- 23 Şubat 2011
- 440
- 519
Kortikostreoid bir ilaç bu, vücudun embriyoyu reddetme ihtimaline karşı kullanılıyor. Her doktor gerekli görmüyor daha çok tekrarlayan düşüklerdr ya da tekrarlayan tüp bebek başarısızlıklarında her ihtimale karşı kullanılıyor.Bu ilaç antibiyotik mi acaba ilk defa duydum
cumartesi öğlen herşey beli olacak bakalım , ama yine de kalbim çok burukNegatif çıktığında benim hep negatif olmuştu
Bana 10 gün sonra dedi 14 ü oluyo. Ben evde yapmıcam kanda bakıcam varsa var yoksa yok diye düşünüyorum . Evde yapınca çıkmazsa falan daha çok üzülürüm kan testine kadar .İnşallah ondandırsize test gününü ne zaman verdiler? Bana 13 ekim dediler ama 11 ekimde evde erken gebelik testi yaparım diye düşünüyorum
Nasıl geçiriyorsun günlerini hareket ediyomusun yoksa sadce istirahat mı ediyosun ?İnşallah ondandırsize test gününü ne zaman verdiler? Bana 13 ekim dediler ama 11 ekimde evde erken gebelik testi yaparım diye düşünüyorum
kesinlikle tarihini bekle ben erken yaptım 9. ve 10. günde yani bugün negatifti . 2 gün daha bekleyip kan vereceğim ama bu bile beni üzmeye yetttiBana 10 gün sonra dedi 14 ü oluyo. Ben evde yapmıcam kanda bakıcam varsa var yoksa yok diye düşünüyorum . Evde yapınca çıkmazsa falan daha çok üzülürüm kan testine kadar .
Üzüldüm inşallah pozitife dönerben dün yani 9. günümde ve bu sabah merakıma yenilip test yaptım , ve malesef 2. bir çizgi göremedim . durum kanda değişir mi bilemiyorm tabi 2 gün sonra cumartesi sabahı kan vereceğim
Öylemi çok üzüldüm sizin adınıza bukadar emek verip hayal kurup sonuç negatif olunca . İnşallah bi sonraki denemizde pozitifi görürsünüzkesinlikle tarihini bekle ben erken yaptım 9. ve 10. günde yani bugün negatifti . 2 gün daha bekleyip kan vereceğim ama bu bile beni üzmeye yettti
inşallah dua etmekten başka carem yok malesefÜzüldüm inşallah pozitife dönerbol bol dua et ben de korkuyorum ve negatif olursa başka embriyomda yok
Bana 10 gün sonra dedi 14 ü oluyo. Ben evde yapmıcam kanda bakıcam varsa var yoksa yok diye düşünüyorum . Evde yapınca çıkmazsa falan daha çok üzülürüm kan testine kadar .
Beni direk kan vermek daha çok gerer diye düşünüyorum. Bir de varsa idrarda da çıkıyor zaten. Ama sen en iyisini yapıyorsun keşke ben de kan gününe kadar dayanabilsemNasıl geçiriyorsun günlerini hareket ediyomusun yoksa sadce istirahat mı ediyosun ?
kesinlikle öyle 2 günde düşük bir ihtimalle kandada çıkabilir ama dediğim gibi kan verene kadar lütfen bekleyin .Şimdii bu aptal testi yaptık negatif diye kendime zehir edicem hayatı belkide kanda pozitif çıkacak bilemem . erkenden üzümemek için biraz daha sabırÖylemi çok üzüldüm sizin adınıza bukadar emek verip hayal kurup sonuç negatif olunca . İnşallah bi sonraki denemizde pozitifi görürsünüz
Bende genelde yarı oturur falan . Sonra kalkıyorum evde turluyorum . Benimde eşim yapıyo herşeyi çok zevkliymiş böyle herşeyin ayağına gelmesiBeni direk kan vermek daha çok gerer diye düşünüyorum. Bir de varsa idrarda da çıkıyor zaten. Ama sen en iyisini yapıyorsun keşke ben de kan gününe kadar dayanabilsem
Hareket olarak kendimi engellemiyorum, arada uzanıyorum arada kalkıp geziniyorum. Eşim yardımcı oluyor pek bişi yapmıyorum aslındaama öyle hiç bişi yapmadan dümdüz yatmıyorum ki zaten çalışıyorum evden bilgisayarım açık önümde. Yarın da ofise gideceğim artık. Sen ne yapıyorsun?
Yarın 10. Gününüz varsa çıkarKızlar benimde bugün transferle birlikte 10.günüm yarın sağlık ocağına gidip kan versem alırlar mı?
Evet kesinlikle haklısın umarım bi süpriz yaşarsınkesinlikle öyle 2 günde düşük bir ihtimalle kandada çıkabilir ama dediğim gibi kan verene kadar lütfen bekleyin .Şimdii bu aptal testi yaptık negatif diye kendime zehir edicem hayatı belkide kanda pozitif çıkacak bilemem . erkenden üzümemek için biraz daha sabır
Yarın 11 olacak inşallah gidip vereyim adetime 3 gün var zatenYarın 10. Gününüz varsa çıkar
Transfer günü sayılmıyor canım o yüzden dedim.Yarın 11 olacak inşallah gidip vereyim adetime 3 gün var zaten
Gerçekten çok keyifli, prenses oluyoruz bu süreçteBende genelde yarı oturur falan . Sonra kalkıyorum evde turluyorum . Benimde eşim yapıyo herşeyi çok zevkliymiş böyle herşeyin ayağına gelmesi