Hahahah çıkmış kiz vallahi hadi insallah kanda da güzel haberler alirizda tam seviniriz canimKızlar simdi bende dünkü teste bakaym dedm çöpe atmıştım 1 saate birşey çıkmamıştı ama şimdi çöpten aldmaceba bende mi size yetişiyorum noluyor yaawww
Amiinn canım benimm inşallah ya rabbiiiiHahahah çıkmış kiz vallahi hadi insallah kanda da güzel haberler alirizda tam seviniriz canim
Ayyy inşallah yarabbimKızlar simdi bende dünkü teste bakaym dedm çöpe atmıştım 1 saate birşey çıkmamıştı ama şimdi çöpten aldmaceba bende mi size yetişiyorum noluyor yaawww
İnşallah kuzumm valla sizleri tanimadan çok sevdim ne guzel pozitif insanlarsinz valla Allah razı olsun sizlerdenAyyy inşallah yarabbim
Aminn inşallah canm çok teşekkürler valla iki tane emb sanırım biri 5. Biri 6. Gün emb. Transfer hariç 5.gundeİnşallah bebeğin seninledir canım. Kaçıncı gününde test yapmıştın ve kaç tane embriyo transfer olmuştun?
Kız dünkü test zaten bu başka yok ama 8.gune kadr idare edeym dedm kan veririm diyeAyyy var gerçekten resmenhiç kuruma çizgisine benzemiyor cnm varsa test yapsana bir daha
5.gun canmSen kacıncı gundeydın canım
Bencede testle falan ugrasma canım kan ver inan ne kadar stres yaptıysam karnim.geriliyo resmen bebislerimize de yazık tutacagi varsada tutmucaklar keske bende hic test yapmadan kan verseydim direk dayanabilirsen 10.gun ver kani benceKız dünkü test zaten bu başka yok ama 8.gune kadr idare edeym dedm kan veririm diye
Aynen vallahi çok doğru stres oluyor hep. Ama 8.gun vermek zorundayım eşimin sınavı var oyuzden öğrenmeden gitmesin eveBencede testle falan ugrasma canım kan ver inan ne kadar stres yaptıysam karnim.geriliyo resmen bebislerimize de yazık tutacagi varsada tutmucaklar keske bende hic test yapmadan kan verseydim direk dayanabilirsen 10.gun ver kani bence
Hee pardon canım unutmuşum eee hadi insallaj güzel bi değer görürsün canim dualarim seninleAynen vallahi çok doğru stres oluyor hep. Ama 8.gun vermek zorundayım eşimin sınavı var oyuzden öğrenmeden gitmesin eve
Canım benimde bugün 5. Günüm bende de herhangi bir belirti yok yani. Göğsüm bile sizlamiyor. İnşallah tutacak bebeklerimiz belirti aramayalimCok tesekkur ederimm Rabbim kucaginiza almayi nasip etsin banada nasip etsin insaAllah hic bi belirtim yok okuyom forumda kasik agrisi adet sancisi herkesde bi belirtiler var bugun 4. Gunu transferimin bilmiyom cok duygusalim Allahim nasip et.
Kahverengi renginde insallah iyilerdir canim pozitifi görmekte yetmiyomus bu yolda buda ayri bi üzültüBende aynı durumdayım inşallah iyilerden canım senin ki hangi renkte
5.gun canm
Ay daha 5. Günde çıkmış bir de böyleKız dünkü test zaten bu başka yok ama 8.gune kadr idare edeym dedm kan veririm diye
Canım benim Allah razı olsun dualarimz bir olsun inşallahHee pardon canım unutmuşum eee hadi insallaj güzel bi değer görürsün canim dualarim seninle
Ayy Allah razı olsun inşallah yanlış test değildir inşallah benimle devam eder ya rabbimAy daha 5. Günde çıkmış bir de böylemaşallah benim 5. Günde hiç yoktu cnm kan testi hem daha garanti oluyor hadi sabırsızlıkla bekliyorum cnm
Yok yok dert etme bende de 4. gün cikmistiAyy Allah razı olsun inşallah yanlış test değildir inşallah benimle devam eder ya rabbim
Yaa gerçekten mi masallahh senin kaçıncı gün emb canm valla masallahh topigimiz kalabalklasti insan kaçırıyor bazenYok yok dert etme bende de 4. gün cikmisti
Kızlar simdi bende dünkü teste bakaym dedm çöpe atmıştım 1 saate birşey çıkmamıştı ama şimdi çöpten aldmaceba bende mi size yetişiyorum noluyor yaawww
Aminn canim insaAllah sen persembemi transfer oldum 20 ekimdeCanım benimde bugün 5. Günüm bende de herhangi bir belirti yok yani. Göğsüm bile sizlamiyor. İnşallah tutacak bebeklerimiz belirti aramayalim
Su damlattinmi canim insaAllah dogrudurKızlar simdi bende dünkü teste bakaym dedm çöpe atmıştım 1 saate birşey çıkmamıştı ama şimdi çöpten aldmaceba bende mi size yetişiyorum noluyor yaawww