Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba çatlatma iğnesi acılı bi işlem mi acaba göbekten mi uygulanıyor bende haftyayaa çarşamba iğneyi vurdurucam klomen verdi aşırı stresliyim
Göbekten vuruyorlar ama hiç acısı yok bende klomen kullanıyorum pzt doktor kontrolüm var eğer yumurtalarım büyümüşse bana da vuracaklar çatlatma iğnesi

Bu ay bende yapıcam ama femara kullanıyorum ben çatlatma iğnesini bekliyorum ilk defa yapıcam çok heyecanlı ve stresliyim nasıl geçiyor bu süreç?
Bende femara kullandım canım iki adet yumurtam oluştu biri solda 24 mm biri sağda 17 mm Çatlama iğnesi vuruldum bugün 4.günüm ama bende hiç belirti olmadı henüz gün aşırı ilişki şeklinde devam ediyoruz ama sıkıntılı ya insan stres yapıyo olcak mı olmucak mı diye sende durumlar nasıl

Benim yumurtalar gelişmedi canım ya moralim yerle bir oldu zaten 2 tane yumurtam vardı 13mm gayet iyi gidiyor dedi en son gittiğimde yumurtan görünmüyor dedi öbür aya kaldı iğne olduğu gibi duruyor evde bu ay da olmadıayrıca 4 gün çok yeni ya az daha sabret çıkar aklından inşallah hayırlı haberlerini duyarız burdan

İnşallah canım benim.Sende üzme kendini Rabbim inşallah bi dahaki ay nasip eder sana

Canim ben gecen ay kullandim klomen ve catlatma ignesi hamilelik olmadi ama burda oyle hamile kalan cok insallah hamile kalirsin bana catlatma ignesini omzumdan yaptilar agrisi yok canim merak etme

Merhaba çatlatma iğnesi acılı bi işlem mi acaba göbekten mi uygulanıyor bende haftyayaa çarşamba iğneyi vurdurucam klomen verdi aşırı stresliyim
Merhaba. Canım ben iğne olmak için sedyeye yattım beklerken hemşire kalkabilirsin dedi yani duymadım bile

Canım hoş geldin öncelikle stres yapmamaya bak inşallah tutar ama daha yolun basındayız ilkinde kesin olcak diye birşey yok o yüzden akışına bırak günleri değerlendir ben kendimi çok sıktım her seyde belirti aradım ve sonunda olmadığını öğrenince baya bunalıma girdim gene kendime yaptım o yüzden ne sen stres yap ne eşine yansıt benimki suan etkilendi bana sadece yumurtalama günlerinde birlikte olsak felan diyor kendini çalışma hayatında sanıyor adam

Canım neden düzensiz oluyorsun sorun neymiş

Canım çok üzüldüm gerçekten bir daha ki ay tedavinde mutlaka ek gıdalar tüket faydasını görürsün bol havuç ve kuru incir

Canım yumurtalar Çarşamba’ya kadar büyür inşallah kendiliğinden çatlar bol bol kuru incir tüket

Canım çok üzüldüm gerçekten bir daha ki ay tedavinde mutlaka ek gıdalar tüket faydasını görürsün bol havuç ve kuru incir
Öyle yapıcam inşallah incir kürü baya işe yarıyormuş benim bir arkadaşım sadece gece yatmadan 2 incir yiyerek hamile kaldı öbür aya kaldım

Öyle yapıcam inşallah incir kürü baya işe yarıyormuş benim bir arkadaşım sadece gece yatmadan 2 incir yiyerek hamile kaldı öbür aya kaldım
Evet canım zararı da yok dene bakalım soğan kürü var ama onun tadına dayanamadım valla iğrenç birde rahmi inceltiyormus sanırım

Evet canım zararı da yok dene bakalım soğan kürü var ama onun tadına dayanamadım valla iğrenç birde rahmi inceltiyormus sanırım
Ben soğan suyu içmekten 1 sene boyunca soğan ve sarımsaktan midem bulandı soğan kist için çok faydalı diye biliyorum

Canım nasılsın belirtiler var mı
Valla 3 gündür filan batmalarım var ilk soldaydi simdi her her iki taraf batiyo bazen biraz mide gazi var bugun sabahta sanki bulanti gelmiş gibi oldu ama hic birine guvenmiyorum sali günü kan vercem bakalim siz ne durumdasiniz

merhaba arkadaşlar hep mesajları okudum inşallah güzel allahım hiç birimizin kucağını boş bırakmaz. ben 2 yıllık evliyim 1 yıldır korunmuyoruz hamile kalamadım . pkos var dedi doktor ama hafifmiş kızlığımdan beri adetlerim hep düzensiz zaten. 3 aylık bir klomen tedavisine başladım bu ilk ayım bir yumurtam gelişti çatlatma iğnesi oldum. iğneden sonraki 10. gündeyim inşallah bebeğim gelir çok heyecanlıyım ve umutluyum.

Merhaba canım benim bendede pko var ikinci ay benimde bugün doktora gittim bu ay ilaç almamıstım yumurtam büyümemiş önümüzdeki aya kaldı artık umarım senin bebeğin bu ay gelir

Valla 3 gündür filan batmalarım var ilk soldaydi simdi her her iki taraf batiyo bazen biraz mide gazi var bugun sabahta sanki bulanti gelmiş gibi oldu ama hic birine guvenmiyorum sali günü kan vercem bakalim siz ne durumdasiniz
Anladım canım bendede güvenme çünkü ilaçların yan etkisi olabiliyor ama umarım hamilesindir güzel haberler al kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…