Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba arkadaşlar. biz de bu ay ilk aşılamamızı yaptıracağız. inşallah hepimizin tutar.

Kızlar yarım saat önce cıktım rahim filminden uyutuldugum için hiç duymadım suan hafif kanamam var işlem sıradındada kanamam olmuş çok şükür hiç bir sorun yokmus rahmimde tüplerinde açık dedi film sonrası gebelik şansı artar dedi inşallah olur

Merhabalar canım benim inşallah tutar rabbim bekleyişini boş bırakmasın bizimle belirtilerini paylasabilirsin
çok teşekkür ederim canım. paylaşacam inşallah. rahim filminin temiz çıkmasına çok sevindim. bir kaç ay şansın yüksek eğer eşinde problem yoksa.

Yok canım bende pkos var ama ilaçla yumurta oluşmuştu inşallah nasip olur
eşinde bi problem olmadığına çok sevindim. inşallah pcos uda yenersin. benim eşimin morfoloji0, ileri hareket 1 malesef. tüp bebek yaptıracaktık ama doktorumuz bir defa aşılama yapalım dedi. eşime, emodeks ve klomen verdi. ben de şubatta çektirmiştim rahim filmi temiz çıktı çok şükür. inşallah hakkımızda hayırlısı olur kavuşuruz bebeklerimize. her gece bebek isteyen herkese dua ediyorum.

İnşallah tutar canım çok dikkat et kendine ayağını üşütme fazla ayakta kalma doktor fitil veya jel verdi mi
Verdi canim jel kullaniyorum gecen ay çok agrim olmustu sonuç negatif bu ay doğru düzgün agrim olmadi gazım var en çok bide surekli acıkıyorum 4. Günüm bugün bilmiyorum artik ne olur

Verdi canim jel kullaniyorum gecen ay çok agrim olmustu sonuç negatif bu ay doğru düzgün agrim olmadi gazım var en çok bide surekli acıkıyorum 4. Günüm bugün bilmiyorum artik ne olur
Gaz ilaçlardan oluyormus ama çok gazı olan bir arkadasımda gebe çıktı ikiz hemde darısı basına

Evet erkeklerde sorun olunca çok fazla seçenek yok tüp bebeğe yönlendiriyorlar inşallah gerek kalmaz kuzum

Merhaba , 2 yıllık evliyim som 6 7 aydır korunmuyorum ve zaten adet düzensizliğim kendimi bildim bileli düzelmedi bugün doktor klomen verdi cuma günü başlayıp 16 Ekim de çatlatma iğnesi olacak bu şekilde hamile kalanlar var mı ve çatlatma iğnesi acılı bişey mi bilgi verirmisiniz lütfen

Merhaba çatlatma iğnesi acılı bi işlem mi acaba göbekten mi uygulanıyor bende haftyayaa çarşamba iğneyi vurdurucam klomen verdi aşırı stresliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…