Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Rabbim isteyince olmazı olduruyor işte inşallah bizlerede nasip eder

Merhaba arkadaslar benim tedavimden elimde kalan 6 adet aşılama ilaci mevcut fostimon 75 ihtiyaci olana fiyat konusunda yardimci olurum bilginize.

Bu tarz olayları çok duyuyorum valla hatta halk arasında rahim kıskanması derler bence tamamen rahat kafanın verdiği psikoloji e tabi doğum yapmış onun da etkisi vardır benim duyduklarım evlatlık almış ve sonra kendi çocuğuna hamile kalmış rabbimin mucizesi

merhabalar. cumartesi günü aşılama yaptırdım. çok rahat bir işlem. muayeneden bile kolaydı. tabi sonucunu dört gözle bekliyorum. hayırlısıyla..

merhabalar. cumartesi günü aşılama yaptırdım. çok rahat bir işlem. muayeneden bile kolaydı. tabi sonucunu dört gözle bekliyorum. hayırlısıyla..
İnşallah bebeğine kavuşursun canım bende bu ay yine klomen aldım 1 tane yumurtam gelişti dün çatlatma iğnesi yaptırdım benim eşimdede sperm hareket azlığı çıktı doktor çok ciddi Bi durum değil dedi onada keçiboynuzu kürü yapıp içiriyorum inşşallh bu ay bebeişlerimize kavuşuruz Kasım ayı bize şans getirsin

Canım sen ne yaptın bu ay son durumlar nedir?

çok teşekkür ederim amin inşallah canım. kasım ayı bizim gibi bekleyenlerin mutlu olacağı ay olsun inşallah. hayırlı haberlerini yaz burdan

merhaba arkadaşlar. moralim bozuk biraz. bugün aşılamamın 7. günü ama ben de hiçbir belirti yok. 2 gün hafif bi kasık ağrım oldu sonra o da kalmadı. tutmamıştır diye düşünmeye başladım. lütfen cevap yazın, aşılama yaptıran arkadaşlar. normal mi bu durum. ya da sizler de bi belirti var mı. sevgiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…