Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Arkadaşlar bugün estrofem de 3. günüm sabahta progestan iğne vurdurdum. Mide bulantısı ateş basması gibi durumlar oluyor normal mi? aranızda yaşayan oldu mu?
ben de en büyük belirti ateş basmasıydı bir anda aşev alıyordum dudaklarıma acı biber sürülmüş gibi bence o gün oluştu

Kan degerin kac iki mi tuttu acaba nbenim kadin 12gün 1000di 10uncu gün 400ikiz bekledik ama dün tek kese gördük cok üzüldül ya
O zaman erkek yüksek oluyormuş değer erkekte
Oğlumda benimde değerim yüksekti hoca ikizmi acaba dedi ama tekti ve ultrason takiplerindede 1, 2 hafta önden gidiyordu gelişimi

Aynen öyle canım doğunca rahatlarız😂 çok şükür bu gün keseleri gördüm haftaya kalp atışı için gideceğim inşallah hepimiz kucağımıza alırız 🥰💖
Canıımmm gözün aydın çok sevindim ya hadi Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin🥰🤲🏻 ya rabbim biz bekleyenlerin de yüzünü güldürsün inşallah 🥰🤲🏻 kanamayı sordun mu canm ne dedi doktor

Kızlar benim pazartesi kanda 25.53 çıkmıştı değerin doktorum birde 12. Günde yap dedi ama sanki çok uzun geldi bana perşembe yada tekrar istemesi gerekmezmiydi?

Ben dün bekleyemedim 5. Günden çıktı yani ama şmdide madem değer var 12. Günü beklemesini beklemezdim perşembe yada cuma tekrar yap demesini beklerdim tabiii doktorum istemedi ama ben yapmayı düşünüyorum

Kızlar benim pazartesi kanda 25.53 çıkmıştı değerin doktorum birde 12. Günde yap dedi ama sanki çok uzun geldi bana perşembe yada tekrar istemesi gerekmezmiydi?
Canım senın 5. Gun embrıyosu oldugu ıcın 10. Gun kan vermen gerekıyo o yüzden cumartesı ver bence 12. Günü tekrar artış olmusmu dıye verırsın

Canıımmm gözün aydın çok sevindim ya hadi Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin🥰🤲🏻 ya rabbim biz bekleyenlerin de yüzünü güldürsün inşallah 🥰🤲🏻 kanamayı sordun mu canm ne dedi doktor
Çok teşekkür ederim Amin Allah razı olsun canım💖 durmadan kanamam olursa tehlikeli dedi bu normalmiş canım benim kanamam hafif hafif geliyor daha çok lavaboya gittiğimde peçete ye geliyor öyle durmadan akan kanama değil çok şükür 🌸 inşallah seninde güzel haberlerini alıp mutlu oluruz 💖

Normal zamanında istemiş canım sen erken yapmıştın bende 10. Günümde kan vermiştim bidaha 4. Gün sonrasına istemişti

Çok teşekkür ederim Amin Allah razı olsun canım💖 durmadan kanamam olursa tehlikeli dedi bu normalmiş canım benim kanamam hafif hafif geliyor daha çok lavaboya gittiğimde peçete ye geliyor öyle durmadan akan kanama değil çok şükür 🌸 inşallah seninde güzel haberlerini alıp mutlu oluruz 💖
Allah yardımcın olsun kuzum 🤲🏻 amiinn Allah razı olsun 🥰🤲🏻

X