Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Sağol canım ben daha emin degilim hamile olduğumdan senin 12.gununmus neden test vermedin versen çıkardı artık aslında

Teşekkür ederimmm Allah isteyen herkese nasip etsin hepimize kan verdin mi 12. Günüm dediğin transferinin 12. Günü değil mi. O dolgunluk hissi hep var vücudumuz otomatikleştiği için bebeği algılamıyor ve adet sancısı çekmeye devam ediyormuşuz o yüzden

Tebrik ederim canım ne güzel bir duygu darısı başımıza inş ben de 1 kasımda gidicem kese için ve transferin bugün 14. Günü ama sürekli regl ağrısı çekiyorum çok şükür şimdilik bir sıkıntı olmadı ama insanı ister istemez tedirgin ediyor bu ağrı biraz içim rahatladı sen böyle diyince . Hep bi endişe içindeyiz Rabbim hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inş

Adet olamadığın için karnın çok ağrıyor biliyorum benim normalde çok ağrım oluyo hep iğne vuruluyorum geçmiyo ama bu sefer ki her gün bikaç saat çok ağrıyo sonra geçiyo dengesiz bir ağrı hala daha ağrıyo rahim büyüdüğü içinde ağrırmış içini ferah tut

Çok sağol canım Allah razı olsun içim rahatladı gerçekten

@MucizeAtabey Seymoss16 kızlar sizinle aynı gün 14 ekimdi transfer tarihimiz idrar testi yaptınızmı hiç ben pazartesi 10.gün kan testi verecem hiç idrar testi yapmadım merak ediyorum?
Ben 5. Ve 6. Gün yaptım negatifti canım somra da bidaha yapmaya korktum yapmadım benden bu defa 14. Gün test istedi doktorum nedense hala bekliyorum

Evet 12 gün ve test yapmadım hiç bir şekilde 14. Günü bekliyorum o gün günüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…