Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Kızlar simdi bende dünkü teste bakaym dedm çöpe atmıştım 1 saate birşey çıkmamıştı ama şimdi çöpten aldm aceba bende mi size yetişiyorum noluyor yaawww
Hahahah çıkmış kiz vallahi hadi insallah kanda da güzel haberler alirizda tam seviniriz canim

Kız dünkü test zaten bu başka yok ama 8.gune kadr idare edeym dedm kan veririm diye
Bencede testle falan ugrasma canım kan ver inan ne kadar stres yaptıysam karnim.geriliyo resmen bebislerimize de yazık tutacagi varsada tutmucaklar keske bende hic test yapmadan kan verseydim direk dayanabilirsen 10.gun ver kani bence

Bencede testle falan ugrasma canım kan ver inan ne kadar stres yaptıysam karnim.geriliyo resmen bebislerimize de yazık tutacagi varsada tutmucaklar keske bende hic test yapmadan kan verseydim direk dayanabilirsen 10.gun ver kani bence
Aynen vallahi çok doğru stres oluyor hep. Ama 8.gun vermek zorundayım eşimin sınavı var oyuzden öğrenmeden gitmesin eve

Cok tesekkur ederimm Rabbim kucaginiza almayi nasip etsin banada nasip etsin insaAllah hic bi belirtim yok okuyom forumda kasik agrisi adet sancisi herkesde bi belirtiler var bugun 4. Gunu transferimin bilmiyom cok duygusalim Allahim nasip et.
Canım benimde bugün 5. Günüm bende de herhangi bir belirti yok yani. Göğsüm bile sizlamiyor. İnşallah tutacak bebeklerimiz belirti aramayalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…