Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aminnn hepimiz inşallah doğru hatırlıyorsun Kız valla sabahtan beri içmedim bak bide öğlen test yaptım sen iyi negatif yapıp bakıyorsun
Bacim buna bisey yapmaya gerek yok goz kirpiyo zaten ordan masallah tosun icme icme supersin bol su

Eklentiler

• 9F73DBC8-7D42-463B-BFA0-B4424035ABEC~2.jpeg
    154,5 KB · Görüntüleme: 55
Selam kızlar ben de aylardır çatlatma iğnesi alabilmek için dr dr gezip para saçtım en son bu ay basladıgım dr ilk deneme olarak verecegini söyledi. Pcosum progestan ile adet oldum ama 1güncük sürdü yinede sıkıntı yok dedi. klomen kullandım ve yumurta takibim yapıldı. adetin ilk gününden 14.günü 1tane büyüyen yumurtam 13mmdi 16.günü 14mm 18.günü 15mm çıkınca doktor 21.günü bakalım duruma göre iğneyi vercem yoksa diğer ay gonal f başlarız demişti. hiç ümidim yoktu. 21.gün gittigimde ben şok 20mm olmuuşş :))) hemen iğneyi vuruldum dün öğlen.. bugun 2.günü ve çok heyecanlıyımmm

Anladım kuzum bana progestanı fıtıl olarak kullanmamı soyledı. Sen yutuyor musun ?
tatlım sordum bana yut dedi ama galiba fitil daha iyi günde 3 tane ama kanamam bitti benim senin nasıl bir de bence artık hareket etme uzan dinlen hiç iş vs yapma yemek bile yerleşene kadar

M mucizeOldu bende gaza geldim yarın sabah yapayım bir test daha güzel gelişmeleri görünce insan dayanamıyor merak ediyor
Yemin ederim tam benim kafa da bu normalde yapmayacam dedim dedim şimdi kuduruyorum 2 gün var bata ama 1 günden bir şey olmaz diyorum ama normal test yapacağım için bekle ne olur ne olmaz diyorum kafam bi dunya

Seni sessiz sessiz takip ediyordum çok sevindim sağlıklı ilerler ve bebeğini kucağına alırsın inşallah

Yemin ederim tam benim kafa da bu normalde yapmayacam dedim dedim şimdi kuduruyorum 2 gün var bata ama 1 günden bir şey olmaz diyorum ama normal test yapacağım için bekle ne olur ne olmaz diyorum kafam bi dunya
Ucunda ölüm yok ya yapalım çıkmasa bile kırmızı kartı görene kadar umut var demektir senin 2 gün varmış benim 4 gün var ama yarın sabah yapmayı planlıyorum bakalım. Birde ben sanki adet sonrası yumurtlarım gibi hissettim ve o zamanları daha düzenli değerlendirmiştik. Normal şartlarda beklenen yumurtlama tarihleri pek aktif diğidik. Bakalım hayırlısı hakkımızda

Kırmızı kartı sevdim normal test mi yapacaksın erken gebelik testi mi ve hayırlısı hadi bismillah

Yaa gözlerim dolu dolu okudum nasıl mutlu etti bizim içinde kullandn dilek hakkını amiinn kuzummm amiiinn inşallah bu yaşında sana bebişini versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…