Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Ben bişey olur diye 5 gün rahat girmedim ama transfer olduğum gün duş alıp gitmiştim girmeye başladığımda duşta fazla kalmamaya çalışıyorum bence duşta bişey olmuyor önemli olan hasta olmamak
Yaa ben yazilar okudum damarlar genislermis sicak zararliymis banyonun kapisi acik girin falan yazmislar hep canim

Yaa ben yazilar okudum damarlar genislermis sicak zararliymis banyonun kapisi acik girin falan yazmislar hep canim
Ben normalde çabuk üşüyen birisiyim ılık duşta da üşüyorum üşüyünce hasta olmakta istemem sıcak duş almayı sevdiğim için sıcak aldım ama uzun süre kalmamaya dikkat ettim ben transfer den sonra hep oturarak duş aldım oturmak daha iyi bence

Ayakta al dediler bana canim oturma dediler duşta klinikden oyle dediler ilik ve ayak duş dikkat et sende emi cok sicak yikanma

Teşekkür ederim canım geçmiş olsun. Tüp bebek yaptırdın mı peki yaptırcakmısın ne aşamadasın suan

Ben canım ilk denemem di çok şükür pozitif gördüm pcosların tutma şansı çok fazla diolar inşallah seninde öle olur Allah yardımcın olsun
Maşallah senin adına sevindim canım sağlıkla gelsin insallah rabbim banada nasip etsin Kaç yumurta toplandı senden taze transfer mi oldu yoksa dondurulmuş embriyo mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…