Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Merhaba ben ayın Eylül 22 de tedaviye şişli Memorial da başladım 3 ekimde yumurta toplandı. Suan 2. Günde embriyolar. Memorial da taze transfer olan var mı?

İnşallah sağlıkla tutunsun yavrun sana emeklerin boşa gitmesin

Geçmiş olsun canım peki sıvı neden birikmiş bisey demedi mi doktor ?

Geçmiş olsun canım peki sıvı neden birikmiş bisey demedi mi doktor ?
Rahim kalinlasinca belli oldu şimdiye kadar adetli ultrason olduğu için sıvı anlaşılmıyor en son iptal olan Haziran ayında da yoktu nasıl oldu anlamadım ben de dr da şaşırdı tüplerden mi enfeksiyon mu bilmiyoruz o yüzden antibiyotik iğne oldum rahimden

Anladım canım cok uzulmussundur eminim ama inan vardır bunda da bi hayır belki zamani gelmemisti transfer olsanda olumsuz olacaktı daha cok uzulecektin bebegin zamanini bekliyo belki bilemeyiz ki insallah bir sonraki baslamadanda sorunsuz ilerler herşey canım o zaman saglikli bi sekilde evladina kavuşursun inşallah

Ahah bu kısmı ayarlamak biraz sıkıntı demek ben en iyisi 1 2 bardak su içip bekliyim

Anladım çok sıkışık olmaya gerek yok idrarın var hissi yeterli sanırım

Çok geçmiş olsun. Evet üzücü bir durum ama Sonunun güzel olmAsı için hiçbir pürüz olmadan ilerlemek en doğrusu. Bunda da bir hAyır vardır

Böyle şeyler olunca daha bir yıpranıp üzülüyor insan .Allah’ın izniyle diğerinde hiç bir sıkıntı olmadan hayırlı , güzel sonuçlara ulaşacaksın
Rahim kalınlığı kaç olmuş peki ?

Benim de 11i gibi duruyor transfer, engellemiyorum böyle bı karnim kasılıyor gibi istemsiz akşamları yürüyebilirsem yürüyorum olmadı biraz eliptik yapıyorum biraz da ortaya karışık hormonel yoga yapmaya çalışıyorum sanki iyi geliyor gibi, sevgiler çok

Arkadaslar elinde sadece 1 adet prolutex igne olan var mi yarin lazim uskudar cevresi zor bulunuyor

Aynı yolları izlemişiz resmen
Yalniz olmadigini bilmek güzel, buraya girmeden önce dünyalar bı benim başıma yıkılıyordu sanki bir diğer topikte de arkadaşlarla paylaştık hep, zaman geçtikçe anladım ki hem yalnız değilim hem de dünyalar da yikilmiyor yani
Çözümü olsun da, tıp yardımıyla dua esligiyle cozucez inşallah sevgiler çok

Kesinlikle yalnız değiliz. Çok şükür çaresi var herşeyin Allahın izniyle herşey yolunda gidicek inanıyorum

Amin canım çok teşekkür ederim, Ben şimdi transfer olacağım çözdürme maliyeti sadece 14.000TL fiyat çıkardılar ekstra gebelik aşısı 1.250 TL , embriyo yapıştırma 1.350 kasılma ilacı 1.400 TL sürekli artıyor İnş. hepimizin pozitif görmeyi nasip etsin de bu maliyetlerden kurtulalım artık

Kızlar demin oğlum okuldan geldi bi anda koştu kucağıma atladı bi anda kaldırdım 20 kg sonra aklıma geldi bıraktım hemen. İnşallah transferim olumsuz etkilenmez hep yatıyordum zaten nasıl bi anda böyle reflexi bir hareket yaptım çok kötü hissediyorum ya bu yüzden tutmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…