Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Amin 🙏🤲canım çok teşekkür ederim, Ben şimdi transfer olacağım çözdürme maliyeti sadece 14.000TL fiyat çıkardılar ekstra gebelik aşısı 1.250 TL , embriyo yapıştırma 1.350 kasılma ilacı 1.400 TL sürekli artıyor :KK43: İnş. hepimizin pozitif görmeyi nasip etsin de bu maliyetlerden kurtulalım artık :KK43:
Çözdürme ne kadar yüksekmiş şaşırdım diğer maliyetler daha az geldi bana ben de embriyo glue için 2.000 tl vermiştim

Çözdürme ne kadar yüksekmiş şaşırdım diğer maliyetler daha az geldi bana ben de embriyo glue için 2.000 tl vermiştim
Aynen bana da yüksek geldi , sordum dönüş olmadı 25 ekimde kontrole gittiğimde tekrar soracağım çünkü 2 Temmuzda transfer olduğumda çözdürme 5.520 TL , 5 yıl saklama da 5.520 TL ödemiştim. yine ozamanda 1250 1350 1500TL leri ödemiştim. Bu kez neden yüksek fiyat söylediler anlamadım 😲:KK43:

Amin 🙏🤲canım çok teşekkür ederim, Ben şimdi transfer olacağım çözdürme maliyeti sadece 14.000TL fiyat çıkardılar ekstra gebelik aşısı 1.250 TL , embriyo yapıştırma 1.350 kasılma ilacı 1.400 TL sürekli artıyor :KK43: İnş. hepimizin pozitif görmeyi nasip etsin de bu maliyetlerden kurtulalım artık :KK43:
Bunları bize hiç sormadılar ve ilk defa duyuyorum gebelik alışı be emriyo yapıştırma transfer sonrası tutulsun diye mi

Kızlar demin oğlum okuldan geldi bi anda koştu kucağıma atladı bi anda kaldırdım 20 kg sonra aklıma geldi bıraktım hemen. İnşallah transferim olumsuz etkilenmez hep yatıyordum zaten nasıl bi anda böyle reflexi bir hareket yaptım çok kötü hissediyorum ya bu yüzden tutmazsa 😭
Bana 2 kg den fazla kaldırma demişlerdi ama olmaz Allah’ın izniyle bir şey sakin ol bence biraz uzan 💓

Benim de 11i gibi duruyor transfer, engellemiyorum böyle bı karnim kasılıyor gibi istemsiz 😊 akşamları yürüyebilirsem yürüyorum olmadı biraz eliptik yapıyorum biraz da ortaya karışık hormonel yoga yapmaya çalışıyorum sanki iyi geliyor gibi, sevgiler çok 🙋🏼‍♀️
Yaa ne güzel aynı gün olacak o zaman nasipse transferlerimiz . Birlikte gün sayarız 😍 stresimi azaltmak adına temizliğe verdim ben de kendimi temizlik bitti bugün biraz boya badana yaptım duvarlara daha yeni oturdum . Hiç yoga yapmadım hayatımda bana da evle ilgili işler biraz kafamı dağıtmaya yarıyor hem sonuçlarını görünce çok mutlu oluyorum 😀şimdi oturdum dinleniyorum . Hormonal yoga dedin merak ettim aklıma takıldı bak biraz da onu araştırayım 😀

Eklentiler

• C9B04E38-0566-497C-BC24-0FDABDDAA3C1.jpeg
    C9B04E38-0566-497C-BC24-0FDABDDAA3C1.jpeg
    104,4 KB · Görüntüleme: 47
Bana 2 kg den fazla kaldırma demişlerdi ama olmaz Allah’ın izniyle bir şey sakin ol bence biraz uzan 💓
İnşallah bir şey olmaz. Oturuyordum otururken kaldırıp kucağıma oturttum. Hemşireye de yazdım hemen. Hemşire de Olabildiğince ağır olmasın oturur vaziyette almaya çalış kucağına yazmış

Selam canm ben dün transfer oldm ama idrara sıkışık olun diyince bende 1 litre suyu içip girdim içeri içerde 2 saat bekledim ve artk sıkışklıktan adım atacak halim kalmadı, gelin bir kontrol edelim dediler masaya çıkamadım o derece 😅dediler çok sıkışık sın 3 bardak boşalt yine bakıcsz biz, tekrar aldılar yine dolu görünüyor dediler iki bardak daha boşalt, dedim onuda boşaltırsam birşey kalniycak😅dediler biz bakıyoruz burda 2 bardak yapmayla boşalacak idrar yok🤣🤣2 bardak daha yaptm çok aşırı rahatladm yine sıkıştım ama rahatsız edici derecede değil. Yani çok çok sıkışık olmaya gerek yokmuş
Ay canim ne macera yasamissin ya 😂😂

Bu hangi hastane canim hepimiz batmak üzereyiz maalesef ☹

Gün geçtikçe endişeleniyorum ne zaman test yapayım gününü beklemek istemiyorum erken yapıp negatif görürsem de üzüleceğim transfer gününü sayarsak bugün 5. günüm
Valla canim bana 12 gün sonra test yap dediler dün transfer oldu 10.gün kanda baktirmayi düsünüyorum 8. Günde idrar testi yaparim herhalde beklemek cok zorr

Gün geçtikçe endişeleniyorum ne zaman test yapayım gününü beklemek istemiyorum erken yapıp negatif görürsem de üzüleceğim transfer gününü sayarsak bugün 5. günüm
İstemiyorsan 8.gunu yap canim garanti olur varsa çıkar diye düşünüyorum silikte olsa

Valla canim bana 12 gün sonra test yap dediler dün transfer oldu 10.gün kanda baktirmayi düsünüyorum 8. Günde idrar testi yaparim herhalde beklemek cok zorr
Ben transferimi 1 ekim de oldum 11 ekim de muayene ve test için çağırdı doktorum onun öncesinde baktırmak istiyorum olumsuz olur diye de korkuyorum

X