Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba canım ekleyeyim
Bugün test yaptım çift. Çizgi silik çıktı ve mide bulantım oluyo arada 3gün geciktim. Kan testi vereyim mi biraz daha yükselmesini bekleyeyim. Mi

Eklentiler

• IMG_20221027_082319.jpg
    IMG_20221027_082319.jpg
    48,1 KB · Görüntüleme: 74
Suan elim ayagim titriyo kalbim firlayacak yerinden
kkkııızzz seni yerim maşallah size :)🧿🧿🧿

kızlar merhaba gebelik yaşayan bayanlar bana da yardımcı olun adetinize kaç gün kala beta verdiniz veya adet geçtikten kaç gün sonra kanda kaç çıktı beta hcg acaba ?
bat ı 3 geçe bir oğlum 176 diğeri 145 çıkmıştı ben 22 de bir adet görürdüm o zamanlar :)

Yeni hamile olan arkadaşlarım sizleri canı gönülden tebrik ediyorum rabbim diğer arkadaslarimind amujdesini almayı nasip eylesin hepimize öyle sevindim ki adınıza yüzümde güzel tebessüm oldu önceki gün malesef annemi kaybettim kafamı dağıtmak için internette geizniyorum şuan memlekette defin islemini yaptık ve evime İstanbul'a geri dönüyoruz kızım okula gidiyor çünkü otobusteyim inanın açık tarifsiz ama bana iyi geldi mutluluklariniza şahit olmak herkes uyuyor ben hala uyuyamıyorum 🥺
Canım başın sağolsun...Allah evlatlarının acısını göstermesin. 3 yıl önce biz de 29 yaşındaki kardeşimi kalp naklinde naklolan kalp tutmadığı için kaybettik,gelinimiz 2 aylık bebeğiyle kaldı kızcagız. Allah kaldıramayacağımız yük vermesin. Ama anneysen eğer acını bile gizli gizli yaşıyorsun. Çok ağlama nöbeti geçirdim geceleri... Allah senin de acını hafifletsin ferahlık versin yüreğine...

Kızlar bende hcg sonucum negatif maalesef regl olamadım nedense doktor stresten olmuştur dedi Ağustos ta klomen kullanmıştım eylülde erken regli oldum ondan berri bişi kullanmıyorum sadece folik asit şuan söktürsün diye soğan kürü yapıyorum yaa banada dua edin 😞🤲🏻

X