- 20 Şubat 2022
- 4.622
- 2.839
2-3 gün sonra girin denildi bana ılık suyla. 3. Gün girmiştimKizlar transfer sonrasi duşa ne zaman girdiniz ?
Ben canım ilk denemem di çok şükür pozitif gördümkızlar aranızda pcos olup tüp bebek yaptıran var mı
Sen bilirsin canım o gün tekrar verirsin sağlıkla ilerler inşallahEvet ben dayanamadım şimdide biraz değeri görünce artışı merak ediyorum cuma günü tekrar yapmayı düşünüyorum
Doktorlar garanti olsun 2 günde bir kan vermeyelim diye 4 gün sonra istemiştir benimkide öyle istedi kesin bişey demek için ama sen merak ediyosan yaptır tabi rahatlarsınEvet ben dayanamadım şimdide biraz değeri görünce artışı merak ediyorum cuma günü tekrar yapmayı düşünüyorum
Bende girim diyomda2-3 gün sonra girin denildi bana ılık suyla. 3. Gün girmiştim
Beeenn pcom ole bi seviyede ki kendi kendime asla adet olmam 13 yildir asla yumurtalarim buyumedi ilk defa bu tedavimde buyudukızlar aranızda pcos olup tüp bebek yaptıran var mı
Ben bişey olur diye 5 gün rahat girmedim ama transfer olduğum gün duş alıp gitmiştim girmeye başladığımda duşta fazla kalmamaya çalışıyorum bence duşta bişey olmuyor önemli olan hasta olmamakKizlar transfer sonrasi duşa ne zaman girdiniz ?
Yaa ben yazilar okudum damarlar genislermis sicak zararliymis banyonun kapisi acik girin falan yazmislar hep canimBen bişey olur diye 5 gün rahat girmedim ama transfer olduğum gün duş alıp gitmiştim girmeye başladığımda duşta fazla kalmamaya çalışıyorum bence duşta bişey olmuyor önemli olan hasta olmamak
Ben normalde çabuk üşüyen birisiyim ılık duşta da üşüyorum üşüyünce hasta olmakta istemem sıcak duş almayı sevdiğim için sıcak aldım ama uzun süre kalmamaya dikkat ettim ben transfer den sonra hep oturarak duş aldım oturmak daha iyi benceYaa ben yazilar okudum damarlar genislermis sicak zararliymis banyonun kapisi acik girin falan yazmislar hep canim
Ayakta al dediler bana canim oturma dediler duşta klinikden oyle dediler ilik ve ayak duş dikkat et sende emi cok sicak yikanmaBen normalde çabuk üşüyen birisiyim ılık duşta da üşüyorum üşüyünce hasta olmakta istemem sıcak duş almayı sevdiğim için sıcak aldım ama uzun süre kalmamaya dikkat ettim ben transfer den sonra hep oturarak duş aldım oturmak daha iyi bence
Bende sadece sıcak duş yaparım. Maalesef ılık fazla durmadan ellerini çok kaldırmadan , oyalanmadan yap çık daha çok rahatlarsınYaa ben yazilar okudum damarlar genislermis sicak zararliymis banyonun kapisi acik girin falan yazmislar hep canim
Bende pazartesi yaptırdım daha çıkmadı inşallah sende mutlu sona ulaşırsınBen 5. Ve 6. Gün yaptım negatifti canım somra da bidaha yapmaya korktum yapmadım benden bu defa 14. Gün test istedi doktorum nedense hala bekliyorum
Bende sana baktım baya dedim heralde daha öğrenemedi . Umarım sende alırsın o güzel haberi canımBende pazartesi yaptırdım daha çıkmadı inşallah sende mutlu sona ulaşırsın
3. Gün yaptım ılık suda canimKizlar transfer sonrasi duşa ne zaman girdiniz
Ya ben yazlığa gelmiştim transfer sonrası burada yakınlarda özel/ devlet hastanesi yoktu bu gece döndüm yarın sabah tekrar yaptıracam ilk iş hayırlısı diyorum artık inşallahBende sana baktım baya dedim heralde daha öğrenemedi . Umarım sende alırsın o güzel haberi canım
İnşallah. Ben 7. Gün idrar testi yapmıştım çıkmadı o yüzden çok umutlu değilimYa ben yazlığa gelmiştim transfer sonrası burada yakınlarda özel/ devlet hastanesi yoktu bu gece döndüm yarın sabah tekrar yaptıracam ilk iş hayırlısı diyorum artık inşallah
Saol kuzummmmmBende sadece sıcak duş yaparım. Maalesef ılık fazla durmadan ellerini çok kaldırmadan , oyalanmadan yap çık daha çok rahatlarsın
Teşekkür ederim canım geçmiş olsun. Tüp bebek yaptırdın mı peki yaptırcakmısın ne aşamadasın suanBen ama eşimde sperm sorunu var. olmasa da yumurtlamadığım için tüp bebek demişlerdi bana 1 yıl takip etti doktorum yumurtlama takibi için o süreçte tam aşılama olacakken eşimin durumunu öğrendik ve hemen tüp bebek dediler bize sormak istediğin bişey varsa sor canım
Maşallah senin adına sevindim canım sağlıkla gelsinBen canım ilk denemem di çok şükür pozitif gördümpcosların tutma şansı çok fazla diolar inşallah seninde öle olur Allah yardımcın olsun