Ayyyy maşallah sizlere namazda hep dua edecem , inşallah emeginiz umudunuz kaybolmaz ve yumuşlar sana tutunurkızlar transferimi oldum, evime geldim yatıyorum. 2 şişe su içtim ve tam olmuştu sıkışıklığım. Dayanabildim ve hatta yarım saatte sürgü istemeden durabildim. Çok rahattı. Demekki çok içmemek gerekiyormuş. 2:30 da içmeye başladım suyu 16:50 de transferim oldu. Yarım saat uzandım sonra wc ye girip giyinip eve geldim. O an ekranda beyaz ışık olarak gördüm kendisini, öylece duruyordu rahmimde. Allah devamını nasip etsin inşallah hepimiz pozitifleri görürüzBana 13 ekim test günü verdiler.
Sağol cnm inşallah sana da tutunurlarAyyyy maşallah sizlere namazda hep dua edecem , inşallah emeginiz umudunuz kaybolmaz ve yumuşlar sana tutunur
Benim salı günü transferim prednolü bugün kullanmaya başlıyorum cnmSelamlar
İntralipid serum ya da prednol kullanacak var mı transfer hazırlığında?
Kolaylıklar gelsin herkese
Ah hemde nasıl, inşallah güzel haberler almak dileğiyle olsunBende transferden önce test gününden önce yapmam diyordum ama gün geçtikçe sabırsızlanıyorum
Bu ilaç antibiyotik mi acaba ilk defa duydumSelamlar
İntralipid serum ya da prednol kullanacak var mı transfer hazırlığında?
Kolaylıklar gelsin herkese
Bende oksaparı göbekten yapınca hem kanadı hem de mosmor oldu sonra hemşireye sordum iğnenin içindeki ilacı mümkün olduğunca yavaş verin Yaptıktan sonra da iğneyi hızlı bir şekilde çekin dedi çok şükür dün öyle yaptık kanama ve morarma olmadıKizlar bi sey sorcam prolutex igneyi göbegime yaptiktan sonra cekerken baya bi kan geliyo sizdede öyle mii
Belirtilere takılma hep güzele yor canımKızlar bugün transferimin 2. Günü. Sabah uyandığımda rahmimde seğirme gibi sanki böyle baloncuk oluyor hissi gibi tık tık atan bişiler oldu. Acaba tutunma belirtisi midiryaşayan oldu mu?
İnşallah tutunma çabalarıdır, çok pozitifim içimde çok değişik bir mutluluk var, hayra vesile olsun inşallahBelirtilere takılma hep güzele yor canım
Bebişinin tutunma çabaları olsun inşallah
Hic belirtilere takilma belirti arama bile canım ben bütün belirtileri yasamistim ilk transferimde kesin oldu gözüyle bakiyodum inan ki belirtisi olmadan bir suru arkadasim pozitifi gördü o yüzden hic takilmamaya çalış güzel düşün güzel olsun inşallahKızlar bugün transferimin 2. Günü. Sabah uyandığımda rahmimde seğirme gibi sanki böyle baloncuk oluyor hissi gibi tık tık atan bişiler oldu. Acaba tutunma belirtisi midiryaşayan oldu mu?
Prednol bugün başladım 10 ekim transfer nasipse inşallah
Merhaba ben dün prednole başladım sadece 4 gün kullanıcam
Teşekkürler ederim, benim de bugün kontrolüm var, sorucam hocama kullanmak istiyorum diye, intralipid için uzun süre serum takmak durumunda kalınıyor galiba prednol daha mantıklı geldi bana da.Benim salı günü transferim prednolü bugün kullanmaya başlıyorum cnm
Benimde 2. Günüm ama hiç belirti yok . inşallah öyledir kişiden kişiye değişebiliyorKızlar bugün transferimin 2. Günü. Sabah uyandığımda rahmimde seğirme gibi sanki böyle baloncuk oluyor hissi gibi tık tık atan bişiler oldu. Acaba tutunma belirtisi midiryaşayan oldu mu?
İnşallah ondandırBenimde 2. Günüm ama hiç belirti yok . inşallah öyledir kişiden kişiye değişebiliyor
İlaçlar yapıyordur belki ama insan değişik ümitleniyor, ki ümitlenmek de çok iyi bence negatif düşünmek yerine tutunma belirtisi demek lazımHic belirtilere takilma belirti arama bile canım ben bütün belirtileri yasamistim ilk transferimde kesin oldu gözüyle bakiyodum inan ki belirtisi olmadan bir suru arkadasim pozitifi gördü o yüzden hic takilmamaya çalış güzel düşün güzel olsun inşallah
Dualarımız seninle canımkızlar merhaba umarım hayırlı haberler almışsınızdır benimde bugün transferimin 10 günü , dondurulmuş 5. gün en iyi kalitde ki embriyo transferi yapıldı . dün erken gebelik testi bugünde normal gebelik testinde negatifi gördüm 2. bir çizgi malesef yoktu . 2 gün sonra cumartesi sabahı kan vereceğim dualarınıza ihtiyacım var . böyle testte negatif olup kanda pozitif çıkan var mıdır ?
ben dün yani 9. günümde ve bu sabah merakıma yenilip test yaptım , ve malesef 2. bir çizgi göremedim . durum kanda değişir mi bilemiyorm tabi 2 gün sonra cumartesi sabahı kan vereceğimBende transferden önce test gününden önce yapmam diyordum ama gün geçtikçe sabırsızlanıyorum
Çok teşekkür ederim , sonucun değişeceğini çok sanmıyorum açıkcası hamile olsam 10. gün bugun silikte olsa çıkardı ama nasip Allahım ne verirse hayırlsını versinDualarımız seninle canım
Negatif çıktığında benim hep negatif olmuştukızlar merhaba umarım hayırlı haberler almışsınızdır benimde bugün transferimin 10 günü , dondurulmuş 5. gün en iyi kalitde ki embriyo transferi yapıldı . dün erken gebelik testi bugünde normal gebelik testinde negatifi gördüm 2. bir çizgi malesef yoktu . 2 gün sonra cumartesi sabahı kan vereceğim dualarınıza ihtiyacım var . böyle testte negatif olup kanda pozitif çıkan var mıdır ?