Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar günaydın ben ayın 7 sinde aşılama yaptırdım bugün ikinci çizgi silik ciktit acaba hala çatlatma ignesinin etkisi mi devam ediyo yoksa hamile miyim

Kızlar günaydın ben ayın 7 sinde aşılama yaptırdım bugün ikinci çizgi silik ciktit acaba hala çatlatma ignesinin etkisi mi devam ediyo yoksa hamile miyim
12. Günün canım aşılamada . çatlatma iğnesini aşılama dan önce vuruyorlar zaten iğne etkisi geçmiş olabilir bence hemen kan ver

Canım senin ne zaman belli oluyor
Canım ben bu ay sadece rahim filmi çekildim doktor ilaç vermedi sorunu bulduk zaten yumurtam hiç büyümüyormus bu zamana kadar boşa denemişiz ilaçla büyüyor sadece . Şimdi ben adet olmayı bekliyorum ilaç alıcam gene. Ama bugün aşırı yoğun bir beyaz akıntım var anlamadım neden

Kuzum ben seni aşılama oldu sanıyordum. Hanı yumurta büyümüyormuş ya folik asit de alıyor musun almıyorsan inofolic al yumurta için gerçekten çok iyi geliyor. Akıntı varsa yoksa yumurta mı çatlıyor Bi ovulasyon testi yapsan

Bilemedim ki kuZum test yok ama büyümemişti yumurtam zaten inofolic var evde adet olunca başlayacağım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…