- 12 Temmuz 2016
- 4.171
- 6.081
- 31
-
- Konu Sahibi mucizeOldu
- #6.561
Bacim buna bisey yapmaya gerek yok goz kirpiyo zaten ordan masallah tosunAminnn hepimiz inşallahdoğru hatırlıyorsun Kız valla sabahtan beri içmedim bak bide öğlen test yaptım sen iyi negatif yapıp bakıyorsun
Gittin mi sende doktora kuzuminşallah canımben de 30 unda gideceğim dra progestana başladım
Evet canım bugun verdım 23 çıktı. 4 kasıma randevu verdı doktor artısı takıp edıcez . Sende de var ınsallah :)Canım hayırlı olsunbende 4 gün o şekilde bi kanama yaşadım az az ama bilmiyorum bişey var mı bak testlerim böyle. Sen kan testi verdin mi ?
Canımmmm hayırlı uğurlu olsunn en güzel doğum gunu hediyeni almışsın cok sevindimTeşekkür ederim canım aminnn
Hay maşallah kuzuma geliyorAminnn hepimiz inşallahdoğru hatırlıyorsun Kız valla sabahtan beri içmedim bak bide öğlen test yaptım sen iyi negatif yapıp bakıyorsun
Ayy hadi hayırlı olsun geliyor gelmekte olan inşallaaahhhAminnn hepimiz inşallahdoğru hatırlıyorsun Kız valla sabahtan beri içmedim bak bide öğlen test yaptım sen iyi negatif yapıp bakıyorsun
canım gelmene gerek yok dedi betam 300 çıktı bekle ama ilaç iç dedi inşallah Allah bağışlar bizeGittin mi sende doktora kuzum
Anladım kuzum bana progestanı fıtıl olarak kullanmamı soyledı. Sen yutuyor musun ?canım gelmene gerek yok dedi betam 300 çıktı bekle ama ilaç iç dedi inşallah Allah bağışlar bize
tatlım sordum bana yut dedi ama galiba fitil daha iyiAnladım kuzum bana progestanı fıtıl olarak kullanmamı soyledı. Sen yutuyor musun ?
Ayyyy tebrik ederim kan verdin mi Bat sat neydi bende yapsam mı sabah off çok mutlu oldumCanlarrr galiba çok güzel bi doğum günü hediyesi alıyorumPheebs @Papatyamaviss @iyilikperisi92 @ ginnys @kahvelihatunn @dunya162 M merve_eymen ve diğer güzellerim birde siz bakın
Yemin ederim tam benim kafa da bu normalde yapmayacam dedim dedim şimdi kuduruyorum 2 gün var bata ama 1 günden bir şey olmaz diyorum ama normal test yapacağım için bekle ne olur ne olmaz diyorum kafam bi dunyaM mucizeOldu bende gaza geldim yarın sabah yapayım bir test dahagüzel gelişmeleri görünce insan dayanamıyor merak ediyor
Seni sessiz sessiz takip ediyordum çok sevindim sağlıklı ilerler ve bebeğini kucağına alırsın inşallahCanım selam sagolasın. Evet kanda verdık doktorumuzada gorunduk. Bugun kı betam 23 uc gun once 4.5 a gore aldı ve guzel artmıs dedı. Ikı gun once kanamam oldugu ıcın progestana basladı. Ve 4 kasıma randevu verdı :) tabı kan konusunda benım ıcın rahat etmesı sımdı gıttım baska bı hastaneye daha verdım. Bebegım benımleymıs ve ıkı gun oncekı kanamam yerlesme kanamasıymıs. Yanı arkadaslar bıldıgınız acık kırmızı kanamam oldu bır gun boyunca adet gıbı . Bır gun sonunda kesıldı.hala ara ara kahve lekelenmelerım oluyor. Bazı yerlerde yerlesme bır ıkı damla olur, rengı pembe olur dıye kesın söylemler var. Onlara ınanıp umudunuzu kaybetmeyın. En kesın sonuc kan verın herseyı ogrenın
Ucunda ölüm yok ya yapalım çıkmasa bile kırmızı kartı görene kadar umut var demektirYemin ederim tam benim kafa da bu normalde yapmayacam dedim dedim şimdi kuduruyorum 2 gün var bata ama 1 günden bir şey olmaz diyorum ama normal test yapacağım için bekle ne olur ne olmaz diyorum kafam bi dunya
Kırmızı kartı sevdimUcunda ölüm yok ya yapalım çıkmasa bile kırmızı kartı görene kadar umut var demektirsenin 2 gün varmış benim 4 gün var ama yarın sabah yapmayı planlıyorum bakalım. Birde ben sanki adet sonrası yumurtlarım gibi hissettim ve o zamanları daha düzenli değerlendirmiştik. Normal şartlarda beklenen yumurtlama tarihleri pek aktif diğidik. Bakalım hayırlısı hakkımızda
Yaa gözlerim dolu dolu okudumKızlar bugün Dilek günüm Ya doğdum Ya o halde bunu hepimiz için diliyorumÇizgi görmeyi bekleyenleri Rabbim ennn kısa zamanda bebiş haberi versin çizgiyi görüp ilerlemesini bekleyenleri Rabbim sağlıkla bebişini tutundursun ve kucağına almayı nasip etsin bebişi artık kesinleşenlerin ise Rabbim sağlıkla ve bi sancıda kucaklarına almayı nasip etsin
Hepinizi seviyorum iyiki varsınız@Mavi070707 M merve_eymen @LeucotheaThemis @Chanandeler Bong @kahvelihatunn Ginnys Pheebs @Yagmur45thr @fnd_50 @Rosebelle R raainbow @Random3 @000umutlu000 @Mucizemmm16 @iyilikperisi92 @Safiye19 ve diğer tüm güzel annelerim anne adaylarım
Bacim buna bisey yapmaya gerek yok goz kirpiyo zaten ordan masallah tosunicme icme supersin bol su
Teşekkür ederim canım evet öyle olduCanımmmm hayırlı uğurlu olsunn en güzel doğum gunu hediyeni almışsın cok sevindim
Hay maşallah kuzuma geliyor
Ayy hadi hayırlı olsun geliyor gelmekte olan inşallaaahhh