Daha önce gittiğim hastaneye gideceğim yineCanim hastane buldun mu kendine aşilama icin
Anladım . Istanbulda mi? Yani ben o kadar kararsizimki sanki doktor bu iste cok onemli gibi geliyor oysaki islem hep ayniDaha önce gittiğim hastaneye gideceğim yine
Evet istabul da Tabi ki doktor çok önemliAnladım . Istanbulda mi? Yani ben o kadar kararsizimki sanki doktor bu iste cok onemli gibi geliyor oysaki islem hep ayni
Canım klomen ve çatlatma iğnesi denedinmi hgs çekildimiAleykumselam canim . Bende bU ay aşılama düşünüyorum.
Ilk kez deneyeceğim bakalim insallah son da olur.
Biz 2 yila yakindir istiyoruz ama hic bir sebep bulunamadi suana kadar.
Bende şuan adetin 3.günündeyim doktor kapısında bekliyorum yeni ay yeni umutlar hadi bakalımMerhaba ben de bu ay aşılama düşünüyorum adet olmayı bekliyorum
Anestezili cektirceksinizEveet doktor dam çıktım yumurta çatlamış en azından kist olmamış bu ay adetim bitince hgs için randevu aldım buradaki hastanede malesef 1000 TL ve anestejili olacak bakalım korku var biraz
Anestezili olacakmış gördümAnestezili cektirceksiniz
Henüz olmadım bende daha lavaboya çıktıkça kahverengi leke geliyor ama bakalım yakındır başlamasıBende şuan adetin 3.günündeyim doktor kapısında bekliyorum yeni ay yeni umutlar hadi bakalım
Siz çektirdiniz mi daha önceAnestezili olacakmış gördümo zman hiç korkmanıza gerek yok. Ki duymazsınız hiç bişey
Canim 1 kere sadece çatlama ignesi vuruldum ama sonuç olumsuzdu. Hgs de tuplerim acik sıkıntı çıkmadı şükürCanım klomen ve çatlatma iğnesi denedinmi hgs çekildimi
Evet bir yıl önce çektirdim anestesizis tüplerim açık çıktıSiz çektirdiniz mi daha önce
Amin canım inşallah yumoşlar olmusturMerhabalar bende bu ay basladim bugun klomenim bitecek hepimiz icin hayirlisi olur ins
Merhaba canım inşallah tutmuştur belirtin varmıMerhabalar. Ben aşılamalı yaptım 24 ekimde 10. Gündeyim hayırlısı ile insalah. Herkesin gönlüne göre versin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?