Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa gözlerim dolu dolu okudum🥹🥹🥹🥹 nasıl mutlu etti bizim içinde kullandn dilek hakkını🥹🥹🥹 amiinn kuzummm amiiinn🙏🙏🙏😍😍😍 inşallah bu yaşında sana bebişini versin 🧡🧡🧡🧡
Bu 16. Ayımdı hepimizin duyguları aynı ben nasıl sevindiysem istiyorum ki herkes sevinsin 🙏🙏😍aminnnn sağlıkla tutunsun ve ilerlesin bebeğim 😍😍🙏🍀

tatlım sordum bana yut dedi ama galiba fitil daha iyi 😌 günde 3 tane ama kanamam bitti benim senin nasıl bir de bence artık hareket etme uzan dinlen hiç iş vs yapma yemek bile yerleşene kadar
200 mg mi kuzum bana gece yatarken bir tane dedı de acaba senın mg sı dusuk mu dedım 3 tane ya

Eklentiler

• A5D7B8E3-F349-4E32-A316-EA34CB2FE27B.jpeg
    A5D7B8E3-F349-4E32-A316-EA34CB2FE27B.jpeg
    77,6 KB · Görüntüleme: 41
Hadi inşallah yarın foto bekliyoruz şaşırt bizi😇😊😊
Bugün göğüslerimde içten gelen bir acı var, anlık gelip gidiyor. Ateşim 37 ama aklıma estiği için ölçtüm akşam üzeri🤦🤦Güya kendimi dinlemeyecektim 😅😊bizim bu kadınların merak duygusu ne olacak aceppp🤔🤔🤔
Hepinize iyi geceler ben 😴😴😴😴 kaçarrr

Durdu canım bugun oglenden berı kahverengı akıntı seklınde. Kanamamda ped doldurmadı peceteye sıldıkce geldı.dun sabah baslamıstı. Kaset test yaptım cızgımız daha da koyulasmıs. bebegım hala benımle ınsallah .Yarın sabah doktor randevum var bellı olacak ınsallah hersey
İyi akşamlar nasılsıniz? şimdi okudum yerleşme kanamasi olmuş sizdede ve hamilesiniz 😍
Belirtileriniz neydi? yumurtlama kaç gün sonra test yaptiniz?

Bugün göğüslerimde içten gelen bir acı var, anlık gelip gidiyor. Ateşim 37 ama aklıma estiği için ölçtüm akşam üzeri🤦🤦Güya kendimi dinlemeyecektim 😅😊bizim bu kadınların merak duygusu ne olacak aceppp🤔🤔🤔
Hepinize iyi geceler ben 😴😴😴😴 kaçarrr
Sabir taşı ve sınırsızın aynı bünyede bulunması çok ilginç ve bende bir çok şey var yok ondan yok adet olabilirim diye oyaliyorum kendimi

İyi akşamlar nasılsıniz? şimdi okudum yerleşme kanamasi olmuş sizdede ve hamilesiniz 😍
Belirtileriniz neydi? yumurtlama kaç gün sonra test yaptiniz?
Canım merhaba :) benım baş ağrım ve kasık ağrım vardı ve aksam ustulerı asırı uykum gelıyordu ben asla gunduz uyumam. adetım düzensizdir. Son adet tarıhının 32. Gunu test yaptım. Cok cok sılık pozıtıfı gordum. Buda yumurtlama dan 10-12 gun sonraya tekabül edıyor :) 5.7 cıktı o gun . Suankı belırtılerım canım hıcbısey yemek ıstemıyor son uc gundur mıdem cok hafıf bulanıyor zorla bısı yesem kusacakmıs hıssı oluyor. Hala baş ve kasık agrısı devam. Bu arada kasık ağrısı suanda sağ bacagıma vuruyor mesela dun gece cok agrıdı zor uyudum. Uyku gelmesıde devam.:)

Canım merhaba :) benım baş ağrım ve kasık ağrım vardı ve aksam ustulerı asırı uykum gelıyordu ben asla gunduz uyumam. adetım düzensizdir. Son adet tarıhının 32. Gunu test yaptım. Cok cok sılık pozıtıfı gordum. Buda yumurtlama dan 10-12 gun sonraya tekabül edıyor :) 5.7 cıktı o gun . Suankı belırtılerım canım hıcbısey yemek ıstemıyor son uc gundur mıdem cok hafıf bulanıyor zorla bısı yesem kusacakmıs hıssı oluyor. Hala baş ve kasık agrısı devam. Bu arada kasık ağrısı suanda sağ bacagıma vuruyor mesela dun gece cok agrıdı zor uyudum. Uyku gelmesıde devam.:)
Ve hala az da olsa kahverengı lekelenmem devam edıyor bugun doktora gıttım ve progestan basladık :)

Selam kızlar ben de aylardır çatlatma iğnesi alabilmek için dr dr gezip para saçtım en son bu ay basladıgım dr ilk deneme olarak verecegini söyledi. Pcosum progestan ile adet oldum ama 1güncük sürdü yinede sıkıntı yok dedi. klomen kullandım ve yumurta takibim yapıldı. adetin ilk gününden 14.günü 1tane büyüyen yumurtam 13mmdi 16.günü 14mm 18.günü 15mm çıkınca doktor 21.günü bakalım duruma göre iğneyi vercem yoksa diğer ay gonal f başlarız demişti. hiç ümidim yoktu. 21.gün gittigimde ben şok 20mm olmuuşş :))) hemen iğneyi vuruldum dün öğlen.. bugun 2.günü ve çok heyecanlıyımmm:anneadayı:
Canım dilerim ki bebiş olsun o yumurtan 🙏😍🍀

X