepimiz pozitifleri görürüz🙏 Bana 13 ekim test günü verdiler.
Ayyyy maşallah sizlere namazda hep dua edecem , inşallah emeginiz umudunuz kaybolmaz ve yumuşlar sana tutunur

Kizlar bi sey sorcam prolutex igneyi göbegime yaptiktan sonra cekerken baya bi kan geliyo sizdede öyle mii
Bende oksaparı göbekten yapınca hem kanadı hem de mosmor oldu sonra hemşireye sordum iğnenin içindeki ilacı mümkün olduğunca yavaş verin Yaptıktan sonra da iğneyi hızlı bir şekilde çekin dedi çok şükür dün öyle yaptık kanama ve morarma olmadı

Kızlar bugün transferimin 2. Günü. Sabah uyandığımda rahmimde seğirme gibi sanki böyle baloncuk oluyor hissi gibi tık tık atan bişiler oldu. Acaba tutunma belirtisi midir😬 yaşayan oldu mu?

Kızlar bugün transferimin 2. Günü. Sabah uyandığımda rahmimde seğirme gibi sanki böyle baloncuk oluyor hissi gibi tık tık atan bişiler oldu. Acaba tutunma belirtisi midir😬 yaşayan oldu mu?
Belirtilere takılma hep güzele yor canım ❤️
Bebişinin tutunma çabaları olsun inşallah 🤲🏻

Hic belirtilere takilma belirti arama bile canım ben bütün belirtileri yasamistim ilk transferimde kesin oldu gözüyle bakiyodum inan ki belirtisi olmadan bir suru arkadasim pozitifi gördü o yüzden hic takilmamaya çalış güzel düşün güzel olsun inşallah 🥰🤗

Prednol bugün başladım 10 ekim transfer nasipse inşallah

Merhaba ben dün prednole başladım sadece 4 gün kullanıcam

Benim salı günü transferim prednolü bugün kullanmaya başlıyorum cnm
Teşekkürler ederim, benim de bugün kontrolüm var, sorucam hocama kullanmak istiyorum diye, intralipid için uzun süre serum takmak durumunda kalınıyor galiba prednol daha mantıklı geldi bana da.
Şifa olsun hepinize de ❤️

Benimde 2. Günüm ama hiç belirti yok . inşallah öyledir kişiden kişiye değişebiliyor 🙏🏻

kızlar merhaba umarım hayırlı haberler almışsınızdır benimde bugün transferimin 10 günü , dondurulmuş 5. gün en iyi kalitde ki embriyo transferi yapıldı . dün erken gebelik testi bugünde normal gebelik testinde negatifi gördüm 2. bir çizgi malesef yoktu . 2 gün sonra cumartesi sabahı kan vereceğim dualarınıza ihtiyacım var . böyle testte negatif olup kanda pozitif çıkan var mıdır ?

Hic belirtilere takilma belirti arama bile canım ben bütün belirtileri yasamistim ilk transferimde kesin oldu gözüyle bakiyodum inan ki belirtisi olmadan bir suru arkadasim pozitifi gördü o yüzden hic takilmamaya çalış güzel düşün güzel olsun inşallah 🥰🤗
İlaçlar yapıyordur belki ama insan değişik ümitleniyor, ki ümitlenmek de çok iyi bence negatif düşünmek yerine tutunma belirtisi demek lazım 😂

kızlar merhaba umarım hayırlı haberler almışsınızdır benimde bugün transferimin 10 günü , dondurulmuş 5. gün en iyi kalitde ki embriyo transferi yapıldı . dün erken gebelik testi bugünde normal gebelik testinde negatifi gördüm 2. bir çizgi malesef yoktu . 2 gün sonra cumartesi sabahı kan vereceğim dualarınıza ihtiyacım var . böyle testte negatif olup kanda pozitif çıkan var mıdır ?
Dualarımız seninle canım 🙏

Bende transferden önce test gününden önce yapmam diyordum ama gün geçtikçe sabırsızlanıyorum 🫠
ben dün yani 9. günümde ve bu sabah merakıma yenilip test yaptım , ve malesef 2. bir çizgi göremedim . durum kanda değişir mi bilemiyorm tabi 2 gün sonra cumartesi sabahı kan vereceğim

Negatif çıktığında benim hep negatif olmuştu 😔

X