• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
dikkat ediyorum canım. femaranın 2. günündeyim. pazartesi günü gidecem tekrar . bir aksilik olmazsa önümüzdeki haffta aşılama olur galiba.
bu arada tüm arkadaşlara moral olsun diye söylüyorum. dün başkanımın eşi bendeydi. tüpleri tamamen tıkalı ve asla normal yolla çocuğunuz olmaz demiş doktor. ve ilk çocuğuna 4. tüp bebekte kavuşmuş. daha bebeği 9 aylıkken normal yolla 2. bebeğine hamile kalmış. öğrenince sevinçten, şaşkınlıktan bayılmış. şimdi ilkokula giden bir kız bir erkek çocuğu var.
rabbim verdikten sonra gerisi boş.
umudumuzu kaybetmeden beklemek lazım.
sevgiler...
Rabbim isteyince olmazı olduruyor işte inşallah bizlerede nasip eder 😊

Selamunaleyküm hanımlar, eylül ayında klomen ve çat iğnesi oldum ama maalesef regli ile sonuçlandı. Hiç pes etmiyorum bu ay yeniden deneyeceğim daha çok isteyeceğim reglim 3.günü doktora gidip bu ayın planlarını yapacağım sizlerde benimle bu ayı beraber geçirirseniz sevirim bilgi yardımı moral motivasyon yardımı için güzel dostluklar için herkesi beklerim yaşadığım tüm süreç belirtilerim sizin yaşadıklarınız herseyi konuşalım insan bu süreçte moral arıyor ve herkese herşey anlatılmıyor o yüzden bu konuyu açıyorum ekim ayında benim gibi hamilelik düşünen bu yollardan geçecek hanımları konuya bekliyorum şimdiden Bismillah diyelim bu ay bize bebekle gelsin (henüz ekime girmedik ama olsun ) 🤰🏼🤰🏼🥰🥰💪🏻💪🏻
Merhaba arkadaslar benim tedavimden elimde kalan 6 adet aşılama ilaci mevcut fostimon 75 ihtiyaci olana fiyat konusunda yardimci olurum bilginize.

dikkat ediyorum canım. femaranın 2. günündeyim. pazartesi günü gidecem tekrar . bir aksilik olmazsa önümüzdeki haffta aşılama olur galiba.
bu arada tüm arkadaşlara moral olsun diye söylüyorum. dün başkanımın eşi bendeydi. tüpleri tamamen tıkalı ve asla normal yolla çocuğunuz olmaz demiş doktor. ve ilk çocuğuna 4. tüp bebekte kavuşmuş. daha bebeği 9 aylıkken normal yolla 2. bebeğine hamile kalmış. öğrenince sevinçten, şaşkınlıktan bayılmış. şimdi ilkokula giden bir kız bir erkek çocuğu var.
rabbim verdikten sonra gerisi boş.
umudumuzu kaybetmeden beklemek lazım.
sevgiler...
Bu tarz olayları çok duyuyorum valla hatta halk arasında rahim kıskanması derler bence tamamen rahat kafanın verdiği psikoloji e tabi doğum yapmış onun da etkisi vardır benim duyduklarım evlatlık almış ve sonra kendi çocuğuna hamile kalmış rabbimin mucizesi 👼🏻🤲🏻

Bu tarz olayları çok duyuyorum valla hatta halk arasında rahim kıskanması derler bence tamamen rahat kafanın verdiği psikoloji e tabi doğum yapmış onun da etkisi vardır benim duyduklarım evlatlık almış ve sonra kendi çocuğuna hamile kalmış rabbimin mucizesi 👼🏻🤲🏻
merhabalar. cumartesi günü aşılama yaptırdım. çok rahat bir işlem. muayeneden bile kolaydı. tabi sonucunu dört gözle bekliyorum. hayırlısıyla..

merhabalar. cumartesi günü aşılama yaptırdım. çok rahat bir işlem. muayeneden bile kolaydı. tabi sonucunu dört gözle bekliyorum. hayırlısıyla..
İnşallah bebeğine kavuşursun canım 😊 bende bu ay yine klomen aldım 1 tane yumurtam gelişti dün çatlatma iğnesi yaptırdım benim eşimdede sperm hareket azlığı çıktı doktor çok ciddi Bi durum değil dedi onada keçiboynuzu kürü yapıp içiriyorum inşşallh bu ay bebeişlerimize kavuşuruz Kasım ayı bize şans getirsin🙏🤗

Canım sen ne yaptın bu ay son durumlar nedir?

İnşallah bebeğine kavuşursun canım 😊 bende bu ay yine klomen aldım 1 tane yumurtam gelişti dün çatlatma iğnesi yaptırdım benim eşimdede sperm hareket azlığı çıktı doktor çok ciddi Bi durum değil dedi onada keçiboynuzu kürü yapıp içiriyorum inşşallh bu ay bebeişlerimize kavuşuruz Kasım ayı bize şans getirsin🙏🤗
çok teşekkür ederim amin inşallah canım. kasım ayı bizim gibi bekleyenlerin mutlu olacağı ay olsun inşallah. hayırlı haberlerini yaz burdan

merhaba arkadaşlar. moralim bozuk biraz. bugün aşılamamın 7. günü ama ben de hiçbir belirti yok. 2 gün hafif bi kasık ağrım oldu sonra o da kalmadı. tutmamıştır diye düşünmeye başladım. lütfen cevap yazın, aşılama yaptıran arkadaşlar. normal mi bu durum. ya da sizler de bi belirti var mı. sevgiler..

Back