Anladım canım banada bisey demediler yasak olsa soylerlerdi heraldeCanım transferden 2-3 gün öncesi önerilmiyor rahim kasılmasın diye, onun dışında bana yasak koymadı doktorum, tabi herkesin durumu farklı olabilir..
Hadi bakalim güzelce tutunsun annesine inşallah canım guzel sonuçlarsa gormek nasip olur inşallahkızlar transferimi oldum, evime geldim yatıyorum. 2 şişe su içtim ve tam olmuştu sıkışıklığım. Dayanabildim ve hatta yarım saatte sürgü istemeden durabildim. Çok rahattı. Demekki çok içmemek gerekiyormuş. 2:30 da içmeye başladım suyu 16:50 de transferim oldu. Yarım saat uzandım sonra wc ye girip giyinip eve geldim. O an ekranda beyaz ışık olarak gördüm kendisini, öylece duruyordu rahmimde. Allah devamını nasip etsin inşallah hepimiz pozitifleri görürüzBana 13 ekim test günü verdiler.
kızlar transferimi oldum, evime geldim yatıyorum. 2 şişe su içtim ve tam olmuştu sıkışıklığım. Dayanabildim ve hatta yarım saatte sürgü istemeden durabildim. Çok rahattı. Demekki çok içmemek gerekiyormuş. 2:30 da içmeye başladım suyu 16:50 de transferim oldu. Yarım saat uzandım sonra wc ye girip giyinip eve geldim. O an ekranda beyaz ışık olarak gördüm kendisini, öylece duruyordu rahmimde. Allah devamını nasip etsin inşallah hepimiz pozitifleri görürüzBana 13 ekim test günü verdiler.
Hadi bakalim kizlar pozitif haberlerinizide bekliyoruz bu arada tek mi cift mi koydularİyi akşamlar bende transferimi oldum , herkesinde söylediği gibi çok sıkışık olmayın valla zor oluyobana dediler 15 .30 da gel sıkışık olarak bende saat 3 te 1 litreden fazla su içtim. Doktor ameliyata gitmiş falan filan derken saat 5 e kaldı , sordum ordakilere çok sıkışığım napim falan birazcık yap gerisini tut dediler . 2 sefer birazcık yaptım ama sıkışmaya devam ettim hep en sonunda gittim hepsini yaptım . Sonra 1 litreye yakın su içtim 20 dakka sonra çağırdılar işleme ana çok sıkışık gözüküyordum hala sondayla boşalttılar biraz . İşlem bitti odaya aldılar altıma sürgü koydular 2 sefer okadar çok çiş yaptımki yatağa bile geldi bide bana kafanı kıpırdatma deiler nerdeyse 1 saat kafamı hiç kaldırmadım. İnşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz
Bencede hshsValla sorma yaa bende sormayi unutmusum demedilerde hic gerci onlarda unuttukları bisey olursa arayip haber veriyolardi neyse ufacik kacamaktan bişey olmaz heralde
İnşallahHadi bakalim kizlar pozitif haberlerinizide bekliyoruz bu arada tek mi cift mi koydular
Heyecanlı mısın kaçta gidiyorsun ben yine erkenden gidicemBencede hshs
Özlemişim seni iki gündeHeyecanlı mısın kaçta gidiyorsun ben yine erkenden gidicem
Anestezili aşı yapacağı için saat vermedi istediğin saatte gel dedi tabii ki dükkânı açar gibi gideceğimÖzlemişim seni iki günde
Heyecanlı değilim yalan söylemiyim hatta öncekine nazaran içimde kıpırtı yok bu sıralar depresyon modundayım maalesef. 11.30 da randevum kuzum senin ?
Tek olsun senin olsun insallahİnşallahbana tek kondu. Pgt yapılmış tek sağlıklı embriyom kalmıştı.
İnşallah teşekkürler benim tekHadi bakalim kizlar pozitif haberlerinizide bekliyoruz bu arada tek mi cift mi koydular
İnsallah güzel haberlerle gelirsiniz canımAnestezili aşı yapacağı için saat vermedi istediğin saatte gel dedi tabii ki dükkânı açar gibi gideceğim8 gibi hastanede olurum diye düşünüyorum heyecan korku gerginlik var bende de geçen sefer bu aşamada kalmıştım şimdi yine bir şey çıkacak mı onu düşünüyorum ben de seni çok özledim inşallah güzel geçer yarın
Doktor rahatsızmış yarına kaldı benim iş kuzum senden güzel haberler bekliyorumAnestezili aşı yapacağı için saat vermedi istediğin saatte gel dedi tabii ki dükkânı açar gibi gideceğim8 gibi hastanede olurum diye düşünüyorum heyecan korku gerginlik var bende de geçen sefer bu aşamada kalmıştım şimdi yine bir şey çıkacak mı onu düşünüyorum ben de seni çok özledim inşallah güzel geçer yarın
Maşallah canımmKızlar bende dün kontrole gittim, rahim kalınlığı 10 olmuş. 11 Ekim de nasip olursa transfer olacağım. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun
Hiç bişi olmuyor çişe sıkışmak dışındaKızlar transfer nasıl acı ağrı oluyormu
Ben hala bazen normal muayeneye bile korkuyorum şimdi tee rahimin içine kadar birşey gireceğimi bilmek içimi bir tuhaf ediyor ama hiç düşünmicem ay bebeme odaklanayımHiç bişi olmuyor çişe sıkışmak dışındanotmal muayene gibi düşünebilirsin
O anın büyüsüyle anlamayacaksın inşallahBen hala bazen normal muayeneye bile korkuyorum şimdi tee rahimin içine kadar birşey gireceğimi bilmek içimi bir tuhaf ediyor ama hiç düşünmicem ay bebeme odaklanayım
Ne güzel kalinlasmis canım kaç gündür içiyordun ilacıKızlar bende dün kontrole gittim, rahim kalınlığı 10 olmuş. 11 Ekim de nasip olursa transfer olacağım. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun