Sağol canım ben daha emin degilim hamile olduğumdan senin 12.gununmus neden test vermedin versen çıkardı artık aslındaUy
Ayyy böyle duyunce ister istemez heyecanlanıyorumhayırlı olsun hamileliğiniz sağlıkla kucağınıza alın tebrikler e hadi bakalım benim bugün 12. Günüm
dün adet günümdü pazar gecesi acayip sancılar çektim ve geliyor dedim şükür gelen yok bugün daha rahatım ağrım sancım yok dolgunluk var sadece
Teşekkür ederimmm Allah isteyen herkese nasip etsin hepimizeUy
Ayyy böyle duyunce ister istemez heyecanlanıyorumhayırlı olsun hamileliğiniz sağlıkla kucağınıza alın tebrikler e hadi bakalım benim bugün 12. Günüm
dün adet günümdü pazar gecesi acayip sancılar çektim ve geliyor dedim şükür gelen yok bugün daha rahatım ağrım sancım yok dolgunluk var sadece
Tedavinizi nerede yaptırıyorsunuz?İnşallahhepimizin dileği en güzel şekilde gerçekleşir
sol kasığımda sızlama ve batma başladı bugün. onu da ilaçlara bağlıyorum umutlanmamak için. senin varmı bir belirti canım ?Herhangi bir belirtin var mı canım?
Bahçeci umut tüp bebek merkezinde yaptırıyorum ben istanbul üsküdar daTedavinizi nerde yaptırıyorsunuz?
Tebrik ederim canım ne güzel bir duygu darısı başımıza inşBen keseyi gördüm hala karnım çok ağrıyo adetim 15 gün gecikti yani ilk 3 ay böyle ara ara ağrırmış bana da demişlerdi ama yaşamadan inanamadım tabi. Hele varya adetime 2-3 gün varken çok sancılarım oldu ilaç içmemek için zor tuttum kendimi hep yattım dinlendim o ağrılar varken. ayaktan soğuk alınca daha çok ağrıyo çorapsız terliksiz yere basmıyorum ve tavsiye ederim. Yani bu demek değil ki hamilesin benim ilk transferimde de aynı böyle çok ağrım oldu ilaç kullandığım halde adet oldum 9. Günde
Adet olamadığın için karnın çok ağrıyor biliyorum benim normalde çok ağrım oluyo hep iğne vuruluyorum geçmiyo ama bu sefer ki her gün bikaç saat çok ağrıyo sonra geçiyo dengesiz bir ağrı hala daha ağrıyo rahim büyüdüğü içinde ağrırmış içini ferah tutTebrik ederim canım ne güzel bir duygu darısı başımıza inşben de 1 kasımda gidicem kese için ve transferin bugün 14. Günü ama sürekli regl ağrısı çekiyorum çok şükür şimdilik bir sıkıntı olmadı ama insanı ister istemez tedirgin ediyor bu ağrı biraz içim rahatladı sen böyle diyince . Hep bi endişe içindeyiz Rabbim hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inş
Aynen öyle canım doğunca rahatlarızKahverengi renginde insallah iyilerdir canim pozitifi görmekte yetmiyomus bu yolda buda ayri bi üzültü
Çok sağol canım Allah razı olsun içim rahatladı gerçektenAdet olamadığın için karnın çok ağrıyor biliyorum benim normalde çok ağrım oluyo hep iğne vuruluyorum geçmiyo ama bu sefer ki her gün bikaç saat çok ağrıyo sonra geçiyo dengesiz bir ağrı hala daha ağrıyo rahim büyüdüğü içinde ağrırmış içini ferah tut
Bak sana dedim cnm göreceksin diyeAynen öyle canım doğunca rahatlarızçok şükür bu gün keseleri gördüm haftaya kalp atışı için gideceğim inşallah hepimiz kucağımıza alırız
Çok teşekkür ederimBak sana dedim cnm göreceksin diyeÇok sevindim çok
İnşallah canım inşallah biraz olsun içim rahatladı çok sağolÇok teşekkür ederimsende canını sıkma canım adet olmayacaksın bende çektim o ağrıları hala da çekiyorum
Ben 5. Ve 6. Gün yaptım negatifti canım somra da bidaha yapmaya korktum yapmadım benden bu defa 14. Gün test istedi doktorum nedense hala bekliyorum@MucizeAtabeySeymoss16 kızlar sizinle aynı gün 14 ekimdi transfer tarihimiz idrar testi yaptınızmı hiç ben pazartesi 10.gün kan testi verecem hiç idrar testi yapmadım merak ediyorum?
Yaaa nasıl yaa keseler derken ikiz mi Allahim ya çok şükür tebrik ederim hayatimmmAynen öyle canım doğunca rahatlarızçok şükür bu gün keseleri gördüm haftaya kalp atışı için gideceğim inşallah hepimiz kucağımıza alırız
Kesin adet olacağım dediğim an bile oldu çok şükür öyle olması normalmişİnşallah canım inşallah biraz olsun içim rahatladı çok sağol
Çok teşekkür ederim evet canım daha çok dikkat etmem gerekiyorYaaa nasıl yaa keseler derken ikiz mi Allahim ya çok şükür tebrik ederim hayatimmm
Evet 12 gün ve test yapmadım hiç bir şekilde 14. Günü bekliyorum o gün günümTeşekkür ederimmm Allah isteyen herkese nasip etsin hepimizekan verdin mi 12. Günüm dediğin transferinin 12. Günü değil mi. O dolgunluk hissi hep var vücudumuz otomatikleştiği için bebeği algılamıyor ve adet sancısı çekmeye devam ediyormuşuz o yüzden