Evet birkaç video izledim gerçekten çok güzel bir anO anın büyüsüyle anlamayacaksın inşallahben ekrana dikmiştim gözümü rahme gidişini izliyordum, gayette net gözüküyordu çok ilginç bi an
Sen şimdi kac gundur ilaci iciyosun canım bugun adetinin kaçıncı günüydü yani herkesi ayni gunlerde mi kontrole cagiriyolar acaba merak ettimDoktor rahatsızmış yarına kaldı benim iş kuzum senden güzel haberler bekliyorum
13.günü canım herkesi aynı güne çağırmıyorlar doktorların tedavi şekline göre herhaldeSen şimdi kac gundur ilaci iciyosun canım bugun adetinin kaçıncı günüydü yani herkesi ayni gunlerde mi kontrole cagiriyolar acaba merak ettimarkadas hala doktorun yaninda heralde sesi çıkmadı guzel haberlerle gelir inşallah o çok bekledi
Canım adetin 5. gününden başladım, 26 Eylülde. Avakado ve kabak cekırdegı de yıyorumNe güzel kalinlasmis canım kaç gündür içiyordun ilacı
İnşallah herşey gönlünce olur canım benimMaşallah canımm
Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin inşallah benim 3 günüm kaldı transfer için heycandan ölücem nerdeyse transferden sonrası daha bi heycanlı zaten bakalım hayırlısı
Normal muane olur gibi canım hatta ondanda kolay 5 dk bile sürmüyorKızlar transfer nasıl acı ağrı oluyormu
Canım vajinal muayene gibi acı agrı olmuyor. İdrara skışık olduğun için tek sorun altına kaçırmamakKızlar transfer nasıl acı ağrı oluyormu
Hayırlı olsun herhangi bir ağrı var mı?İnşallahbana tek kondu. Pgt yapılmış tek sağlıklı embriyom kalmıştı.
Benide adetimin 13. Gunune cagirdilar benimde gittigimde hersey yolundaysa transfer tarihi belli olur heralde13.günü canım herkesi aynı güne çağırmıyorlar doktorların tedavi şekline göre herhalde☺
İnşallah canım
Anladim canım kısa sürede güzel kalinlasmis valla maşallahCanım adetin 5. gününden başladım, 26 Eylülde. Avakado ve kabak cekırdegı de yıyorum
Benim durum iyi değilDoktor rahatsızmış yarına kaldı benim iş kuzum senden güzel haberler bekliyorum
İlaçları kullandığımdan beri değişik değişik ağrılarım var, kasık ağrısı ve göğüs ağrısı gibi.. onlar devam ediyor. Ayırt etmek çok zor, çünkü çok ilaç alıyoruzHayırlı olsun herhangi bir ağrı var mı?
İçeriye kadar giren şey hissedilmiyor değilmiNormal muane olur gibi canım hatta ondanda kolay 5 dk bile sürmüyor
İdrara çok sıkışık olmak şartmı ben birkaç yerde transferden yarım saat önce 2 bardak su içmek yeterli diye okumuştumCanım vajinal muayene gibi acı agrı olmuyor. İdrara skışık olduğun için tek sorun altına kaçırmamak
Yaaa neptunn niye öyle oluyor seninBenim durum iyi değilrahimde azıcık sıvı görünüyordu Dr ben riske atmam sen istersen transfer yaparım dedi istemedim biraz önce anestezili rahimden antibiyotik verdiler yatıyorum 2 ay sonra sanırım artık inşallah senin güzel geçer canım
Genelde bir sıkıntı yoksa 5 gün progestan destekleyip transfer yapıyor canımBenide adetimin 13. Gunune cagirdilar benimde gittigimde hersey yolundaysa transfer tarihi belli olur heralde
Selam canm ben dün transfer oldm ama idrara sıkışık olun diyince bende 1 litre suyu içip girdim içeri içerde 2 saat bekledim ve artk sıkışklıktan adım atacak halim kalmadı, gelin bir kontrol edelim dediler masaya çıkamadım o dereceİdrara çok sıkışık olmak şartmı ben birkaç yerde transferden yarım saat önce 2 bardak su içmek yeterli diye okumuştum
Canım geçmiş olsun, sabretmek zor çok iyi biliyorum tam 11 aydır bekliyorum ama riske atmaması da güzel bir yandan. Vardır bir zamanı onu bekliyor bebeğin inşallah. O embryoda maddi manevi çok emek var. İnsan sükutu hayale uğruyor aksi mümkün değil tabi ama işin bir de bu yanı var. Benim de 18 mm yumurtam büyümüş adetin 2.gününde el sallıyordu ona rağmen transfer sürecine başladık içimde bir acaba kaldı açıkçası pek umudum da yok..Benim durum iyi değilrahimde azıcık sıvı görünüyordu Dr ben riske atmam sen istersen transfer yaparım dedi istemedim biraz önce anestezili rahimden antibiyotik verdiler yatıyorum 2 ay sonra sanırım artık inşallah senin güzel geçer canım
İdrara sıkışık olunduğunda ultrasyonda rahıme verılıs görüntüsü daha net çıkıyor, doktor daha iyi görüyor. Eğer fazla olur ise bardak veriyorlar 1-2 bardak boşaltın diyor. aman aman çatlayacakmışsın gibi bir durum değilİdrara çok sıkışık olmak şartmı ben birkaç yerde transferden yarım saat önce 2 bardak su içmek yeterli diye okumuştum