Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

O anın büyüsüyle anlamayacaksın inşallah 🙏 ben ekrana dikmiştim gözümü rahme gidişini izliyordum, gayette net gözüküyordu çok ilginç bi an 😍
Evet birkaç video izledim gerçekten çok güzel bir an 😍😍

Doktor rahatsızmış yarına kaldı benim iş kuzum senden güzel haberler bekliyorum ❤️🙏
Sen şimdi kac gundur ilaci iciyosun canım bugun adetinin kaçıncı günüydü yani herkesi ayni gunlerde mi kontrole cagiriyolar acaba merak ettim 😂 arkadas hala doktorun yaninda heralde sesi çıkmadı guzel haberlerle gelir inşallah o çok bekledi 🤲🏻

Sen şimdi kac gundur ilaci iciyosun canım bugun adetinin kaçıncı günüydü yani herkesi ayni gunlerde mi kontrole cagiriyolar acaba merak ettim 😂 arkadas hala doktorun yaninda heralde sesi çıkmadı guzel haberlerle gelir inşallah o çok bekledi 🤲🏻
13.günü canım herkesi aynı güne çağırmıyorlar doktorların tedavi şekline göre herhalde ☺️
İnşallah canım 🙏🙏

Canım adetin 5. gününden başladım, 26 Eylülde. Avakado ve kabak cekırdegı de yıyorum
Anladim canım kısa sürede güzel kalinlasmis valla maşallah 😀🧿 benide adetimin ikinci günü baslattilar 12 ekimr kontrol dediler bakalım insallah guzel kalinlasmistir🤲🏻

Doktor rahatsızmış yarına kaldı benim iş kuzum senden güzel haberler bekliyorum ❤️🙏
Benim durum iyi değil ☹️rahimde azıcık sıvı görünüyordu Dr ben riske atmam sen istersen transfer yaparım dedi istemedim biraz önce anestezili rahimden antibiyotik verdiler yatıyorum 2 ay sonra sanırım artık inşallah senin güzel geçer canım 😘💕

Canım vajinal muayene gibi acı agrı olmuyor. İdrara skışık olduğun için tek sorun altına kaçırmamak :KK48:
İdrara çok sıkışık olmak şartmı ben birkaç yerde transferden yarım saat önce 2 bardak su içmek yeterli diye okumuştum 😬

Benim durum iyi değil ☹️rahimde azıcık sıvı görünüyordu Dr ben riske atmam sen istersen transfer yaparım dedi istemedim biraz önce anestezili rahimden antibiyotik verdiler yatıyorum 2 ay sonra sanırım artık inşallah senin güzel geçer canım 😘💕
Yaaa neptunn niye öyle oluyor senin :KK43: bir sıkıntı olmaz diye düşünmüştüm.
iyisin dimi canım ?

İdrara çok sıkışık olmak şartmı ben birkaç yerde transferden yarım saat önce 2 bardak su içmek yeterli diye okumuştum 😬
Selam canm ben dün transfer oldm ama idrara sıkışık olun diyince bende 1 litre suyu içip girdim içeri içerde 2 saat bekledim ve artk sıkışklıktan adım atacak halim kalmadı, gelin bir kontrol edelim dediler masaya çıkamadım o derece 😅dediler çok sıkışık sın 3 bardak boşalt yine bakıcsz biz, tekrar aldılar yine dolu görünüyor dediler iki bardak daha boşalt, dedim onuda boşaltırsam birşey kalniycak😅dediler biz bakıyoruz burda 2 bardak yapmayla boşalacak idrar yok🤣🤣2 bardak daha yaptm çok aşırı rahatladm yine sıkıştım ama rahatsız edici derecede değil. Yani çok çok sıkışık olmaya gerek yokmuş

Herkese merhabalar arkadaşlar.
bende nasipse ekim ayında transfer olacagım . 2. denememiz . 14 ekim de kontrol var yani adetimin 18. günü oluyor doktor transfer gününü belirleyecek duruma göre şuan estrofem ve coraspin kullanıyorum . rabbim hiç birimizin emeklerini boşa cıkarmasın hayırlısı ile evlat sahibi etmeyi nasip etsin

Canım geçmiş olsun, sabretmek zor çok iyi biliyorum tam 11 aydır bekliyorum ama riske atmaması da güzel bir yandan. Vardır bir zamanı onu bekliyor bebeğin inşallah. O embryoda maddi manevi çok emek var. İnsan sükutu hayale uğruyor aksi mümkün değil tabi ama işin bir de bu yanı var. Benim de 18 mm yumurtam büyümüş adetin 2.gününde el sallıyordu ona rağmen transfer sürecine başladık içimde bir acaba kaldı açıkçası pek umudum da yok..

İdrara sıkışık olunduğunda ultrasyonda rahıme verılıs görüntüsü daha net çıkıyor, doktor daha iyi görüyor. Eğer fazla olur ise bardak veriyorlar 1-2 bardak boşaltın diyor. aman aman çatlayacakmışsın gibi bir durum değil

X