- 31 Mart 2021
- 90
- 133
- 30
Bende bir şey yok canım yani hissetmiyorumsol kasığımda sızlama ve batma başladı bugün. onu da ilaçlara bağlıyorum umutlanmamak için. senin varmı bir belirti canım ?
ben de en büyük belirti ateş basmasıydı bir anda aşev alıyordum dudaklarıma acı biber sürülmüş gibi bence o gün oluştuArkadaşlar bugün estrofem de 3. günüm sabahta progestan iğne vurdurdum. Mide bulantısı ateş basması gibi durumlar oluyor normal mi? aranızda yaşayan oldu mu?
İnşallah hakkında hayırlısı olsun canımKızlarrr yarın test günüm çok heyecanlıyım nolur dualarınızı eksik etmeyin
Amin cok sagol canımİnşallah hakkında hayırlısı olsun canım
O zaman erkek yüksek oluyormuş değer erkekteKan degerin kac iki mi tuttu acaba nbenim kadin 12gün 1000di 10uncu gün 400ikiz bekledik ama dün tek kese gördük cok üzüldül ya
Canıımmm gözün aydın çok sevindim ya hadi Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsinAynen öyle canım doğunca rahatlarızçok şükür bu gün keseleri gördüm haftaya kalp atışı için gideceğim inşallah hepimiz kucağımıza alırız
27sinde kan ver dediler onun için bekledim söz dinleyen öğrenci =benSağol canım ben daha emin degilim hamile olduğumdan senin 12.gununmus neden test vermedin versen çıkardı artık aslında
Aferim valla sana canim27sinde kan ver dediler onun için bekledim söz dinleyen öğrenci =ben
Çıkma ihtimali var geç döllenme olmazsa eğer
Bende 27 sini bekliyorum hala kan vermedim direniyorum27sinde kan ver dediler onun için bekledim söz dinleyen öğrenci =ben
Canım senın 5. Gun embrıyosu oldugu ıcın 10. Gun kan vermen gerekıyo o yüzden cumartesı ver bence 12. Günü tekrar artış olmusmu dıye verırsınKızlar benim pazartesi kanda 25.53 çıkmıştı değerin doktorum birde 12. Günde yap dedi ama sanki çok uzun geldi bana perşembe yada tekrar istemesi gerekmezmiydi?
Çok teşekkür ederim Amin Allah razı olsun canımCanıımmm gözün aydın çok sevindim ya hadi Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsinya rabbim biz bekleyenlerin de yüzünü güldürsün inşallah kanamayı sordun mu canm ne dedi doktor
Normal zamanında istemiş canım sen erken yapmıştın bende 10. Günümde kan vermiştim bidaha 4. Gün sonrasına istemiştiKızlar benim pazartesi kanda 25.53 çıkmıştı değerin doktorum birde 12. Günde yap dedi ama sanki çok uzun geldi bana perşembe yada tekrar istemesi gerekmezmiydi?
Transfer günü sayılıyor mu ? Bu günler deCanım senın 5. Gun embrıyosu oldugu ıcın 10. Gun kan vermen gerekıyo o yüzden cumartesı ver bence 12. Günü tekrar artış olmusmu dıye verırsın
Transfer günü sayılmıyor canım 5. Günü embrıyosu ıse 10. Gun ıstıyo genelde dr larTransfer günü sayılıyor mu ? Bu günler de
Allah yardımcın olsun kuzumÇok teşekkür ederim Amin Allah razı olsun canımdurmadan kanamam olursa tehlikeli dedi bu normalmiş canım benim kanamam hafif hafif geliyor daha çok lavaboya gittiğimde peçete ye geliyor öyle durmadan akan kanama değil çok şükür inşallah seninde güzel haberlerini alıp mutlu oluruz
Evet ben sabırsız çıktımCanım senın 5. Gun embrıyosu oldugu ıcın 10. Gun kan vermen gerekıyo o yüzden cumartesı ver bence 12. Günü tekrar artış olmusmu dıye verırsın
Evet ben dayanamadım şimdide biraz değeri görünce artışı merak ediyorum cuma günü tekrar yapmayı düşünüyorumNormal zamanında istemiş canım sen erken yapmıştın bende 10. Günümde kan vermiştim bidaha 4. Gün sonrasına istemişti