- 16 Ekim 2019
- 10
- 8
- 36
- 36
Girmiştir inşallah canım dualarım seninleYarin 3. Gun gidecegim bakalim. Kist duruyor mu gitti mi. Rabbim isteyen herkese nasip etsin icinde bana da
Amin inşallahKuzum inşallah sen gitmeden bebişin sana gelir.
Canım doktor ne dediYarin 3. Gun gidecegim bakalim. Kist duruyor mu gitti mi. Rabbim isteyen herkese nasip etsin icinde bana da
12. Günün canım aşılamada . çatlatma iğnesini aşılama dan önce vuruyorlar zaten iğne etkisi geçmiş olabilir bence hemen kan verKızlar günaydın ben ayın 7 sinde aşılama yaptırdım bugün ikinci çizgi silik ciktit acaba hala çatlatma ignesinin etkisi mi devam ediyo yoksa hamile miyim
İnşallah geçmiştir ya12. Günün canım aşılamada . çatlatma iğnesini aşılama dan önce vuruyorlar zaten iğne etkisi geçmiş olabilir bence hemen kan ver
Bence degildir güzel bir rakam hamilesiniz inşallahKızlar 68 çıktı sizce iğneden midir
Doktorum pazartesi tekrarla dedi testi bakalım inşallah ikiye katlanır Allah'ım bu yolda uğraşan herkese sevindirici haberler almayı nasip etsin inşallahBence degildir güzel bir rakam hamilesiniz inşallah ❤ doktorla görüştünüz mü
İçiniz rahat olsun bebeğin seninle inşallah. İnşallah bizde güzel haber alırız canımDoktorum pazartesi tekrarla dedi testi bakalım inşallah ikiye katlanır Allah'ım bu yolda uğraşan herkese sevindirici haberler almayı nasip etsin inşallah
Aminnnİçiniz rahat olsun bebeğin seninle inşallah. İnşallah bizde güzel haber alırız canım
Canım senin ne zaman belli oluyorAminnn
Canım ben bu ay sadece rahim filmi çekildim doktor ilaç vermedi sorunu bulduk zaten yumurtam hiç büyümüyormus bu zamana kadar boşa denemişiz ilaçla büyüyor sadece . Şimdi ben adet olmayı bekliyorum ilaç alıcam gene. Ama bugün aşırı yoğun bir beyaz akıntım var anlamadım nedenCanım senin ne zaman belli oluyor
Kuzum ben seni aşılama oldu sanıyordum. Hanı yumurta büyümüyormuş ya folik asit de alıyor musun almıyorsan inofolic al yumurta için gerçekten çok iyi geliyor. Akıntı varsa yoksa yumurta mı çatlıyor Bi ovulasyon testi yapsanCanım ben bu ay sadece rahim filmi çekildim doktor ilaç vermedi sorunu bulduk zaten yumurtam hiç büyümüyormus bu zamana kadar boşa denemişiz ilaçla büyüyor sadece . Şimdi ben adet olmayı bekliyorum ilaç alıcam gene. Ama bugün aşırı yoğun bir beyaz akıntım var anlamadım neden
Bilemedim ki kuZum test yok ama büyümemişti yumurtam zaten inofolic var evde adet olunca başlayacağım inşallahKuzum ben seni aşılama oldu sanıyordum. Hanı yumurta büyümüyormuş ya folik asit de alıyor musun almıyorsan inofolic al yumurta için gerçekten çok iyi geliyor. Akıntı varsa yoksa yumurta mı çatlıyor Bi ovulasyon testi yapsan
Anladım canım bende ondan kullanıyorumBilemedim ki kuZum test yok ama büyümemişti yumurtam zaten inofolic var evde adet olunca başlayacağım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?