Hayırlı olsunTesekkürler kuzum 5.gün embriyosuu insallah tutunur suan hafif leke geliyo normal dediler
Çözdürme ne kadar yüksekmiş şaşırdım diğer maliyetler daha az geldi bana ben de embriyo glue için 2.000 tl vermiştimAmincanım çok teşekkür ederim, Ben şimdi transfer olacağım çözdürme maliyeti sadece 14.000TL fiyat çıkardılar ekstra gebelik aşısı 1.250 TL , embriyo yapıştırma 1.350 kasılma ilacı 1.400 TL sürekli artıyor İnş. hepimizin pozitif görmeyi nasip etsin de bu maliyetlerden kurtulalım artık
Tabi ki canımBenim içinde güzel şeyler düşün tmm miSenin için de bizler dua ederiz
Aynen bana da yüksek geldi , sordum dönüş olmadı 25 ekimde kontrole gittiğimde tekrar soracağım çünkü 2 Temmuzda transfer olduğumda çözdürme 5.520 TL , 5 yıl saklama da 5.520 TL ödemiştim. yine ozamanda 1250 1350 1500TL leri ödemiştim. Bu kez neden yüksek fiyat söylediler anlamadımÇözdürme ne kadar yüksekmiş şaşırdım diğer maliyetler daha az geldi bana ben de embriyo glue için 2.000 tl vermiştim
Tabiki rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın çıktığımız bu yolda bizleri mahcup etmesinTabi ki canımdualarım seninle sende benim için bol bol dua et bugün estrofeme başladım hayırlısıyla :)
Bende yapmıcam o ana odaklanıcam inşallahBen daha önce yaptırdıgım için hiç stres yapmıyorum hiç korkum yok çok basit oldugunu bildiğim için
Bunları bize hiç sormadılar ve ilk defa duyuyorum gebelik alışı be emriyo yapıştırma transfer sonrası tutulsun diye miAmincanım çok teşekkür ederim, Ben şimdi transfer olacağım çözdürme maliyeti sadece 14.000TL fiyat çıkardılar ekstra gebelik aşısı 1.250 TL , embriyo yapıştırma 1.350 kasılma ilacı 1.400 TL sürekli artıyor İnş. hepimizin pozitif görmeyi nasip etsin de bu maliyetlerden kurtulalım artık
Bana 2 kg den fazla kaldırma demişlerdi ama olmaz Allah’ın izniyle bir şey sakin ol bence biraz uzanKızlar demin oğlum okuldan geldi bi anda koştu kucağıma atladı bi anda kaldırdım 20 kg sonra aklıma geldi bıraktım hemen. İnşallah transferim olumsuz etkilenmez hep yatıyordum zaten nasıl bi anda böyle reflexi bir hareket yaptım çok kötü hissediyorum ya bu yüzden tutmazsa
Yaa ne güzel aynı gün olacak o zaman nasipse transferlerimiz . Birlikte gün sayarızBenim de 11i gibi duruyor transfer, engellemiyorum böyle bı karnim kasılıyor gibi istemsizakşamları yürüyebilirsem yürüyorum olmadı biraz eliptik yapıyorum biraz da ortaya karışık hormonel yoga yapmaya çalışıyorum sanki iyi geliyor gibi, sevgiler çok
İnşallah bir şey olmaz. Oturuyordum otururken kaldırıp kucağıma oturttum. Hemşireye de yazdım hemen. Hemşire de Olabildiğince ağır olmasın oturur vaziyette almaya çalış kucağına yazmışBana 2 kg den fazla kaldırma demişlerdi ama olmaz Allah’ın izniyle bir şey sakin ol bence biraz uzan
Ay canim ne macera yasamissin yaSelam canm ben dün transfer oldm ama idrara sıkışık olun diyince bende 1 litre suyu içip girdim içeri içerde 2 saat bekledim ve artk sıkışklıktan adım atacak halim kalmadı, gelin bir kontrol edelim dediler masaya çıkamadım o derecedediler çok sıkışık sın 3 bardak boşalt yine bakıcsz biz, tekrar aldılar yine dolu görünüyor dediler iki bardak daha boşalt, dedim onuda boşaltırsam birşey kalniycak dediler biz bakıyoruz burda 2 bardak yapmayla boşalacak idrar yok 2 bardak daha yaptm çok aşırı rahatladm yine sıkıştım ama rahatsız edici derecede değil. Yani çok çok sıkışık olmaya gerek yokmuş
Sorma canm ya sonu güzel olur inşallahAy canim ne macera yasamissin ya
Bu hangi hastane canim hepimiz batmak üzereyiz maalesef ☹Amincanım çok teşekkür ederim, Ben şimdi transfer olacağım çözdürme maliyeti sadece 14.000TL fiyat çıkardılar ekstra gebelik aşısı 1.250 TL , embriyo yapıştırma 1.350 kasılma ilacı 1.400 TL sürekli artıyor İnş. hepimizin pozitif görmeyi nasip etsin de bu maliyetlerden kurtulalım artık
Tesekkür ederim hayatim insallah hepimiz pozitif haberler veririz 14 ünde kan testi vericem insallah sonucu yazarim ❤Hayırlı olsuncanım inş. 12 gün sonra pozitifi görüp bize güzel haberini verirsin beslenmene ve ani hareketler yapmaktan kaçın , transfer için darısı başımıza
Valla canim bana 12 gün sonra test yap dediler dün transfer oldu 10.gün kanda baktirmayi düsünüyorum 8. Günde idrar testi yaparim herhalde beklemek cok zorrGün geçtikçe endişeleniyorum ne zaman test yapayım gününü beklemek istemiyorum erken yapıp negatif görürsem de üzüleceğim transfer gününü sayarsak bugün 5. günüm
İstemiyorsan 8.gunu yap canim garanti olur varsa çıkar diye düşünüyorum silikte olsaGün geçtikçe endişeleniyorum ne zaman test yapayım gününü beklemek istemiyorum erken yapıp negatif görürsem de üzüleceğim transfer gününü sayarsak bugün 5. günüm
Ben transferimi 1 ekim de oldum 11 ekim de muayene ve test için çağırdı doktorum onun öncesinde baktırmak istiyorum olumsuz olur diye de korkuyorumValla canim bana 12 gün sonra test yap dediler dün transfer oldu 10.gün kanda baktirmayi düsünüyorum 8. Günde idrar testi yaparim herhalde beklemek cok zorr
Transfer gününü sayarak mı 8.günİstemiyorsan 8.gunu yap canim garanti olur varsa çıkar diye düşünüyorum silikte olsa
Yok sayma transfer gününü canımTransfer gününü sayarak mı 8.gün