Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Çözdürme ne kadar yüksekmiş şaşırdım diğer maliyetler daha az geldi bana ben de embriyo glue için 2.000 tl vermiştim

Çözdürme ne kadar yüksekmiş şaşırdım diğer maliyetler daha az geldi bana ben de embriyo glue için 2.000 tl vermiştim
Aynen bana da yüksek geldi , sordum dönüş olmadı 25 ekimde kontrole gittiğimde tekrar soracağım çünkü 2 Temmuzda transfer olduğumda çözdürme 5.520 TL , 5 yıl saklama da 5.520 TL ödemiştim. yine ozamanda 1250 1350 1500TL leri ödemiştim. Bu kez neden yüksek fiyat söylediler anlamadım

Bunları bize hiç sormadılar ve ilk defa duyuyorum gebelik alışı be emriyo yapıştırma transfer sonrası tutulsun diye mi

Bana 2 kg den fazla kaldırma demişlerdi ama olmaz Allah’ın izniyle bir şey sakin ol bence biraz uzan

Yaa ne güzel aynı gün olacak o zaman nasipse transferlerimiz . Birlikte gün sayarız stresimi azaltmak adına temizliğe verdim ben de kendimi temizlik bitti bugün biraz boya badana yaptım duvarlara daha yeni oturdum . Hiç yoga yapmadım hayatımda bana da evle ilgili işler biraz kafamı dağıtmaya yarıyor hem sonuçlarını görünce çok mutlu oluyorum şimdi oturdum dinleniyorum . Hormonal yoga dedin merak ettim aklıma takıldı bak biraz da onu araştırayım

Eklentiler

• C9B04E38-0566-497C-BC24-0FDABDDAA3C1.jpeg
    104,4 KB · Görüntüleme: 47
Bana 2 kg den fazla kaldırma demişlerdi ama olmaz Allah’ın izniyle bir şey sakin ol bence biraz uzan
İnşallah bir şey olmaz. Oturuyordum otururken kaldırıp kucağıma oturttum. Hemşireye de yazdım hemen. Hemşire de Olabildiğince ağır olmasın oturur vaziyette almaya çalış kucağına yazmış

Ay canim ne macera yasamissin ya

Bu hangi hastane canim hepimiz batmak üzereyiz maalesef ☹

Hayırlı olsun canım inş. 12 gün sonra pozitifi görüp bize güzel haberini verirsin beslenmene ve ani hareketler yapmaktan kaçın , transfer için darısı başımıza
Tesekkür ederim hayatim insallah hepimiz pozitif haberler veririz 14 ünde kan testi vericem insallah sonucu yazarim ❤

Gün geçtikçe endişeleniyorum ne zaman test yapayım gününü beklemek istemiyorum erken yapıp negatif görürsem de üzüleceğim transfer gününü sayarsak bugün 5. günüm
Valla canim bana 12 gün sonra test yap dediler dün transfer oldu 10.gün kanda baktirmayi düsünüyorum 8. Günde idrar testi yaparim herhalde beklemek cok zorr

Gün geçtikçe endişeleniyorum ne zaman test yapayım gününü beklemek istemiyorum erken yapıp negatif görürsem de üzüleceğim transfer gününü sayarsak bugün 5. günüm
İstemiyorsan 8.gunu yap canim garanti olur varsa çıkar diye düşünüyorum silikte olsa

Valla canim bana 12 gün sonra test yap dediler dün transfer oldu 10.gün kanda baktirmayi düsünüyorum 8. Günde idrar testi yaparim herhalde beklemek cok zorr
Ben transferimi 1 ekim de oldum 11 ekim de muayene ve test için çağırdı doktorum onun öncesinde baktırmak istiyorum olumsuz olur diye de korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…