Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

İnşallah sağlıklı bir şekide gebelik ilerler canıım hakkımızda hayırlısı olsun

Sende bana umut oldu. Şimdi benimde 5 kaybım var şimdi genetik bakıldı trasfer bekliyrm insalh sonuç güzel olur

4bb iyi bi kalite degil o zaman
En iyi kalite 5aa ama, 4aa 4ab aynı şey diyorlar 5 ile. Embriyolog söyledi bunu bana. 4bb gayet iyi kalite. Yanımdaki kadının 2ab ve daha düşükte olabilir hatırlayamadım embriyosu tutundu benim 4ab tutmadı ilk transferimde çok üzülmüştüm. Kalite önemli tabi ama Allah ol derse oluyor hiç bunu takma zaten iyi kalite embriyon

kızlar aranızda pcos olup tüp bebek yaptıran var mı
Ben ama eşimde sperm sorunu var. olmasa da yumurtlamadığım için tüp bebek demişlerdi bana 1 yıl takip etti doktorum yumurtlama takibi için o süreçte tam aşılama olacakken eşimin durumunu öğrendik ve hemen tüp bebek dediler bize sormak istediğin bişey varsa sor canım

Şöyle bisey okudum takmiyorum iyiymis cunku

Eklentiler

• Screenshot_20221025_170844.jpg
    107,6 KB · Görüntüleme: 69
Benimde ilk tüp bebek deneyimimde hiç bir ağrım olmadı adet zamanında bile tık demedi ve oğlum oldu asıl şimdi böyle ağrılar sancılar olması tedirgin ediyor beni
Ben keseyi gördüm hala karnım çok ağrıyo adetim 15 gün gecikti yani ilk 3 ay böyle ara ara ağrırmış bana da demişlerdi ama yaşamadan inanamadım tabi. Hele varya adetime 2-3 gün varken çok sancılarım oldu ilaç içmemek için zor tuttum kendimi hep yattım dinlendim o ağrılar varken. ayaktan soğuk alınca daha çok ağrıyo çorapsız terliksiz yere basmıyorum ve tavsiye ederim. Yani bu demek değil ki hamilesin benim ilk transferimde de aynı böyle çok ağrım oldu ilaç kullandığım halde adet oldum 9. Günde

Merhaba kızlar bende adetimi bekliyorum bu ayin sonunda olurum muhtemelen ekim basi gibi başlarız tedaviye bu benim ikinci denemem olacak insallah hepimiz pozitif sonuçları alırız
Uy
Ayyy böyle duyunce ister istemez heyecanlanıyorum hayırlı olsun hamileliğiniz sağlıkla kucağınıza alın tebrikler e hadi bakalım benim bugün 12. Günüm
dün adet günümdü pazar gecesi acayip sancılar çektim ve geliyor dedim şükür gelen yok bugün daha rahatım ağrım sancım yok dolgunluk var sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…