Yok canım olacakAmin inşallah ❤ siz de aşılama oldunuz heralde değil mi
Aynen öyle oda bir sürü para açmak için ameliyat yapalım dedimi peki doktorunuzHadi inşallah onu öğrenmek içide tekrar hsg çekmek lazım
Yok gerek yok dedi diğer tüpün çalışıyor doğal yolla hamile kalırsın dedi ama olmadı zaten adet düzensizliği var yumurtaların geç çatlıyor dediAynen öyle oda bir sürü para açmak için ameliyat yapalım dedimi peki doktorunuz
Hadi hayırlısı inşallahYok canım olacak
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın hepinize dua ettim bu gece kabul olur insallah tez zamandaYok gerek yok dedi diğer tüpün çalışıyor doğal yolla hamile kalırsın dedi ama olmadı zaten adet düzensizliği var yumurtaların geç çatlıyor dedi
Aminn Allah razı olsunRabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın hepinize dua ettim bu gece kabul olur insallah tez zamanda
Merhabalar canım benim inşallah tutar rabbim bekleyişini boş bırakmasın bizimle belirtilerini paylasabilirsinmerhaba arkadaşlar. biz de bu ay ilk aşılamamızı yaptıracağız. inşallah hepimizin tutar.
çok teşekkür ederim canım. paylaşacam inşallah. rahim filminin temiz çıkmasına çok sevindim. bir kaç ay şansın yüksek eğer eşinde problem yoksa.Merhabalar canım benim inşallah tutar rabbim bekleyişini boş bırakmasın bizimle belirtilerini paylasabilirsin
Yok canım bende pkos var ama ilaçla yumurta oluşmuştu inşallah nasip olurçok teşekkür ederim canım. paylaşacam inşallah. rahim filminin temiz çıkmasına çok sevindim. bir kaç ay şansın yüksek eğer eşinde problem yoksa.
İnşallah tutar canım çok dikkat et kendine ayağını üşütme fazla ayakta kalma doktor fitil veya jel verdi miKızlar benimde ikinci asilamam insallah bu sefer tutar 3. Gunumdeyim bende esinizin
eşinde bi problem olmadığına çok sevindim. inşallah pcos uda yenersin. benim eşimin morfoloji0, ileri hareket 1 malesef. tüp bebek yaptıracaktık ama doktorumuz bir defa aşılama yapalım dedi. eşime, emodeks ve klomen verdi. ben de şubatta çektirmiştim rahim filmi temiz çıktı çok şükür. inşallah hakkımızda hayırlısı olur kavuşuruz bebeklerimize. her gece bebek isteyen herkese dua ediyorum.Yok canım bende pkos var ama ilaçla yumurta oluşmuştu inşallah nasip olur
Verdi canim jel kullaniyorum gecen ay çok agrim olmustu sonuç negatif bu ay doğru düzgün agrim olmadi gazım var en çok bide surekli acıkıyorum 4. Günüm bugün bilmiyorum artik ne olurİnşallah tutar canım çok dikkat et kendine ayağını üşütme fazla ayakta kalma doktor fitil veya jel verdi mi
Gaz ilaçlardan oluyormus ama çok gazı olan bir arkadasımda gebe çıktı ikiz hemde darısı basınaVerdi canim jel kullaniyorum gecen ay çok agrim olmustu sonuç negatif bu ay doğru düzgün agrim olmadi gazım var en çok bide surekli acıkıyorum 4. Günüm bugün bilmiyorum artik ne olur
Evet erkeklerde sorun olunca çok fazla seçenek yok tüp bebeğe yönlendiriyorlar inşallah gerek kalmaz kuzumeşinde bi problem olmadığına çok sevindim. inşallah pcos uda yenersin. benim eşimin morfoloji0, ileri hareket 1 malesef. tüp bebek yaptıracaktık ama doktorumuz bir defa aşılama yapalım dedi. eşime, emodeks ve klomen verdi. ben de şubatta çektirmiştim rahim filmi temiz çıktı çok şükür. inşallah hakkımızda hayırlısı olur kavuşuruz bebeklerimize. her gece bebek isteyen herkese dua ediyorum.
Insallah canım dün aksam agrım oldu biraz normalde yoktu jelin ağrısı galiba ilk asilamada da olmuştu böyle umutlanmak istemiyorum işteGaz ilaçlardan oluyormus ama çok gazı olan bir arkadasımda gebe çıktı ikiz hemde darısı basına
Merhaba çatlatma iğnesi acılı bi işlem mi acaba göbekten mi uygulanıyor bende haftyayaa çarşamba iğneyi vurdurucam klomen verdi aşırı stresliyimCanım bende çok belirti olmustu ama anladımki hepsi ilaçdan kaynaklıymıs şişkinlik vardı göğüs ağrısı bas dönmesi kasık ağrısı vs bi çok şey yani en doğrusu zaten belirti aramamak imiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?