- 1 Mart 2016
- 1.209
- 1.706
- 28
Ay inşallah kuzum benim ya desteğiniz için çok teşekkür ederim inşallah devam ederay ben burdayım diyor minnoş, hayırlı olsun canım artarak devam etsin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay inşallah kuzum benim ya desteğiniz için çok teşekkür ederim inşallah devam ederay ben burdayım diyor minnoş, hayırlı olsun canım artarak devam etsin inşallah
Yok valla damlatmadm artk kan vercem strese girmek istemiyorum diyeSu damlattinmi canim insaAllah dogrudur
Evet 20 Ekim'de oldu transferimAminn canim insaAllah sen persembemi transfer oldum 20 ekimde
InsaAlllaaahh kandada cikar sonucun guzelce kavusursun mucizene gunes tutuluyo dualarimdasiniz.Yok valla damlatmadm artk kan vercem strese girmek istemiyorum diye
Benimde 21 ekim test gunum 1 kasim hakkimizda hayirlisi olsun canim insaAllah bizimlerir mucizelerimizEvet 20 Ekim'de oldu transferim
Benimde 1 Kasım. İnşallah bizimlelerdir canım uzulmeyelim hiç. Hayırlı pozitif sonuçlar alalım inşallahBenimde 21 ekim test gunum 1 kasim hakkimizda hayirlisi olsun canim insaAllah bizimlerir mucizelerimiz
Aminn inşallah canım cumle isteyen herkes inşallahInsaAlllaaahh kandada cikar sonucun guzelce kavusursun mucizene gunes tutuluyo dualarimdasiniz.
İnşallah sağlıklı bir şekide gebelik ilerler canıım hakkımızda hayırlısı olsunTransferlerımın hepsı dondurulmustu, butun testler ıncelemeler rahım fılmlerı normal ama tutmadı nasıp degılmıs. Genetıge dondermedık. 3. transfer oncesı kan tahlıllerını tekrardan yaptırdık ve normal cıktı. Amın ınsallah saglıkla gelsın, cuma gunu kontrole gıdecegım nasıpse ınsallah goruruz
Aynen canım öyle hayırlısı inş. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inş.Maalesefki her geçen gün fiyatlar yükseliyor. Benım hastane sıfırdan başlanılırsa 22.000 +ilaçlar , 2. transfer 9.000 olarak fiyat vermıstı eylül
Sende bana umut oldu. Şimdi benimde 5 kaybım var şimdi genetik bakıldı trasfer bekliyrm insalh sonuç güzel olurKesinlikle mesela benim ilk tüp denememde üçüzlerden sonraki dondurulmuş transferimde 5aa kalite ile hamile kalmıştım ama 6 haftalık bi anda düşmüştü , bu tüp denememde 2ab ve 2bb genetiğe bakılarak koyuldu pozitif ve şu anlık bir sıkıntı yok inşallah böyle de ilerler Zaten genetiğe giden bir embriyoda parsiyel monozomi çıktı doktorum da sağlıklı ve sağlıksız aynı anda tutabilir fakat vücut sağlıksız olanı atmak isterken sağlıklı olan embriyodan da oluruz demişti ya da sağlıksız tutar bi anda düşük olur kromozomsal bozukluk sebebi ile demişti ki benim 6 gebelik kaybım var , iyi ki yaptırmışım diyorum bu hamileliğimden o yüzden umudum var inş sorunsuz tamamlarım Senin de embriyoların genetiğe girmişti dimi ?
İnşallah canım dualarım seninleSende bana umut oldu. Şimdi benimde 5 kaybım var şimdi genetik bakıldı trasfer bekliyrm insalh sonuç güzel olur
İnşallah her ne oluyorsa pozitiften dolayı olsun her birimizdeBenimde ilk tüp bebek deneyimimde hiç bir ağrım olmadı adet zamanında bile tık demedi ve oğlum oldu asıl şimdi böyle ağrılar sancılar olması tedirgin ediyor beni
benimde 1 kasım umarım güzel sonuçlar alırız bizde.Benimde 1 Kasım. İnşallah bizimlelerdir canım uzulmeyelim hiç. Hayırlı pozitif sonuçlar alalım inşallah
En iyi kalite 5aa ama, 4aa 4ab aynı şey diyorlar 5 ile. Embriyolog söyledi bunu bana. 4bb gayet iyi kalite. Yanımdaki kadının 2ab ve daha düşükte olabilir hatırlayamadım embriyosu tutundu benim 4ab tutmadı ilk transferimde çok üzülmüştüm. Kalite önemli tabi ama Allah ol derse oluyor hiç bunu takma zaten iyi kalite embriyon4bb iyi bi kalite degil o zaman
Ben ama eşimde sperm sorunu var. olmasa da yumurtlamadığım için tüp bebek demişlerdi bana 1 yıl takip etti doktorum yumurtlama takibi için o süreçte tam aşılama olacakken eşimin durumunu öğrendik ve hemen tüp bebek dediler bize sormak istediğin bişey varsa sor canımkızlar aranızda pcos olup tüp bebek yaptıran var mı
Şöyle bisey okudum takmiyorum iyiymis cunkuEn iyi kalite 5aa ama, 4aa 4ab aynı şey diyorlar 5 ile. Embriyolog söyledi bunu bana. 4bb gayet iyi kalite. Yanımdaki kadının 2ab ve daha düşükte olabilir hatırlayamadım embriyosu tutundu benim 4ab tutmadı ilk transferimde çok üzülmüştüm. Kalite önemli tabi ama Allah ol derse oluyor hiç bunu takma zaten iyi kalite embriyon
Ben keseyi gördüm hala karnım çok ağrıyo adetim 15 gün gecikti yani ilk 3 ay böyle ara ara ağrırmış bana da demişlerdi ama yaşamadan inanamadım tabi. Hele varya adetime 2-3 gün varken çok sancılarım oldu ilaç içmemek için zor tuttum kendimi hep yattım dinlendim o ağrılar varken. ayaktan soğuk alınca daha çok ağrıyo çorapsız terliksiz yere basmıyorum ve tavsiye ederim. Yani bu demek değil ki hamilesin benim ilk transferimde de aynı böyle çok ağrım oldu ilaç kullandığım halde adet oldum 9. GündeBenimde ilk tüp bebek deneyimimde hiç bir ağrım olmadı adet zamanında bile tık demedi ve oğlum oldu asıl şimdi böyle ağrılar sancılar olması tedirgin ediyor beni
Herhangi bir belirtin var mı canım?benimde 1 kasım umarım güzel sonuçlar alırız bizde.
UyMerhaba kızlar bende adetimi bekliyorum bu ayin sonunda olurum muhtemelen ekim basi gibi başlarız tedaviye bu benim ikinci denemem olacak insallah hepimiz pozitif sonuçları alırız
Ayyy böyle duyunce ister istemez heyecanlanıyorum hayırlı olsun hamileliğiniz sağlıkla kucağınıza alın tebrikler e hadi bakalım benim bugün 12. GünümBen keseyi gördüm hala karnım çok ağrıyo adetim 15 gün gecikti yani ilk 3 ay böyle ara ara ağrırmış bana da demişlerdi ama yaşamadan inanamadım tabi. Hele varya adetime 2-3 gün varken çok sancılarım oldu ilaç içmemek için zor tuttum kendimi hep yattım dinlendim o ağrılar varken. ayaktan soğuk alınca daha çok ağrıyo çorapsız terliksiz yere basmıyorum ve tavsiye ederim. Yani bu demek değil ki hamilesin benim ilk transferimde de aynı böyle çok ağrım oldu ilaç kullandığım halde adet oldum 9. Günde